Concurs Lenor - sute de premii!
Raspunsuri - Pagina 22
Biancas spune:
Noua Colectie Lenor Parfumelle A fost creata impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
rebecadvd spune:
Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.
RODY77 spune:
Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.
pazza spune:
Noua colectie Lenor Parfumelle a fost creata de Lenor impreuna cu parfumierii francezi,pentru a-ti aduce o noua colectie de arome si pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta.
37+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
scenic spune:
Noul Lenor Parfumelle a fost creat de Lenor lucrand cu parfumieri francezi pentru a aduce o noua colectie de arome.
eramyse spune:
Pentru a completa tinuta mea in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-mi aduce o noua colectie de arome. Astfel pot adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor mele in fiecare zi si pot alege varianta potrivita stilului meu
giaserbu spune:
Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.
monikus spune:
Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a aduce o noua colectie de arome.
Monica 36+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE
moni_iulia spune:
Noua Colectie Lenor Parfumelle a fost creata impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta ,astfel din noua colectie poti alege varianta potrivita silului tau.
Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 6 ZILE