sa schimbam ceva in tara asta!!
Raspunsuri - Pagina 2
ancadragoman spune:
inchidem subiectul sau il lasam sa provocam lumea pentru a da avertismente?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
iileana spune:
Nu, nu inchidem topicul, il lasam ca sa comentam textul. Nu de aia l-ai pus?
Triunghiul portocaliu *
ancadragoman spune:
Pai exact de asta l-am pus dar nu am chef sa fiu trasa la raspundere ca promovez pe unul sau pe altul,nu asta a fost intentia mea .
poze si filmulete
povestea nasterii
gaba-rema spune:
De ce sa-l īnchizi?
Si ioo de unde sa mai aflu cine "este" fratii Fratelli si fotomodelul Dondoe ?
loryi1974 spune:
Hai mai Shean lasa-le in pace pe mba-iste,te rog eu frumos.Dar Tereza Valcan ,despre care se sugereaza ca a facut un MBA la Londra -implicit te gandesti la London Business School-in realitate termina unul neinclus in niciun top la Viena,cam cum a facut EBA studii in America.Si probabil se intalnesc in club la Fratelli
desprecopii spune:
de ce sa terminam asa de repede cu analiza sufletului unei revolutionare de balcani? ( ma refer la autoarea protestului)
Culmea este ca am vazut si persoane pe care le credeam cu scaun la cap, luand in seamna acest prostest.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
valentinag spune:
Eee,daca o sa cauti cu "goagle""goagal"o sa afli!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
xenocid spune:
Cel putin Florica Jucan a luat initiativa in serios. Atat de in serios incat s'a simtit nevoita sa dezminta'n revista'i ca va candida la presedintie (am bifat oricum una din culmile avansarii profesionale: sa'ti propui seful candidat la prezidentiale)
Aveti aici un text excelent (si comentarii asemenea) despre revolutia omului powerpoint.
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Pai exact de asta l-am pus dar nu am chef sa fiu trasa la raspundere ca promovez pe unul sau pe altul,nu asta a fost intentia mea . anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
... si-aici īsi baga coada CNA-ul ??
Totusi DC e un forum, unde oamenii au nick-uri, nu poate nimeni sa te acuze de mai stiu ce īncalcari daca, de ex., zici ca tu preferi Tnuva fatza de Danone ... cu atāt mai putin daca redai un text care circula la greu de saptamāni bune pe net!
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loryi1974
Dar tu ai citit-o??In afara faptului ca sunt nspe mii de autoare indignate,ti se pare ok sa o propui pe Floriana Jucan pe post de Fat Frumos calare pe un cal alb care salveaza Romania?Asta e cea mai evidenta,restul inca nu ma pronunt. |
la mesajul asta ma refeream
poze si filmulete
povestea nasterii