Proba hainelor

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Din cauza ta, lady, mi-am cumparat un corset zilele trecute miiiicccc....am ajuns la cabina, si zau ca nu mi-a venit a-l pune direct pe piele...de fapt mai mult a contribuit Gabi la dezvoltarea unei noi paronii...

anyway...noroc ca am o amica cu bustul mai mic(nu ca eu as fi vreo dotata) si astfel o pot cadorisi.

Asta e, se vede treaba ca nu ma cunosc suficient sa-mi cumpar lenjerie dupa ochi, data viitoare imi asum riscurile, si nu mai cumpar fara proba...

si vreau sa va spun ca Japan e ...cred...tara cu cele mai multe cazuri de eczeme, boli de piele, fara nici o exagerare, te sperii, din 10 persoane cu care ma intalnesc pe strada, sa spunem, macar doua au o boala de piele...vizibila...nu-mi dau seama care ar fi cauza

Sunt magazine, care au ptr proba un singur articol corespunzator fiecarei marimi, deci bluza aia marimea 38 de ex. e probabta zilnic de...stiu eu cate persoane...

da zau ca pana la topicul asta nu am stat sa ma gandesc prea mult si la treaba cu probatul hainelor

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 18+cu...Albastrica
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui lilib72

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Voi v-ati intrebat vreodata cine a probat haina inaintea voastra cand sunteti intr-un magazin? Ma refer mai ales la pantaloni, bluze..camasi..

Eram saptamana trecuta la cumparaturi, cautam pantaloni...si vad iesind din cabina de proba o domnisoara care mirosea de-ti muta nasul
Imaginatia mea a luat-o razna...

A fost pentru prima oara cand m-am intrebat la modul cel mai serios cat este de igienic sa probez haine care vin direct pe piele, in magazine, inalte de a le spala. Si descopar ca eu chiar am o problema cu asta

Voi ce spuneti, cum procedati? Exista vreun pericol..oridecare, de a lua ceva de pe hainele din cabina de proba? Mai ales de pe pantaloni..brrrr...

Daca ai o problema cu chestia asta, tu personal, cum te vei proteja de acum inainte? lumineaza-ne si pe noi.

In numele cui vorbesti de spui ´´noi´´? S-a ales macar prin vot democratic?

Ai si tu o problema sau macar ti-ai pus vreodata asa, la misto intrebarea legata de igiena probarii? Daca nu, cum intuiesc, de ce sa te luminez? Probeaza linistita .

Chiar nu iti inteleg ofensa, dar ma rog, fiecare cu problemele lui, unul are mai putine, altul mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Nikole,

Chestia e ca, chiar daca eliminam de tot probabilitatea contactarii unei boli de piele, eu tot ma gandesc la probabilitatea ca inaintea mea acel articol a fost probat de vreo nespalata. Si nu ma simt confortabil. Sunt destule certate cu igiena, din pacate.

Nu mi-am pus intrebarea asta pana nu am simtit cu nasul meu cum pot unele sa puta. Si atunci, evident sa mai e un pas pana la scenarii de tot felul..

Bolile de piele, gen raia, se pot transmite prin probarea hainelor?
Foarte interesant ca in Japonia poti proba doar un articol din marimea respectiva. Ma intreb de ce:-))

Lilib, nu sunt deloc ofensata. Mesajul tau mi s-a parut ironic si pus pe harta. Daca doar mi s-a parut, imi cer scuze. Daca nu mi s-a parut..altceva nu am de zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

mai, ce enervanta e treaba asta cu probatul sutienelor, chilotilor!!!

o prietena are acum probleme mari, marid e tot pt. ca a probat un sutien (e din Cluj). La un magazin ca lumea, nu vreo taraba cu o perdea... ci cu cabine de proba tot tacamul.

la vreo 3-4 zile dupa proba aia a facut o roseata cu prurit pe mamelonul stang... si acum o scurgere transparent-albicioasa.
azi se duce la dermatolog, cu mancarimea ei cam greu de suportat dar si cu spaima de ce fel de ciuperca o fi luat.

asa ca eu voi proba niciodata sutiene sau chiloti daca magazinul nu-mi ofera un "pad" de unica folosinta, cum am vazut in occident...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Da' cine va pune sa probati chiloti?
Daca nu au protectie cum ii pui pe tine?
Eu probez numai la costumele de baie si atunci peste chilotul meu.

Nu cred ca pruritul e de la sutienul probat..

Oricum subiectul asta care de abia acum l-am deschis...mi se pare total schizofrenic...

Stiti ca se trateaza boala....

Daca nu ne mai atingem niciodata unul de altul...nu am mai scrie aici,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui melany72

Oricum subiectul asta care de abia acum l-am deschis...mi se pare total schizofrenic...

Stiti ca se trateaza boala....

Melany 72,
Subiectului, si prin alianta initiatoarei lui, adica MIE , ni se pot atribui suferintele urmatoare:
-obsesie- tulburare obsesiv-compulsiva
-paranoia- tulburare paranoica

Dar nu schizofrenie pentru ca altele-s simptomele. Unde facusi facultatea?

Semneaza, evident, suferinda obsesivo-paranoia-compulsiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Si eu am destule fobii :prefer sa beau in pahar de unica folosinta decat in pahar de sticla , mi-e scarba de tacamuri la restaurant , mi-e groaza de instrumentarul medical/stomatologic .

Nu stiu cum de nu m-am gandit la probatul hainelor .Tema de gandire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Daca ma gandesc bine, voluntar sau involuntar, si eu am exact aceleasi fobii.
De exemplu, la bar/restaurant, prefer sa comand bauturi la sticla (bere sau Smirnoff) si nu beau din pahar, la servici imi aduc tacamuri de plastic si nu folosesc nimic din bucataria comuna, iar la cumparaturi aleg haine cat mai din spatele raftului (nu cele care sunt la suprafata si care cred eu, cel mai probate).

Nu m-am gandit prea mult la asta pana acum, sunt sigura ca mai am cateva fixuri, dar e clar, am probleme. Sper sa nu ajung obsesivo-compulsiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

melany,
cand zic de probat chiloti, sutiene ... ma refer inclusiv la costume de baie.
in alte parti exista niste benzi de plastic cu ceva adeziv, care se pot pune in cupa, sau in chilot, cat probezi. dupa care se arunca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Doamne,dumnezeule,cate fobii,cate frici!!

Cand eram la tzara,in tarana,si mancam fructe de pe jos,nespalate?

eu zic ca totusi,"murdaria este buna"!

Nu va mai aseptizati atata!De ce ti e frica, de aia nu scapi!

Mergi la inceput