Gasca de Constanta *110*
Raspunsuri - Pagina 18
Ontica Camelia spune:
Salutare!
La multi ani, sanatate, bucurii si impliniri celor ce sarbatoresc ziua de Mihai si Gavril! Distractie placuta alaturi de cei dragi!

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bazar pentru Bogdan
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
bettyk spune:
buna ziua fetelor!
Cu intarziere urez si eu un sincer LA MULTI ANI CELOR CARE SI-AU SERBAT ZIUA DE NASTERE SAU DE NUME, in perioada in care eu nu am mai intrat.
sunt destul de aglomerata in perioada asta,am multe de rezolvat
.
Va pup si va doresc o zi buna.
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!scolarita
vladis spune:
buna dimineata de luni!
la multi ani fericiti tuturor sarbatoritilor de ieri, cu o imbratisare speciala pt mihaela si mihaita

ce mai faceti, sper ca sunteti bine...
cornelia, tu ce faci, te-ai intors la "serviciuri"? ce face tripleta de aur ?![]()
hai ca v-am umplut de intrebari...despre noi numai de bine, vlad va sta intr-o vacanta prelungita acasa cu taticul, departe de virusi, sper doar sa nu vina miruna cu ceva suveniruri de la scoala.
ati auzit de mastile cu cristale swarowski? poate ne cadorisim cu din alea, ca din cele normale nu am gasit nicaieri.
o saptamana frumoasa va doresc!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
mihaela77O spune:
va multumesc din suflet pt urari!
angi,suntem bine multumesc de intrebare,doar ca eu sunt foarte racita de o saptamana,nu-mi mai revin...am tot citit postarile voastre,am vrut sa te sun,macar o vb buna sa-ti spun,in legatura cu temerile tale legate de servici,dar nu-mi gaseam cuvintele,dar m-am gandit la voi!
tania,multumesc pt mesajul tau de ieri!si voua multa bafat in continuare!
este o perioada grea pt toata lumea si parca nu se mai termina!
sa dea domnul sa auzim si de lucruri mai bune!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Madamsadamy spune:
Salut!!
La multi ani!!!!! tuturor sarbatoritilorsfintei zile MIhail si Gavril. Sa-mi traiasca sotul si din prietenii apropiati ai casei, Tania-Gabriela
. Dodo sper sa fi avut o zi buna si sa ai parte de fericire alaturi de bebei. Mihaelei si lui Mihaita multa sanatate si putere de lupta in continuare.
Eu am avut un sf de saptamana fff aglomerat. Sambata am fost la un decedat, a murit bunicul finei, duminica Sfanta sarbatoare, luni s-a nascut viitoarea mea finutza. O ditamai fata de 4.200. Duminica seara cand au plecat, am mangaiat burtica si i-am zis :"acum poti sa iesi mami". Copilul cuminte , ce sa zic , zis si facut; a iesit. Ascultatoare de mica. Deseara mergem la spital sa-i ducem cerceii si sa vada si nasul minunea.
Sper sa am rabdare sa pun poze din concediu. Oricum o sa va anunt daca am terminat cu bine treaba asta . Poop.
andata spune:
Am primit acest mesaj si il dau mai departe...
Nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV - fetita nou nascuta a colegului unei cunostintze. Sotia lui a murit saptamana trecuta. Poate se gaseste cineva... Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce poate si doreste sa salveze acest bebelus.. Numarul de telefon il aveti aici : 0741 864 495 , 0765 262 424 Scuze de deranj si dati mai departe, va rog.
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
Ontica Camelia spune:
| Citat: |
| Am primit acest mesaj si il dau mai departe... Nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV - fetita nou nascuta a colegului unei cunostintze. Sotia lui a murit saptamana trecuta. Poate se gaseste cineva... Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce poate si doreste sa salveze acest bebelus.. Numarul de telefon il aveti aici : 0741 864 495 , 0765 262 424 Scuze de deranj si dati mai departe, va rog. |
Nu pot sa sper decat ca nu este un spam, si ca s-au gasit donatori pentru fetita. Spun asta, fiindca prima data am vazut acest mesaj in septembrie, trimis de cineva din Bucuresti pe e-mailul de la munca si acum 2-3 saptamani acasa.

Dana felicitari pentru finutza! Sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa si mancaciosa. Ascultatoare am inteles ca este deja.
Eu o astept pe Alex sa vina de la antrenament, vreau sa aud impresii in legatura cu sala, acum fac la sala de sport a scolii nr 6, langa CSS1.
Teo este in brate si "strie" la laptop, sau "lutreaza", cum spune ea.
Va doresc o seara buna!
Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bazar pentru Bogdan
1 , 2, 3 www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Madamsadamy spune:
Buna ziua!!
Astept sa sune telefonul sa merg la spital, sa aduc bebelina acasa. Alaltaieri i-am dus cerceii , ca de, e domnisoara, sa-i faca gaurile din spital
. Si ce sa va mai spun ca plesnesc de fericire, au declarat-o :MIHAELA_DANIELA. A avut 4.200 si a inceput concurenta:
-eu: m-a ascultat si a iesit cand i-am spus eu
-Mihai: are 4.200kg , cat am avut eu la nastere
Si deci dragele mele acum avem o activitate in plus
. Asa ca azi facem poze cu mandretea de fata, neaparat .
Va pooop.