Contor de fericire in doi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Fericirea in cuplu e ca un ochi de insecta: multifatetata Te uiti la fiecare fateta si vezi o mica particica a vietii de familie si realizezi ca iti da o stare de bine si-ti umple pieptul c-un oftat....heeeheeeeeeee ce bine ma simt.

Fericirea este atunci cand treci prin toate incercarile si prin toate momentele bune si rele (momente de iubire, de suparare, de greutati, boli, bucurii, etc) si dupa fiecare incercare iti dai seama ca a mai trecut un hop si echipa a ramas aceeasi, ca alaturi de omul ala ai fi in stare sa intorci muntii si, eventual, sa ii pui la loc daca e nevoie.

Eu cred ca fericirea este atunci cand iti vezi copilul fericit si mandru de parintii lui. Iubirea reflectata in ochii copiilor capata o valoare imensa. N-as fi stiut niciodata ca suntem un cuplu fericit, daca nu l-as fi vazut pe Matei crescand, la randul lui, fericit, sanatos si linistit intre noi doi.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Sentimentul ala de bine, sentimentul de nerabdare cand ies de la birou si stiu ca mai am o gramada pana ajung acasa, mirosul de mancare proaspat gatita, iubitul meu cu fiica mea in bucatarie printre oale zambind, cinatul impreuna, stransul mesei (doar eu!, in maaare liniste) in timp ce el face lectiile cu fiica-mea, sticla cu apa calda pe care o gasesc in jumatatea mea de pat cand e frig afara si stie ca am picioarele reci, perele pe care mi le opreste ca stie ca-mi plac, zambetul cu care ma intampina, discutiile de pana la miezul noptii cand vine fiica-mea imbufnata si ne mustruluieste ca iar vorbim si radem prea tare si nu poate dormi, iar noi ca doi copii ne ascundem razand sub plapuma, munca impreuna in gradina, soarele zambindu-mi pe fereastra dimineata, gatitul impreuna in weekend, planurile de vacanta si de viitor, asta e pentru mine fericirea in doi si contorul se invarte, repede-repede si-as vrea sa nu se opreasca niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelei_19

Sentimentul ala de bine, sentimentul de nerabdare cand ies de la birou si stiu ca mai am o gramada pana ajung acasa, mirosul de mancare proaspat gatita, iubitul meu cu fiica mea in bucatarie printre oale zambind, cinatul impreuna, stransul mesei (doar eu!, in maaare liniste) in timp ce el face lectiile cu fiica-mea, sticla cu apa calda pe care o gasesc in jumatatea mea de pat cand e frig afara si stie ca am picioarele reci, perele pe care mi le opreste ca stie ca-mi plac, zambetul cu care ma intampina, discutiile de pana la miezul noptii cand vine fiica-mea imbufnata si ne mustruluieste ca iar vorbim si radem prea tare si nu poate dormi, iar noi ca doi copii ne ascundem razand sub plapuma, munca impreuna in gradina, soarele zambindu-mi pe fereastra dimineata, gatitul impreuna in weekend, planurile de vacanta si de viitor, asta e pentru mine fericirea in doi si contorul se invarte, repede-repede si-as vrea sa nu se opreasca niciodata....

Ce frumos!!! Ma bucur din suflet pentru voi 3! 3x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Frumos subiect !
Acum cativa ani aici pe forum am gasit la semnatura cuiva ( scuze,dar numai stiu cine )un citat care practic mi-a schimbat "optica" asupra vietii ( mai ales a celei in 2) ,suna cam asa : "Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous .Ca multeee alte persoane ( si femei si barbati ) am vrut mai mult si am uitat ca in goana nebuna spre acel mai mult ...am uitat ( pentru o perioada) sa pretuiesc ceea ce am.Nimic nu e mai frumos decat ai senzatia de bine de care vb lorelei_19..si daca ea exista se pot trece munti si oceane ...Nu exista cuplu perfect asa cum nu exista fericire permanenta ..cu toti avem urcursuri si coborasuri ( atat la nivel personal cat si la nivel de cuplu ) ..dar daca per ansamblu seara cand vi/vine acasa si te simti /se simte ACASA ...locul unde TREBUIE /AI NEVOIE sa fii .. atunci cu adevarat se misca contoarul de fericire in 2...parerea mea

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Creativitatea nu înseamna gasesti un lucru, ci sa faci ceva din el dupa ce l-ai gasit " - James Russell Lowell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Cred ca nu sunt fericita si cu gura pana la urechi 24 ore, 7 zile pe saptamana......m-ar intreba barbatul ce pastile iau....
Dar pot sa spun ca am o stare de multumire cu puseuri de fericire :)
Iar momentele alea de fericire sunt date de diverse ocazii....legate de sot si de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelei_19

Sentimentul ala de bine, sentimentul de nerabdare cand ies de la birou si stiu ca mai am o gramada pana ajung acasa, mirosul de mancare proaspat gatita, iubitul meu cu fiica mea in bucatarie printre oale zambind, cinatul impreuna, stransul mesei (doar eu!, in maaare liniste) in timp ce el face lectiile cu fiica-mea, zambetul cu care ma intampina, discutiile de pana la miezul noptii cand vine fiica-mea imbufnata si ne mustruluieste ca iar vorbim si radem prea tare si nu poate dormi, iar noi ca doi copii ne ascundem razand sub plapuma, munca impreuna in gradina, soarele zambindu-mi pe fereastra dimineata, gatitul impreuna in weekend, planurile de vacanta si de viitor, asta e pentru mine fericirea in doi si contorul se invarte, repede-repede si-as vrea sa nu se opreasca niciodata....

asa este si la mine!!!

Ralu- mamica de fetita superba!!!
http://community.webshots.com/album/567799118dvcfRG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Incredere, siguranta, a fi totul pt celalalt, a trai pt celalalt, si RECIPROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Lorelai!!!

Mergi la inceput