Contor de fericire in doi

Contor de fericire in doi | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Viata de cuplu seama prea putin cu visele noastre adolescentine despre dragoste sau cu filmele siropoase.

Dupa un numar de ani, te poti trezi intrebandu-te brusc: sunt fericita? Dar hei, ce e fericirea in doi? Ce primim si ce dam?

Haideti sa analizam fericirea in doi. Daca am pune un contor - in suflet - in ce s-ar masura fericirea in doi - si ce ar pune in miscare rotitele contorului?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Foarte frumos subiect.

Insa personal habar n-am cum sa cuantific lucrul asta, uneori imi pun aceasi intrebare...alteori ma gandesc la casnicia mea ca la un vapor care merge cand pe o mare in plina furtuna, cand pe o mare linistita cu mult soare...oricum ar fi, ramane vaporul meu frumos, maret, plin de steaguri in vant, cu copii blonzi tropaind pe punte si cu noi doi la carma.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Viata de cuplu seama prea putin cu visele noastre adolescentine despre dragoste sau cu filmele siropoase.

Dupa un numar de ani, te poti trezi intrebandu-te brusc: sunt fericita? Dar hei, ce e fericirea in doi? Ce primim si ce dam?

Haideti sa analizam fericirea in doi. Daca am pune un contor - in suflet - in ce s-ar masura fericirea in doi - si ce ar pune in miscare rotitele contorului?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

nu stiu sa-ti explic cum masor fericirea, dar pot sa-ti spun ca exista. nu la modul cum mi-am imaginat in adolescenta, tinerete...e ceva mult mai inalt...
ma bucur din plin de ea in viata de cuplu!
in ce se masoara...? hm...in foarte multe lucruri marunte....acolo unde nici nu ma astept o gasesc. fericirea nu se afla in lucruri marete, se gaseste in gesturi si fapte simple. trebuie sa stii sa o vezi.

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
fericirea nu se afla in lucruri marete, se gaseste in gesturi si fapte simple. trebuie sa stii sa o vezi.

foarte frumos spus. asa e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cred ca un astfel de contor ar trebui sa masoare emotiile. Emotiile produse de prezenta partenerului, de gesturile lui, de trairile ce ti le inspira; emotiile produse soare, de natura, de frumos, in general, atunci cand tot ce-ti place ai vrea sa impartasesti cu cel iubit; emotia pe care o traiesti atunci cad iti vezi partenerul cu copilul in brate, nou nascut, sau cand te gandesti ca poti atipi linistita...jumatatea ta vegheaza peste amandoi. Emotiile pe care le simti atunci cand furtunile si greutatile trec, viata curge in directia cea buna, iar anotimpurile se succed, inclusiv peste culoarea parului.
Iar daca reusesti sa zambesti din toata inima in fiecare zi langa cel drag, inseamna ca iti trebuie contor trifazat, caci inima ti-e plina de fericire.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Cred ca un astfel de contor ar trebui sa masoare emotiile. Emotiile produse de prezenta partenerului, de gesturile lui, de trairile ce ti le inspira; emotiile produse soare, de natura, de frumos, in general, atunci cand tot ce-ti place ai vrea sa impartasesti cu cel iubit; emotia pe care o traiesti atunci cad iti vezi partenerul cu copilul in brate, nou nascut, sau cand te gandesti ca poti atipi linistita...jumatatea ta vegheaza peste amandoi. Emotiile pe care le simti atunci cand furtunile si greutatile trec, viata curge in directia cea buna, iar anotimpurile se succed, inclusiv peste culoarea parului.
Iar daca reusesti sa zambesti din toata inima in fiecare zi langa cel drag, inseamna ca iti trebuie contor trifazat, caci inima ti-e plina de fericire.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

foarte frumos

ilse, mi-a placut mult si descrierea ta, deja mi-am imaginat...cu copiii blonzi traopaind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Super bine spus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Foarte frumos subiect.

Insa personal habar n-am cum sa cuantific lucrul asta, uneori imi pun aceasi intrebare...alteori ma gandesc la casnicia mea ca la un vapor care merge cand pe o mare in plina furtuna, cand pe o mare linistita cu mult soare...oricum ar fi, ramane vaporul meu frumos, maret, plin de steaguri in vant, cu copii blonzi tropaind pe punte si cu noi doi la carma.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Imi place foarte mult analogia asta fiindca este exact analogia mea.

Prima vacanta impreuna cu sotul, pe atunci iubit, a fost pe o barca cu pinze de 6m (cine se pricepe stie cit e de mica) o saptamina in care am trecut prin 4 furtuni. Am reusit sa nu scufundam barca navigind amindoi impreuna si am reusit sa nu tipam nici o data unul la altul. Dupa saptamina asta am fost siguri ca facem o echipa buna. Un an mai tirziu ne-am casatorit. Sunt acum 3 ani si nu a existat niciodata un cuvint urit sau o ridicare de ton intre noi.

Am fost si am ramas impreuna la cirma barcii noastre cit o coaja de nuca pe ape mai linistite si mai furtunoase si pina acum n-am scufundat barca.

Cum masor fericirea in cuplu? In dimineti in care ma trezesc zimbind. Si in apusuri de soare savurate cu vin pe puntea bancii solid ancorata.
Cit dau? Totul. Fara retineri.
Cit primesc? Totul. Fara retineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Hmm, am perioade cand sunt fericita. Si multe in care nu. Dar fericirea e a mea personala, nu isi are radacinile in casnicie. E o stare de liniste interioara, de pace cu mine, de zambet interior care imi iese asa prin toti porii.

Acum am citit mai bine si vad ca e vorba de fericire in doi. La asta astept sa citesc postarile celor mai intelepti ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Va spun in ce se masoara fericirea la mine, ce misca rotitele contorului meu; cu diferenta ca la noi e 'fericire in trei': zambetul fetitei mele cand se trezeste, o imbratisare de la sotul meu, un telefon in miezul zilei, pupicii de noapte buna pe care ii impartim intre toti trei; nici unul din noi trei nu merge la culcare fara sa dea pupic de noapte buna si sa spuna "I love you!" (chiar si atunci cand suntem suparati unul pe celalalt, eu si daddy). Ma face fericita cand se cuibareste fetita mea langa mine sau se ridica-n miez de noapte si se intinde pe mine. Ma face fericita cand daddy se trezeste in toiul noptii (eu dorm cu Victoria in dormitorul ei, din motive de n treziri/ noapte)si vine in dormitorul Victoriei sa se asigure ca suntem ok. Grija lui ptr. bunestarea si securitatea noastra a tuturor ma face fericita. Faputl ca Victoria il aude dimineata cand intra la dus si "sare" din pat strigand "Dada!" si tre' sa o duc in baie si sta si se uita la el cum se pregateste de plecare la servici... asta e fericirea noastra in trei! Si zau ca e mai buna de un milion de ori decat fericirea ce am avut-o in doi!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nu ma pricep la metafore dar daca ar fi sa cuantific fericirea pe o scara de la 1 la 10, eu as fi la 15! Nu ma laud, doar sunt total recunoscatoare pt sotul si copilul minunat pe care ii am.
Am avut noroc cu carul sa dau peste un adevarat OM. Bun, inteligent, extrem de iubitor,(bucatar desavarsit), tot ce vrei de la un barbat. Sunt fericita si daca zisa "happy wife, happy life" e adevarata atunci suntem fericiti impreuna :)

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput