oligoastenoteratozoospermie

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

tveety, cu varicocelul de care vorbesti tu, e mult mai usor decat cu oats ... poate de asta a ramas gravidutza asa repede
vulturico, si oats-ul asta difera de la barbat la barbat; e caracteristic fiecaruia dintre noi; de asta nici nu se recomanda aceleasi tratamente la toti( fie ele si naturiste )

aaaa, in weekend am fost la gratar, la niste prieteni la domnesti, langa bucuresti; a fost ziua fetei; au 2 baietzi, unul de 1 an in dec, iar cel mare de 5;... e fain tare sa stai la curte ! , aer curat ...

imi pare rau ca nu v-am putut tine companie la ; maine dimineata mai e valabila invitatia, vulturico ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

mai fetelor,cind s-o intimpla si la noi minunile care le-ati povestit?

Anita eu a-si vrea peste 20 de zile sa sparg ghiata cu un test +. Dar din pacate nu stim ce ne rezerva viitorul Vom trai si vom vedea

Tannoo stiu ca varicocelul se poate trata dar el a avut azoo si totusi nevasta a avut 2 liniute cu o saptamana inainte de operatie.

Dar vom ajunge si noi sa avem !!!!!!!

http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabrinela

Vulturas, tu esti la dr.moisa,nu?am fost azi si i-a dat sotului sa faca analizele;spermocultura,cultura secretie uretrala,testosteron liber(asta ce mai inseamna),testosteron,fsh,lh,prl(nu stiu ce e),microplasma.ureaplasma,clamidya,antibiograma.Trebuie sa mergem la sanador,si pe tine tot acolo te-a pus sa faci analizele(sotul)cum sunt cei de la sanador?nu am fost niciodata la ei,iti dau repede rezultatul la analize?

maria

neata

sotul tot la Moisa merge si lui i-a dat sa faca aceleasi analize si in plus cariotipul genetic insa pe noi ne-a trimis la Medlife...la cele hormonale...care le-ai scris tu mai sus FSH,LH,Testosteron,etc. am luat rezultatul a 2 a zi, la spermocultura am luat rezultatul a 3 a zi, iar la cariotip am luat rezultatul dupa 15 zile lucratoare...de Sanador nu stiu ce sa iti spun pt ca noi nu am fost niciodata acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

tveety, cu varicocelul de care vorbesti tu, e mult mai usor decat cu oats ... poate de asta a ramas gravidutza asa repede
vulturico, si oats-ul asta difera de la barbat la barbat; e caracteristic fiecaruia dintre noi; de asta nici nu se recomanda aceleasi tratamente la toti( fie ele si naturiste )

aaaa, in weekend am fost la gratar, la niste prieteni la domnesti, langa bucuresti; a fost ziua fetei; au 2 baietzi, unul de 1 an in dec, iar cel mare de 5;... e fain tare sa stai la curte ! , aer curat ...

imi pare rau ca nu v-am putut tine companie la ; maine dimineata mai e valabila invitatia, vulturico ?

eu sunt de acord cu tine ca difera situatia de la barbat la barbat...si tratament si tot....dar pana la urma daca la ei s-a putut oare la noinu se poate intampla vreodata? eu chiar nu ma imbat cu apa rece...pt ca nu vreau sa fiu si mai dezamagita...insa nu stii viata ce iti rezerva
haideti la o cafea sa facem ochi...tanno tu daca vrei poti sa bei ceai...nu ai voie cafea cand esti in tratament

Mergi la inceput

eee, azi am incalcat "regulamentul" si am baut o cu lapte;
mai vulturas, se va intampla si la noi minunea asta, indiferent de cale - fie natural, fie fiv
tveety, d c abia peste 20 de zile astepti II liniutze ? ca nu prea inteleg calculul tau ...

Mergi la inceput

Tannoo iti spun secretul. Eu sper in fiecare luna la . Azi sunt in Z11 iar peste 19 zile voi fi in Z30, iar ultimul ciclu a fost de 28 zile. Adica dupa 2-3 zile de intarziere testul poate arata 2 liniute. Te-am lamurit? Apoi sa ma vezi daca iar apar rusii si nu liniutele. Asta fac eu sunt ca o proasta, inainte de ovulatie sper, aproape sunt sigura ca va fi luna noastra, apoi pang 1 zi, mai sunt suparata 4-5 apoi iar revin la optimism. Acesta este "orarul meu" si cred ca suntem mai multi asteptam cu sufletul la gura in loc sa nu ne gandim la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tveety

Tannoo iti spun secretul. Eu sper in fiecare luna la . Azi sunt in Z11 iar peste 19 zile voi fi in Z30, iar ultimul ciclu a fost de 28 zile. Adica dupa 2-3 zile de intarziere testul poate arata 2 liniute. Te-am lamurit? Apoi sa ma vezi daca iar apar rusii si nu liniutele. Asta fac eu sunt ca o proasta, inainte de ovulatie sper, aproape sunt sigura ca va fi luna noastra, apoi pang 1 zi, mai sunt suparata 4-5 apoi iar revin la optimism. Acesta este "orarul meu" si cred ca suntem mai multi asteptam cu sufletul la gura in loc sa nu ne gandim la

eu cred ca un test poate arata II liniutze si cu 2 zile inainte; niste prieteni, adica ea, a facut testul cu 2 zile inainte si a avut cele II liniutze
am inteles calculul tau ... trage tare ... a inceput perioada de ovulatie ?

Mergi la inceput

Tannoo stiu ca exista teste care arata srcina chiar dupa 10 zile de la ovulatie, eu inca nu am gasit aceste teste la farmacie. Ele sunt sensibile de 10 (nu stiu unitatea si ce masoare, scrie in prospecte) Sure check de exemplu este de sensibilitate 25 si cam toate testele de la noi. Ele arata sarcina mai bine in ziua in care ar trebui sa vine cilcul sau dupa +/- 1 zi. Nu stunt fan test de sarcina, am citit despre ele dar am incredere mai degraba in temperatura corpuluii e ca o boma pt mine stiu la ce sa ma astept de la aceea zi.

In weekend trebuie sa se produca ovulatie deci nu vom sta nici noi sa ne uitam la tv.

Voi cum stati mai ai din tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

tveety ai grija cum stai dupa....adica cu piciorele pe sus sau in alte feluri,sa se prinda
eu abia astept sa mergem la dr. Voinea sa vedem ce ne-o zice
haide-ti la o de amiaza trecute,

Mergi la inceput

ANITA nici nu ma voi mai ridica din pat dupa o vreme. Fara cafea, mai bine la un suc natural sau ceai

Eu maine ma duc la medic pt Papanicolau, am emotii. Suport orice durere dar nu cele de le ginecolog, asa ca sa-mi tineti pumnii.

Mergi la inceput