Leoaicele DC *(45)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani Amelia! sa cresti mare si frumoasa, desteapta si sanatoasa printesa mica

si eu la o azi, sunt acasa dar mi-am luat de lucru, Bia trebuie sa faca aerosoli asa ca am luat o zi din concediu, va sunt prin zona

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani fericiti si sanatosi Amelia!

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

io, io, ioooooo!!! Pofteeeesc!!!

heloooo...... ... Ma primiti?!

In primul rand, va multumesc si va imbratisez pentru complimentele si aprecierile primite (pozele cu Mitzu, la ziua ei...). Sunteti foarte dragute!

Copilutzu, te puuuup si... sper ca esti ok... Nici tu...nu ai mai dat nici un semn...

Ledi, ce ursulet frumooooos am vazut !!!
Cum sunteti?! Sper sa fi trecut perioada "urlacioasa"... cat despre energie...las' sa simta mama ca are flacau in casa...

Adi, !!! Oaaaau!!! Ce tort minunat ai facut!!! ... Cu Hannah......deh...acu' am evoluat- din lumea lui Scooby Doo si Fifi...am ajuns la Hannah Montana...si Stephanie...(dar, pana la urma, tot Fifi...ramane piesa de rezistenta...)... Mey...Te felicit si te apreciez enorm, pentru tot ceea ce reusesti sa faci... ...Nu-ti poti imagina...cat regret, si acu'...faptul ca nu am reusit faza cu tortul...propus......
Ati terminat cu montatul tocurilor la usi, curatenie etc?V-ati mutat, in casutza minunata?!
Bafta Catalinei in noul an scolar si la concursurile si festivalurile de muzica ce vor urma!

Annie, simpatica treaba cu pestisorul......da' cum se mai simte pustiul? Sper ca e ok urechiusa!
Felicitari pentru rezultatul testului! Bafta cu viza...
Bafta si spor lui Clau in noul an scolar! Chiar asa...in ce limba studiaza?! Engleza?!

Catutza, cu intarziere...... va urez: LA MULTI ANI!!!... Fericiti, sanatosi si impliniti din toate punctele de vedere...
Mey... aveti o printesica frumusica foc!!! Doamne...ce ochisori poate sa aiba...... De fiecare data ma lasa fara cuvinte... Mey...si semanati,ca doua picaturi de apa...Asa... mamica...asa fiica...
Mi-au placut si locatiile din pozici... Mi-ai starnit o pofta de capitala...pe bune...
Imi pare rau pentru micuta, ca a plans si a suferit la gradi'...dar ma bucur sa citesc cum ca totul intra incet, incet pe fagasul normal....multa sanatate micutei... si fii-mea, din prima saptamana a luat-o... Oh...35 de copilasi in grupa?! la fii-ema sunt 31 si deja tre' sa platim pentru a cumpara/fabrica inca trei patuturi... ca-s doar 28 in clasa......
Ah...la nunta nu am fost... am avut o inmormantare, in acel weekend... bunicul sotului...
Dar...cumetria nu am putut sa o ratam... ...am sa postez cateva pozici...

Zuzilici, ce facusi, draguta?! Castigasi la Loto?! "Mama ei"...de treaba...Asteptam, asteptam... pozici NOI din Cuba...
Cum se mai simte micuta? Multa sanatate!

Dany, vazut pozici cu noul look!!! Imi place foarte tare!!! De efect suvitele...completeaza, cu succes, tunsoarea...
Un si pentru scumpul de Teolici... ce tort minunat si ce sarbatorit frumoooos!!! La multi ani, pusti minunat!!!
Ma bucur pentru el ca s-a acomodat usor la gradi' si ca ii place... felicitari pentru poezie...trebuie sa fie tare dragalas...cu stilul propriu de a recita...
Multa sanantate, scumpa si sa dea Dumnezeu sa gasesti comoara cu bani si dorintele sa ti se implineasca cat mai repede!!!

Katty, bafta bobocelului Robert, in noul an scolar!
Ce primire si deschidere de an frumoasa!!! Am vazut si pozicile... e faina si scoala...
multi lui Robert ... e tare dragalas si scump, aranjat la "patru ace"...!!!
Foarte faina si camera...felicitari... Mi-a placut mult si patul...practic si nu ocupa mult spatiu...mi-ar placea si pentru fii-mea...dar...din pacate, renovari in casa noastra...sper ca, macar, la anul...sa avem parte... anul asta, nici o, mica, sansa...
LA MULTI ANI, plini de sanatate, bucurii si realizari!!! Superbe verighetele si petrecerea cred ca a fost pe masura...

Daria, yuhuuuuuuuu!!! Mey...dar ce distractie pe cinste ati tras!!! Super tare si super frumos!!! Cata veselie!!! De sarbatorita nu mai spun... Frumoasa foc...cu rochita si accesoriile...printesa autentica!!!
Iar..."mustacila"...e dulcica...asa motzata...

Ralcat, simpatic pustiul ...cum se mai simte?! multa sanatate...
Ma bucur pentru micut...ca, incet, incet...incepe sa-i placa la gradi'...
Oh...ce minunatie de poze, vazui!!!! ...faine rau... te "invidiez" pentru locurile prin care ajungi......
Multa sananate si apuca-te de tratament...nu-i de glumit nici cu ficatul...

Iulika, sa va traiasca minunea de baietel !!! Emotionanta si frumoasa povestea nasterii... iar faza cu pizza m-a distrat...supeeer...

La multi ani, Amelia!!!

Sa cresti sanatoasa, iar viata sa-ti ofere numai fericire si realizari!!!

Lilia, sa va traiasca pustoaica si sa aveti numai bucurii din partea ei!!!

Emma, multa sanatate si concediu placut!

Dodo, !

Revin...

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Ioana , bine ai revenit!
In primul rand condoleante tare rau e sa pierzi pe cineva apropiat

In al doilea rand abia astept sa vad pozici cu voi, zi-ne de gradi cum este, apropo voi sunteti norocosi cu 28 de patuturi la noi sunt doar 14 la 35 de copii inadmisibil dupa parerea mea!
Multumim de complimente
Tu ce ai mai facut cu serviciul?

o zi sunt si eu acasa si am timp iar voi nu scrieti mai nimic , haideti la semnat condicuta

Bucatareala

Mergi la inceput

Am revenit...

M-am mess-uit, acu' vreo doua ore, cu Adriana... o tzara, nu mult, caci urma sa plece sa-si ia pustoaica de la scoala... Mi-a spus sa va pup , din partea ei...si sa va transmit ca ii este dor de leoaice... din pacate, nu prea mai are timp sa intre... si,i-a fost si micuta bolnavioara... indigestie, se pare... Dar...are sa va spuna ea mai multe caci... a promis ca, in curand (poate chiar azi...), isi va face timp si, ca bonus, va posta si cateva pozici cu cele doua torturi, "fabricate" in acest weekend... Abia astept sa le vad!!! (desi...iar voi bali...la noapte...si acu' salivez dupa "alba ca zapada..." )
Hai, Adriana !!!

In rest, 'tat normal'... In timpul cat am lipsit...de pe monitor... nu am avut timp sa ma plictisesc... am inceput, si noi, gradinita... O prima zi, din viatza, de gradinarese...care nu ma mai mira deloc...

Redactez:
"Desi, la ora 6.30...s-a dat desteptarea, Mitzu s-a trezit fara probleme. Ba chiar, am imbracat-o foarte usor, toaleta am facut-o la fel de usor... era toata numai un zambet, canta si abia astepta sa ajunga la gradi'... ceea ce s-a si intamplat....intr-un final... ...caci, m-am intors de 4 ori din drum... In prima faza, am uitat rucsacul , pe urma banii, pe urma am realizat ca am plecat in slapii de casa si, ultima oara imi trebuia la buda... (mey...m-am trezit la 6.30...daaaaa?! Intelegere, va rog... "tat normal"...in rest...)... La gradi'... aglomeratie cat curpinde... in holisorul de la intrare (unde era un cuuuurent....) "facea bariera" de trecere, doamna "asistoasa" ... Nimeni nu avea cum sa scape de controlul de rutina... Se uita in gatul copilasilor, le ridica bluzita, inspectandu-i la piele...de eventuale eruptii etc... Primii nervisori...incepusera sa ma manance... Nimic de contestat vis-a- vis de acest control... dar, totusi, nu i-am vazut rostul...avand in vedere ca, oricum, dupa inceperea programului de gradi'...asistoasa s-a dus in fiecare clasa si i-a luat, iar la "puricat" pe micuti... (asta mi-a spus ea ca urma sa faca...)... Nu mai spun de (si ma repet) curentul care sufla in holisorul respectiv si zapaceala care se crease...... evident, fii-mea nu a stat la control... a impins-o pe asistenta, a tipat la ea etc... Trecem la nivelul urmator...cand, in "nebuneala" de pe coridorul ce ducea la clasa o intalnim pe doamna educatoare (de fapt...institutor )...Nush' de ce... am avut o repulsie fata de ea de la inceput... i-am si spus sotului...are ceva ce ma enerveaza...nush' ce...dar imi voi da seama ... La dulapior aflu ca vor fi cate doi copilasi la unul singur... Reusesc sa o schimb pe fii-mea...care, in cateva secunde fuge in clasa... N-am apucat sa o pupam, sa o rog sa fie cumintica etc... caci, in momentul in care am vrut sa faca asta si am intrat in clasa...am fost barata de educatoare... "Ce vreti? Iesiti...gata..."... ?!?!?! "Pai...sunt mama Mariei si vreau sa ii spun la revedere si sa o vad putin cum s-a acomodat in clasa..."... "nimic, hai afara "...vine raspunsul sec... si imi deschide usa...impingandu-ma afara... Naucita de asemenea reactie... resusesc, totusi, sa o intreb... prin cei 10 cm ramasi pana la inchiderea usii...la ce ora sa vin sa o iau..."la 3"...imi raspunde sec... Raman socata in fata usii...dar, incetisor...ma dezmortesc...starwars ... dau sa intru,din nou, dar apare sotul (fusese sa duca flori si la doamna director) care anticipand ce razboi planuiesc...ma ia de mana si, mai mult, fortat, ma scoate din gradi'... Mare greseala...caci mi-am varsat nervii asupra lui... ... Va dati seama ca, toata ziua, am stat ca pe ghimpi...imi faceam griji...nu apucasem, practic, sa vorbesc nimic cu educatoarea...sa vad prima reactie a fii-mii in clasa de gradinita...nimic... Si ne inarmasem cu aparat foto, cu,,, camera de filmat etc... Deh...cand m-am dus sa imi iau odrasla acasa...era educatoarea de dupa-amiaza, o femeie draguta, dealtfel... Calda si primitoare...Mitzu dormea inca...si am avut timp sa stau de vorba cu educatoarea... Deh...fii-mea nu s-a dezmintit nici la gradi'... Nu a plans deloc, in schimb... nu a stat locului o clipa..."spirt, foarte energica...ii intrece si pe baieti... " sa o citez pe educatoare......a pocnit (impins) doi baieti din prima zi... S-a impus in clasa... incapatanata fara masura... ea sa citeasca povestile, ea sa aleaga povestile, totul sa se desfasoare dupa regulile ei... De mancat, cica, ar fi mancat... desi eu sunt cam sceptica...stiind mofturile fii-mii... Iar la somn ...a adormit ultima si cu mare greutate... pur si simplu nu vroia... topaia, canta etc...si...cam asta ar fi prima zi..."

Interesant,nu?! Deh...intre timp...elanul micutei mele...s-a redus considerabil...in ideea ca...plange foarte tare cand ajungem, dimineata, la gradinita...si, urmeaza sa intre in clasa... nush' ce sa zic... La ea se manifesta...total invers...n-a pans primele zile...ca acum verse lacrimi la greu......Cu mancarea, incontinuu, mi se spune ca mananca tot...dar eu tot sceptica raman...... Sunt mancaruri pe care stiu, sigur, ca nu le accepta sub nici o forma... Bani?! am bagat in contul lor, in prima saptamana, aproape 5 milioane... (deh...2, 5 milioane au fost pentru alimente- avans septembrie si octombrie...) iar resul- un milion fondul clasei, un milion rechizite si...in completare, banuti pentru achizitionarea detergentului pentru spalat lenejeriile si vasele......daaa....
Fii-mea...tot energica...nu mai impinge copiii dar...tot se impune...incapatzanata rau...cui o semana,nush'... s-a obisnuit cu somnicul la gradi'...Vinerea trecuta, am luat-o acasa...plina de mucisori...si, n-am scapat de antibiotic...saptamana ce a trecut am stat pe pastile si siropele pentru tuse... sa vad azi, cand m-oi duce dupa ea, ce o mai fi...

Deh...intre alergatura si stresul cu gradi' si conditiile oferite de aceasta...am avut timp si de un accident...

Redactez:

"Pe scurt, joi, la ora 16.00 am plecat, impreuna cu sotul, de la serviciul lui. Dupa ce mi-am terminat treburile prin oras am trecut pe la el ca sa mergem impreuna acasa. Sotul s-a invoit, intrucat la 16.45 aveam sedinta cu parintii si urma sa o ia el pe micuta noastra...sa mearga acasa... Deh, nici bine nu am iesit din parcare si am intrat pe o straduta cu sens unic...caci, un nene din Iasi, "chipurile" grabit...nu ne-a acordat prioritate de dreapta si neasigurandu-se, ne-am trezit, pur si simplu, cu masina lui in fata noastra. Sotul a franat dar...din pacate, nu s-a putut evita coliziunea...N-am apucat nici sa clipesc, ca intr-o secunda am simtit cum eram in aer...si m-am izbit de parbriz... ca o musca ametita... Deh... GRESEALA...MARE GRESEALA ...ca nu ne-am pus centurile de siguranta... Nu ca as gasi o scuza, dar pur si simplu...nu aveam mult de mers pana acasa...si...deh...ignoranta... M-am ales cu un cucui si smocuri de par cazute instantaneu... iar genunchii imi sunt vineti si umflati... In 'saritura' de cascador ... m-am lovit , cu ei, de bord... Sotul a spart si a smuls cu fruntea oglinda retrovizoare... Am avut oarecum noroc, caci sotul a avut instinctul sa puna mana dreapta pe mine...si astfel a mai stopat din viteza saltului... In prima faza, dupa ce m-am dezmeticit si am coborat din masina...am avut tendinta sa sar la jugulara "grabitului"...dar cand l-am vazut cat de speriat era si cum repeta intr-una; "eu sunt vinovat...ma iertati..."...nici nu l-am mai bagat in seama... L-am lasat pe sot sa discute... Masina e avariata rau, partea din fata e varza...eram cu masina sotului de serviciu, o dacia Solenza...va puteti imagina ce "siguranta"... presupune... In fine, am sunat-o pe sora-mea si am rugat-o sa o ia pe micuta de la gradi'... intre timp, au venit si colegii lui Silviu si unul dintre ei m-a dus cu masina acasa... Am facut, rapid, un dus, m-am echipat si am 'taiat-o"...mai degraba tarait-o la gradi', la sedinta... "

Nu va mai spun...ce ametita si ce moaca am afisat pe toata durata sedintei...
Acu'...sunt ok...in limitele mele...

Deh...cam astea ar fi "treburile" ce mi-au ocupat timpul...

Serviciu, loc de munca, jobb sau cum se mai numeste...nu mi-am gasit...
...nu stiu ce sa mai spun...deh... v-am zapacit...

Va tzuc, dragutelor! O zi buna, in continuare!

Perlutzele...

Mergi la inceput

Catutza,multumesc!

Oh...m-ai lasat...fara cuvinte...cum 14 patuturi la 35 de copilasi?!?!?! Si...cum dorm micutii?! Ce solutii propun "desteptii" statului?! Si eu...care ma plangeam ca lipsesc 3 patuturi, la noi... Mey...eu nu inteleg de ce accepta mai multi copilasi...daca nu au conditii sa le ofere?!... De exemplu, la fii-mea in clasa...sunt copilasi care sunt nascuti in martie-aprilie 2007, adica n-au nici doi anisori jumatate...poate ca sunt dura...dar, ce cauta in grupa la gradi', atata timp cat gradinita presupune varsta de 3 anisori?! Pentru ce sa platesc pentru cele trei patuturi?! Eu...am stat un an acasa, fara salariu, fara nici un venit...deoarece nu am avut unde sa o dau pe fii-mea...la doi anisori... Nu mi se pare corect...dar deloc...sistemul acesta de a primi copiii cu orice pret...e un chin si pentru cei mici...plus ca, din cate stiu, Directia de Sanatate Publica "accepta" maximum 15- 20 copilasi in grupa... Deh...ca iar m-au luat nervii...

Imi pare rau sa citesc cum ca si la voi sunt probleme de organizare... Tare sunt curioasa cum se vor rezolva!!!

fetele!

Perlutzele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Ioana, bine ai revenit!
In primul rand condoleante pentru bunicul sotului!
Si in al doilea rand multumim ca ne-ai zis cate ceva de Adriana!
Cat despre peripetiile voastre tragi-comice de la gradi, si cu accidentul, no comment, imi pare rau ca Mitzulina nu s-a adaptat, poate e si doamna educatoare, cea severa, care nu s-a facut placuta de copii...Iar cu accidentul, bine ca ati scapat doar cu atat si n-a fost mai rau, fierul se indreapta, dar cu oasele mai greu!
Un brat de pentru voi si pentru tot ce-ati indurat cate un !!!

Catutza, si tu acasa? Bia face aerosoli Ii face acasa sau mergeti la vre-o policlinica? 35 de copii aveti in grupa? Mi se pare enorm, mie mi se pareau multi 25 cati a avut Andrei cand era la gradi, asa s-a oscilat 23-26 de copii, si fiecare avea patul lui, urat ca-i pune sa stea 2 in pat, mai ales daca e vre-unul mai bolnavior!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vai, Ioana, din`astea faceti voi ? Bine ca acum sunteti bine
Catutza, cum e mandra ?
Katty, te-am citit dincolo din pacate traim in Romania si totul e posibil in gradi/scoli

Dodolina, la rapooooort

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Dodolina, la rapooooort

prin zona....si atat...

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Ioana , mai ce intamplari pe capul vostru! bine ca nu a fost mai rau accidentul iar de gredi...eu am tot zis ca nu prima zi e rea, urmatoarele...

Katty , aerosoli facem acasa, am cumparat aparat de saptamana trecuta si vad ac e mai bine.

Gabi , de ce asa putin scrii , ce fac copilasii?

Daria , e mai bien Bia acum, vad ca vb cu drag de gradinita asa ca sper ca sa dat pe brazda!

la gradi dor 2 in pat uneori dar foarte multi pleaca acasa la pranz ca sa evite situatia (stau aproape de gradi, au bunici, parinti care nu lucreaza), eu sper ca se vor mai cumpara patuturi....macar inca 6 sa avem 20 in sala

Bucatareala

Mergi la inceput