oligoastenoteratozoospermie

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

pai de ce ti-e frica ,doare acea analiza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tveety

ANITA nici nu ma voi mai ridica din pat dupa o vreme. Fara cafea, mai bine la un suc natural sau ceai

Eu maine ma duc la medic pt Papanicolau, am emotii. Suport orice durere dar nu cele de le ginecolog, asa ca sa-mi tineti pumnii.

http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png

succes maine ! insa, stai linistita, ca nu doare recoltarea ; ai mai facut vreodata asta ?

aaaa, si, dupa actul sexual, stai mai bine pe burtica

Mergi la inceput

Citat:

Tannoo stiu ca exista teste care arata srcina chiar dupa 10 zile de la ovulatie, eu inca nu am gasit aceste teste la farmacie. Ele sunt sensibile de 10 (nu stiu unitatea si ce masoare, scrie in prospecte) Sure check de exemplu este de sensibilitate 25 si cam toate testele de la noi. Ele arata sarcina mai bine in ziua in care ar trebui sa vine cilcul sau dupa +/- 1 zi. Nu stunt fan test de sarcina, am citit despre ele dar am incredere mai degraba in temperatura corpuluii e ca o boma pt mine stiu la ce sa ma astept de la aceea zi.

In weekend trebuie sa se produca ovulatie deci nu vom sta nici noi sa ne uitam la tv.

Voi cum stati mai ai din tratament?

nu stiu sa iti recomand un test de sarcina sigur, insa am auzit de acelea care ti-am spus ... eu zic sa lasi totul sa vina de la sine, mai usor cu testele

eu, da ... mai am din tratament; nu stiu daca ai prins de la inceput: am terminat cele 3 luni cu gonal f ( injectii ) de 75 ui/zi; acum mi-a recomandat spermotrend; si nevasta-mea mi-a "recomandat" si ea cateva naturiste
astept sa vad la sf. primei luni de spermotrend ce rezultate o sa am, ca dupa gonal f, parametrii au fost aceeasi, doar la A am ajuns de la 0 la 10%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Pai, inca nu am facut asemenea analiza. Am avut odata o lama si m-a durut recoltarea, sper ca acum va fi mai ok, e alt medic si am citit ca are mana fff tandra.

Tannoo si eu pe burtica stau, acrobatiile nu sunt de mine

Testele nu ma intereseaza am folosit doar 2 in ultimii 1 an si 9 luni. Insa cu testele de ovulatie nu stau asa de bine, am fff multe folosite, eram dependenta de ele. Noi din august 2008 pana in ianuarie am crezut ca eu nu ovulez. In ianuarie am inceput iar sa folosesc testele si a iesit pozitiv. In august 2008 am folosit 5, toate negative. Doar ca tocmai in aceea luna mi-a venit la 32 zile, adica testele nu aveau ce sa-mi arate, ca m-am lasta cu 2-3 zile inainte sa fie + Am fost ferm convinsa ca nu am ovulatie. In august am fost si la medic si nici el nu era sigur ca voi ovula, eram prea devreme la el Apoi dupa primul test + nu m-am putut opri vroiam sa vad ca mai am + si in luniile urmatoare. Dansam de fericire, al meu radea de mine.

Am citit in vag de tratamentul tau, dar acuma este mai clar pentru ca ai scris impreuna ce tratament ai avut si ce iei acuma. Pe forum am citit numai bine despre Spermotrend. Sper sa-ti fie cu noroc, mai ales ca tu ai realizat de problemele tale si incerci sa faci tot posibilul sa urmezi tratamentul. Mobilitatea este ff importanta asa ca e bine ca ai reusit o crestere de la 0 la 10%. Lasa ca-ti vom tine pumnii si in curand veti avea si voi

Mergi la inceput

Citat:

Pai, inca nu am facut asemenea analiza. Am avut odata o lama si m-a durut recoltarea, sper ca acum va fi mai ok, e alt medic si am citit ca are mana fff tandra.

Testele nu ma intereseaza am folosit doar 2 in ultimii 1 an si 9 luni. Insa cu testele de ovulatie nu stau asa de bine, am fff multe folosite, eram dependenta de ele. Noi din august 2008 pana in ianuarie am crezut ca eu nu ovulez. In ianuarie am inceput iar sa folosesc testele si a iesit pozitiv. In august 2008 am folosit 5, toate negative. Doar ca tocmai in aceea luna mi-a venit la 32 zile, adica testele nu aveau ce sa-mi arate, ca m-am lasta cu 2-3 zile inainte sa fie + Am fost ferm convinsa ca nu am ovulatie. In august am fost si la medic si nici el nu era sigur ca voi ovula, eram prea devreme la el Apoi dupa primul test + nu m-am putut opri vroiam sa vad ca mai am + si in luniile urmatoare. Dansam de fericire, al meu radea de mine.

Am citit in vag de tratamentul tau, dar acuma este mai clar pentru ca ai scris impreuna ce tratament ai avut si ce iei acuma. Pe forum am citit numai bine despre Spermotrend. Sper sa-ti fie cu noroc, mai ales ca tu ai realizat de problemele tale si incerci sa faci tot posibilul sa urmezi tratamentul. Mobilitatea este ff importanta asa ca e bine ca ai reusit o crestere de la 0 la 10%. Lasa ca-ti vom tine pumnii si in curand veti avea si voi

cu siguranta vom avea si noi, si voi, si toti cei de aici ( ai inteles, vulturico ); numai ca unii natural, altii fiv ( printre care si noi ), caci, cu 8% forme normale ca la mine ... numai o minune ar face sa se aseze un la locul potrivit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:

Papanicolau nu doare...in clipa in care ai vreo problema atunci e posibil sa doara...

si daca testul de ovulatie e pozitiv asta nu inseamna ca ai ovulat...el detecteaza cresterea LH-ului dar este foarte posibil sa nu se sparga foliculul...doar monitorizarea poate sa iti spuna clar daca ai ovulat sau nu...eu una nu mai ma stresez cu teste de ovulatie pt ca si asa gasesc greu...eu fol numai OVIEW....mai buna mi se pare temperatura bazala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25
noi, si voi, si toti cei de aici ( ai inteles, vulturico ); numai ca unii natural, altii fiv ( printre care si noi ), caci, cu 8% forme normale ca la mine ... numai o minune ar face sa se aseze un la locul potrivit

gata sefu'....am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Buna dimineata!

[b]Vulturasi
si eu acest test folosesc, dar de 10 cicluri urmaresc luna de luna si temperatura bazala cu ajutorul programului de pe siteul fertilityfriend, si este ca la carte, permanent detecteaza ovulatia. Sper sa fie ok. Oricium pe toate le-am listat si sunt puse intre analize pentru Szeged, o sa arat si la doctorita sa vedem ce zice.

Mersi pentru informatie despre Papanicolau

O zi faina tuturor!!!!!!

Mergi la inceput

'neatza, fetelor !
haideti la un ceai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Citat:

Tannoo stiu ca exista teste care arata srcina chiar dupa 10 zile de la ovulatie, eu inca nu am gasit aceste teste la farmacie. Ele sunt sensibile de 10 (nu stiu unitatea si ce masoare, scrie in prospecte) Sure check de exemplu este de sensibilitate 25 si cam toate testele de la noi. Ele arata sarcina mai bine in ziua in care ar trebui sa vine cilcul sau dupa +/- 1 zi. Nu stunt fan test de sarcina, am citit despre ele dar am incredere mai degraba in temperatura corpuluii e ca o boma pt mine stiu la ce sa ma astept de la aceea zi.

In weekend trebuie sa se produca ovulatie deci nu vom sta nici noi sa ne uitam la tv.

Voi cum stati mai ai din tratament?

nu stiu sa iti recomand un test de sarcina sigur, insa am auzit de acelea care ti-am spus ... eu zic sa lasi totul sa vina de la sine, mai usor cu testele

eu, da ... mai am din tratament; nu stiu daca ai prins de la inceput: am terminat cele 3 luni cu gonal f ( injectii ) de 75 ui/zi; acum mi-a recomandat spermotrend; si nevasta-mea mi-a "recomandat" si ea cateva naturiste
astept sa vad la sf. primei luni de spermotrend ce rezultate o sa am, ca dupa gonal f, parametrii au fost aceeasi, doar la A am ajuns de la 0 la 10%.

Tanoo,chiar trebuie sa urmezi ce zice nevasta ca nu iti vrea raul

Mergi la inceput