help merg pt prima oara la un eveniment de genul acesta: o lansare de carte, autorul fiind un prieten vechi; se obisnuieste sa duci ceva in astfel de ocazii si cam in ce ar consta cadoul? ma gandeam la un instrument de scris, daca era vorba despre o doamna, cred ca rezolvam cu flori...va astept cu pareri.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Din cate cunosc eu, nu se duc cadouri. Daca persoana care lanseaza cartea e o doamna, atunci se practica sa oferi un buchet de flori. Sau daca auorul e insurat, atunci poti sa ii duci doamnei un buchet.
Iar acolo, o sa ciocniti cate un pahar de sampanie, se servesc niste mizilicuri si cam atat. Depinde si de posibilitatile autorului, dar in general, nu e o chestie ff somptuoasa, ca nu gasesc acum alt termen.
Poti insa,daca nu ai deja, sa iti procuri o carte din cea care se lanseaza pentru autograf. Cam atat.
Baietzii mei
vladis pt ca lucrez in domeniu iti spun ca nu se practica asa ceva. la lansarile de carte organizate de noi, scriitorii intre ei fac schimb de carti publicate. daca vine sotia lui, poti merge cu un buchet de flori pt ea.
felicitari prietenului tau. cum se numeste cartea?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala