Leoaicele DC *(45)*
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
celor mai si mai...
Cata..la sfarsitul lui oct implineste 7 ani...dar......sper ca peste 2 ani sa incepem si noi scoala..
Iulika am admirat flacau ...suuper
Daria astept pozici
Ani
Dany si noi la capitolul gradi ...daca s-ar putea numai acolo am sta...e frumos(zice el
),sunt"totii",ma joc muuult
.Bogdan e indragostit de copii ,ii place sa fie acolo in mijlocul lor(chiar daca exista si doamne care asemeni lui "mama lea"
incearca sa-i tempereze)
O sambata frumoasa
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_paun/mari_paun.jpg)
mari_paun spune:
hello felinele,
va pupacesc pe toate si va doresc o sambata minunata...
la noi e vreme de toamna , e innorat si bate vantul, in casa e caldut, am facut ciorbica si am asezat rafturile cu jucarii ale Emei, am dat cu aspiratorul si am sters praful...mai am de dat cu mopul...
Ema asculta muzica si imi cere BOSH (bors), e putin racita insa pana luni sper sa-i treaca...
E o zi plictisitoare insa ne odihnim
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
salutare
Bia e mai bine acum, face aerosoli, puf in nasuc su siropel, muci putini si tuse aproape deloc, asa ca marti la gradi
Daria , abia astept sa na spui cum a fost la petrecere, ce a primit Giulik, cati copilasi au fost si sa vad poze muuulte
Gabi , de ce asa tarziu la scoala? sunt obligati sa il primeasca!
Danny , am vazut pozici cu Teolica mic si dulce, e tare frumosel blondinul iar tie tare bine-ti sta suvitata
Annie , baga repede reteta de cioco de casa pe care o faci tu ca tare mult imi place
azi am fost in centru la Zilele Bucurestiului, a fost tare frumos ca ne-am plimbat cu trasura, am fost la spectacol, am mancat turta dulce, ciubuc, cozonac secuiesc, mici la gratar si ne-a prins tare bine iesirea asta.
partea proasta e ca am fost la me'c la unirii si nu au locuri libere, aproape ca a ras tipa cand am zis ca vrem la sf lui octombrie acum mai ramane sa cautam in alta parte daca nu rmane acasa cu mult mai putini copii
va , noapte buna
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
![](images/user_woman.png)
Annie80 spune:
Neatza, cafea?
Gata, s-a terminat cu postul lor, deci pot merge linistita cu masina si sa fumez, n-o sa se mai ia nimeni de mine , desi era mai palpitant in perioada Ramadanului :)))
Ah am luat rezultatele de la testul IELTS, imi trebuia minim 4.5 ca sa nu platim second instalment, eu vroiam un 6, sa fie un pc mai mult ca soata al meu, si am luat 6.5 , eu una sunt multimita, desi imediat dupa ma luase frisoanele ca nu o sa iau nota mare, acum mi se pare ca puteam mai mult,...dar in final
tre sa ies sai iau pantofi lui Clau, cred,mai intai sa vad cei mai vine
Daria asteptam poze
Cata nu mia iesit ciocolata :(, a iesit moale, am facut din doua parti, si cea alba a fost si mai moale decat cea cu cacao
CIOCOLATA DE CASA _ SUPER
o ceasca de apa
1 cana zahar
50 gr. cacao
100 g unt
250 g lapte praf
nuci,nuca de cocos dupa preferinta
Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga siropul. Se trage de-o parte si se adauga untul si se amesteca pana se topeste,apoi cacaoa. Se cerne apoi laptele praf si se omogenizeaza. Se adauga esentele preferate (vanilie, rom, portocale, etc) si, daca se doreste, nuci, stafide, alune, etc.
Se pune in forma tapetata cu folie alimentara si se da la rece pentru a se intari.
De obicei,fac portie dubla,o parte alba si una neagra,pe care le suprapun sau le rulez.
Este de pe blogul lui Mariussimiuc, aici pe forum...
eu o fac pe asta :
ciocolata de casa, ;- 500 grame zahar;- 500 grame lapte praf;- 50 grame cacao- 100 grame unt;- 1 pahar cu apa- 1 vanilei (esentza)- nuci, stafide dupa gust
Intr-un castron se amesteca laptele praf cu cacao. Din apa si zahar se face un sirop mai gros.In el se incorporeaza untul, apoi se toarna peste celelalte (laptele praf cu cacaua).Se pun nucile taiate marunt si stafidele, se amesteca bine, apoi se toarna intr-o tava peste o folie de celofan, si se lasa la rece sa se intareasca.Pofta buna!
Enjoy!
Restul, va pupic!
aeperju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyalo Emma- ma bucur ca sunteti bine! Si la voi e trafic??? |
Da, sunt cozi imense la semafoare dimineata si dupa-amiaza adica cand pleaca sau cand vine poporul de la munci.
Emma si Andrei (21.09.2007)
Iulika29 spune:
Buna seara fetele dragutzele!!.
Vad ca nu prea e miscare pe aici..
Am terminat de scrisPovestea nasterii
Vå pup
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
In fine scriu si eu la capitolul nou (multumim Gabi), caci o perioada tare zbuciumata si grea am mai trecut!
Ieri am serbat 12 ani de casnicie si cu aceasta ocazie ne-am schimbat verighetele, le-am sfintit si apoi am dat si o masa pentru cativa prieteni si rude! A fost frumos, dar ne-am cam agitat!
Avem o saptamana de cand suntem scolari, Andrei a inceput clasa I-a, suntem multumiti, s-a adaptat imediat noului program, o adora pe invatatoare, acasa e litera de lege: "Doamna a zis sa facem aia, doamna a zis sa nu mancam dulce etc..."
In rest, stiti ca de la 1 septembrie incoace am tot facut schimbari in casa, am tras tare cat a fost Andrei la tara sa-i schimbam camera, sa devina camera de elev, am reusit pana pe 13 cand a venit de la tara in proportie de 75%, mai ramasese patul care exista in showroom la ikea, dar nu era pe stoc, asa ca ne-am intarziat cu o saptamana si vineri cand a venit patul si am fost anuntati, ne-am si dus sa-l luam, asa ca suntem multumiti ca am rezolvat si asta, am schimbat casa aproape complet...
Iulika, am citit pe nerasuflate povestea nasterii, minunata, emotionanta si amuzanta pe alocuri! Am vazut si pozicile cu voinicelul tau, tare frumoase! Sa va traiasca...cand a trecut timpul asa repede? parca mai ieri nasteai!
Dany, am vazut si pozele cu teolica si cu suvitelele matale, iti sta bine asa! Teolica e un scump! La multi ani, sa fie sanatos, si mereu cu zambetul pe buze!
Annie, felicitari pentru Ielts, gata, nseamna ca plecati? Sau mai aveti formalitati multiple? Voi cand incepeti scoala? parca pe 24 ai zis?
Catutza, Raluca, cum a fost azi la gradi? Poate s-au mai asezat lucrurile si e mai buna stare de spirit a copilasilor vostri!
Catutza, sanatate multa Biei!
Daria, cum a fost petrecerea? Impresii?
Zuzilici, ai castigat la loto ieri?
Mari, Emma, Gabi, !
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Buna dimineata
Am avut 18 invitati + sarbatorita deci nebunie
+ mamicile
Am poze aici si aici
S-a papat aproape tot Cred ca ori au fost toti infometati, ori a fost buna mancarea. La fel si torturile , urate da` bune
Giulia a primit cadouri foarte, foarte, foarte frumoase
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
ralcat spune:
Daria, sa-ti traiasca sarbatorita, super pozele.
Katty, multi ani inainte alaturi de sotul tau. Sa-i aveti buni si in intelegere. Si felicitari pentru scolarul vostru.
Dany, imi place cum arati suvitata :). Iar Teo e un dulce.
Annie, felicitari pentru test. Abia astept sa ne povestesti cum e intr-un loc atat de diferit fata de actualul.
Gabi, nici nu stii ce ma bucur ca lui Bodo ii place la gradi, e o mare usurare pentru mami cand puiului ei ii place acolo si nu-l lasa in bocete.
La mine e la fel de jale, plange, ula si negociaza. A fost cumplita dimineata, dupa ce am negociat o ora si macar a mers de bunavoie ... cand l-am lasat acolo s-a aruncat la picioarele mele cu "mami, nu ma lasa, iti dau TOATE JUCARIILE, IA-MA CU TINE, NU MA LASA". Sunt muci, am plans tot drumul spre munca.
Ma duc sa mai plang un pic, va pup
editez ca am gatat albumu cu poze "peisagiste" din vacanta la mediterana:
http://picasaweb.google.com/ralu.popescu/FrejusSaintRaphael#
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
prin zona obosita ...multumita...happy....facuta bucati..
1-vazut printesa G, mamica si
2-am rezolvat cu logopedul...
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)