Gasca de Constanta *110*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

eu am operat piticul anul trecut in mai in sp. jud. constanta, la dr dinca, cu anestezie generala, totul a fost ok, operatia a durat cam 30 min, putin mai greu a fost cu trezirea din anestezie, era f agitat cam 2 ore dupa, dar pana spre dupa-amiaza deja nu-i mai ajungea holul sa alerge

crixia, ce fac fetele, cum sunteti? vad ca ai mei se limiteaza la secretii nazale moderate, oricum sunt cu ochii pe ei ca pe butelie si ma bate gandul sa il mai tin pe vlad acasa si saptamana viitoare, ca tot vine maine acasa taticul babysitter

luni ar fi trebuit sa mergem la bucuresti la control, dar am sunat dr de la grigore alexandrescu si mi-a spus sa stam acasa deocamdata, spitalul este in carantina si nu are rost sa il expunem la alti virusi.

va pe toate.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Anestezie generala la Buc, dar nu stiu daca sigur a fost laser, n-am vazut cu ochii mei.

Fata mare e ok, si-a revenit dupa 2 nopti si 1 zi de febra, iar cea mica inca are muci, mai mult infundati.

Azi sunt in criza de timp, parca a trecut asa repede ziua, chiar si saptamana....asa o sa treaca si 2 ani, nu-i asa mamici!

Puup!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Merci!Eu vreau sa merg saptamana urmatoare la un control si la dr Laza si o sa cer si amanunte despre operatie daca si ea zice ca e cazul(doua pareri sunt mai bune decat una).Mai vorbim.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Ciao amore!!!!

Vacanta s-a terminat. Am venit acasa, super incantati, obositi si cu o pofta de manacare romaneasca, mama-mama. Nu va pot explica ce frumos este acolo, sigur unele a-ti fost si voi. La mine este prima data dar sigur nu si ultima. De diferente nu are rost sa bat campii pe aici ca oricum nimic nu se rezolva. Va pot spune ca am fost avertizata ca voi sta intr-o locatie la tara....ok ziceai ca suntem in cartier rezidential. Intr-o vila locuiesc doua-trei familii. Fiecare are intrarea lui si fiecare garajul lui. Chiar asta m-a frapat cand am ajuns acasa, masinile parcate din fata blocului. Nepotul meu are in total 4 masini din care 3 stau in garaj. Curatenia de pe strazi.....masinile super multe care nu claxoneaza, sunt numai cateva aspecte. In afara casei daca te atingeai cu cineva scuzele curgeau, uffffffff, pun punct aici la diferentele de comportament si decor ca n-am nici o sansa sa schimb ceva.
Vreau sa va spun ca acolo au si ei bazaruri, marfa la tarabe, mercato se numesc unde vin chinezii cu o marfa mult mai buna ca la noi. Preturile la mercato sunt mai bune ca in magazin, dar marfa difera mult. Ca si aici sunt incantari in oferte. De exemplu la Ipercoop sau Coop, sunt magazine cum e la noi Carrefour, am vazut lume multa cumaprand multe oferte, in special la solutii de spalat. Cand au ofertele cumparau cate 4-5 din fiecare. Erau oferte la doua bucati cu pret de unul. Nu va mai spun ce mirosuri. Astept un pachet numai cu ele, nu mi-au mai intrat la bagaje.
Am vizitat VEnetia , San marino si Bologna. O zi am petrecut la cabana de la munte. Acolo am ramas muta cum era dotata o casa din anii 30, la care nu a umblat nimeni la reamenajare. Ei aveau geamuri cu rame de aluminiu din '30 da? Ca sa nu mai vb de baie unde exista bideu tot din '30. Ma opesc aici cu diferentele si va raman datoare cu poze cu super poze, pentru ca am casa vraiste de bagaje desfacute, si mai trebuie sa ma pregatesc si de SF MIHAIL.
Poop si va anunt cand am pus poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dana bine v-ati intors...ma bucur ca te-ai simtit ok(adica suuuuppppeeerrr bine)

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutareeee!!!!!!!

Noi am fost cam ocupati in ultimul timp, nu mi-a ajuns timpul decat pentru citit . Ne pregatim sa mergem la nunta unei verisoare, care se pare ca "nu a mancat din cratita" si azi va fi vreme frumoasa. Mandrele abia asteapta sa plecam de acasa, Teo nu vrea sa se imbrace decat in rochita , nu accepta hainele de casa. alex si-a "deschis cofetarie" si "rajitureste".

va urez we placut!

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Raspunsesem punctual la fiecare dinte voi, am dat edit si mi-a disparut raspunsul.
Crix, dady sper ca ati trecut cu bine peste fazele critice ale virozelor si ca sunteti bine.(crix acum mi-a spus sotul ca sunteti ok ).
vladis imi pare rau ca treci prin aceasta stare de nesiguranta la munca, dar se pare ca peste tot este lafel. Sper sa se rezolve favorabil pentru voi. Sanatate lui Vlad.
Leditia astepam vesti bune de la Bucuresti, sper sa se infirme rezultatul de la c-ta si micul David sa fie ok.
Simona noi am operat-o pe Alex la C-ta, la dr. Laza, a fost anesteziata total, totul a durat cam 20 min, si-a revenit repede din anestezie, dar a fost cam agitata, asta a fost reactia ei.
dana bine ati revenit, ma bucur ca v-ati simit bine. Asteptam poze.
Dodo ce mai fac micutii tai?
Nastasie ce mai face razvan, a scapt (macar partial) de problemele cu dintisorii?

va doresc we placut si numai bine!

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Camelia, distractie placuta si o zi buna va doresc.

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

camelia, multumesc de intrebare, insa nu.adica lucram la ei, din pacate la un stomatolog normal si din fericire care face lucruri nemaipomenite.are o rabdare si il iubeste pe razvan.mergem 1 data pe saptamana sau 1 data la 2 saptamani depinde cum ne facem timp.sus sunt tociti, jos am reusit sa mai plombam macar pana incep sa cada.curios este ca i-a iesit deja molarul de 6 ani acum la 5 ani.l-am vazut si eu si il durea, eu crezan ca e vreun dinte cariat.e frumos, e alb, si il periem zilnic ca este definitiv asta.asteptam si speram sa fie ultimul an de chin, oricum la stomatolog vom mai merge si de acum incolo mult timp sa-i supraveghem si pe cei noi.te pup.si multumesc ca te gandesti al noi.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

La multi ani fericiti tuturor Mihaelelor, Mihailor, Gabrielelor si Gavrililor

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput