Leoaicele DC *(45)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neata

doar ce m-am trezit, si de maine trebuie sa fiu in picioare mult mai devreme

Mercic de urari pt test, care e doar o parte din ceea ce ne trebuie, mai trebuie sa ne ceara dovada cu banii...s apoi sa vedem daca ne da sau nu viza, deci nu se stie cand plecam

katty felicitari pt ce ati realizat La multi ani pt cei 12 ani si la cat mai multi impreuna plini de impliniri si bucurii.
Maine incepe Clau scoala, wow tare curioasa sunt, sper s nu se fi schimbat si sa-mi inceapa sa oracaie pe-acolo.

Daria super petrecerea, si Giulik, o frumoasa

Iulika frumoasa nastere ai avut, sa-ti traiasca minunea si sa fiti sanatosi, super conditii, de invidiat

Cata, Ralu bafta cu prichindeii la gradi

Pup U All

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare !
Unde sunteti toate ???
Katty, si inca o suta de ani de fericire
Annie, succes la acte si mai ales lui Clau la scoala
Dodo, deci sunteti pe calea buna, cat ma bucur pt logoped ! Si sa fie peste 2 ani, domnul Bodo, scolar Doamne ajuta !
Ce-ti face mogaldeata ?
Catutza, cum e la gradi ???
Ioana, Zuzi, Ledi, Copilutza, Dany, Lilia, Mary, Octavia, Nikolle, si celelalte fete, pe unde umblati ???

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello,
Raluca, frumoase poze, cum de altfel ne-ai obisnuit deja...m-am plimbat virtual pe Coasta de Azur...mercic! Imi pare rau ca la gradi nu sunt lucrurile asa cum ai dori...dar sper sa treaca repede perioada asta si Mihaita sa se acomodeze cat mai repede!

Daria, multam de urari, vazut si eu pozici de la petrecere, daria, o adevarata printesica, torturile super, picturile de pe fata copiilor o incantare, cred ca distractia a fost maxima!!!

Annie, succes maine la scoala cu Clau, sa fie bine si nicio problema!!! Cu viza, tinem pumnii in continuare, eu zic ca o sa fie bine si o sa obtineti viza!! Multam si tie ptr. urari!!!

Dodo, ma bucur ca ai rezolvat cu logo!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Eu mi-s prin zona...adica..Navodari 5 iesiri pe afara cu "trebi"
Azi am cumparat aproape tot ce-i trebuie pt logo mai putin un joc cu ceva tip"pioneze" care se prind pe o plansa cu orificii...
In rest Isabella se chinuie cu primii dintisori,are nervi...care ...surprizaaa,,,daca o ia cineva in brate trec... si cum nu am ajutor nu prea are cine sa o tina in brate(seara 5-10 min taica-su care dupa 12 ore e odihnit si-i plasez copii)
Plange iar de nervi daca ma vede la PC...ca sa pot scrie 2 cuv trebuie sa o tin langa mine

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

pe fuga ca iar e foarte tarziu si eu am mancarea pe foc, trebuie sa fac dus si mai am si ceva treaba pt acasa

Daria , dulce foc Giulik, dar cam putine poze iar ce tine nici macar una unde ai facut ziua, la un loc de joaca? foarte frumos sau distrat copilasii

Annie , succes maine la scoala

Katty , la cat mai multi ani impreuna vrem poze si cu noua camera a lui Andrei

Gabi , ce bine ca ai gasit logoped

Bia a mai bine la gradi dar acum e putin mucoasa si tuseste putin

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Neatza, , cafea, multa cafea

sunt zombi, n-am dormit azinoapte, deh emotiile primei zile, care normal, nu a avut nic festiv in ea, nu ma mira, El bucuros ca sia revazut dintre prieteni, acum sa vedem dupa..la 13.30!

Pup u all, o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
Catutza, am trimis invitatie de vizionare pe contul comun caci pozele sunt deocamdata private! Asa ca le puteti viziona de acolo...dupa ce le mai periez le pun si public...

Annie, sper sa fie I zi la scoala frumoasa si sa vina Clau incantat acasa!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Annie, succes lui Clau Asteptam impresiile

Haideti sa va arata "batranica" de`acasa
aici si aici
poze facute aseara, dar e haioasa rau cu mustatile alea

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

raportam inca o zi la gradi fara plans/tipete/tavalit pe jos da Doamne sa fie tot asa de acum in colo!

Daria , ce fulcica e Shela ta parca-mi vine sa o ciufulesc putin de ec cadouri a fost incantata Giulik?

Annie , cum a fost prima zi de scoala? te mai doare capul?

Katty , ce-mi plac pozele! E o poza cu Andrei in prima zi unde a iesit foarte bine adevarat domnisor , nu mai este baietel!
Camera a iesit foarte frumos, chiar imi place noua mobila!

Gabi , unde umblati? cum sunt copilasii?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

va rog si eu ceva, am trimis un email in contul comun, intrati acolo si votati cat va lasa sufletul pe voi (merge si de 20 de ori consecutiv!) , e vorba de Puya care este baiatul colegei mele, va rooog muuult

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Neatza

Cata, pupici Biei, pana la urma e fetita cuminte sa o tina tot asa

eu am avut o zi naspa, dupa noaptea trecuta mai mult nedormita , cu durerea mea vesnica de cap, cemi face al meu sot....comandase ceva pt ghitara care e programata sa ajunga cu aramexul, si cum au fost holidays aici, au cam intarziat comenzile, si vine devreme acasa ca hai sa mergem sa ridic pachetul, cu 2 zile inainte cand am mers la dubai zicea" pacat ca nu pot sal iau personal ca iau ban de pe site, ca aramexul trebuie sal aduca, etc. si-i spun, bine sa mergem, desi clau vroia sa mearga cu tasu la piscina sa se balaceasca, era cam 3.30, probabil neam fi intors de-acolo, pe la 9, a doua zi (azi) scoala din nou, si desi iam spus ca mergem daca asta vrea stiam ca daca spun nu iese urat, desi eram ok, se putea vedea pe fata mea ca sunt obosita.... si mi sa suparat domnul si a inceput showul..... am plecat numai cu clau la piscina, si-mi arunca, distractie placuta, de parca mas duce la belly dancing ...simt cum o iau razna, ah normal ca el nici sa nu auda sa mearga cu fii-su la piscina

Da, deciscoala a fost ok, el e incantat....vorbeste mult, azi am stat la careu...sper sa fe totul bine, incep cu stiintele, gramatica, la mate nushtiu inca.... oricum mi se pare aiurea sa vorbesti despre verb si substantiv inainte sa explice care ce e si cum.... repet , sper sa iasa totul bine!

Restul de fete unde sunt???? cu ce sa va ademenesc???

O zi faina!

Mergi la inceput