Rezultate si premii la concursul Klorane
Raspunsuri - Pagina 9
giaserbu spune:
Nu cred ca se pune problema ca ar sta cineva sa astepte samponul sau produsele castigate la concurs,timp in care nu si-ar spala copilul....Ideea este ca site-ul isi cam pierde din credibilitate din punctul de vedere al concursurilor organizate...Acest concurs a inceput din vara si nu a avut un regulament clar,altfel poate nu s-ar mai fi pus atatea intrebari....De asemenea,lipsa de interes si de comunicare din partea administratorilor site-ului,care sunt singurii care pot obtine un raspuns oficial de la organizatori,in ce stadiu sunt cu trimiterea premiilor etc...lasa de dorit....Nici eu si nici ceilalti castigatori nu cred ca ..."stau" in acele produse,de aceea nici nu am mai scris pana acum in acest forum,insa mesajul postat de utilizatorul kid m-a deranjat si drept urmare am simtit nevoia sa dau un raspuns...Sincera sa fiu,eu mi-am luat gandul de la acest premiu,cat si de la cel de la lenor...Fiecare crede si spune ce doreste,insa ar fi de preferat sa ne abtinem sa jignim ceilalti utilizatori prin comentariile noastre.Va doresc o zi frumoasa tuturor!
Pe mine ma gasiti aici,si daca va place ,va astept cu 5 punctulete!Multumesc! http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=7 gia1 si gia2
kid spune:
aditapop Scuza-ma ca intreb, dar de cand ai aflat ca ai castigat, nu i-ai mai cumparat copilului nici o jucarie? Astepti voucherul?
giaserbu Eu nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni cu mesajul meu. Avand timp limitat pe DC, intru la acest subiect(dupa ce s-au afisat castigatorii), ca sa aflu daca a primit cineva premiul, sa fiu mai atenta la posta, nu sa citesc o alta intrebare:"cand se trimit premiile?" dupa ce deja s-a raspuns ca se vor trimite premiile de catre cei de la klorane.
Mie mi se pare mai jignitor sa afirmi ca nu se vor mai trimite aceste premii, din moment ce s-a asigurat ca se vor trimite.
Daca acest concurs nu a avut regulament clar de la inceput si ati participat la el, se subtintelege ca ati fost de acord cu el(regulamentul, asa cum a fost el).
Si site-ul organizeaza concursuri ale caror premii le ofera sponsorii, daca sponsorii nu trimit premiile la timp, nu mi se pare corect sa dam vina pe site. Si refuz sa cred ca daca organizatorii ar afla vesti despre trimiterea premiilor nu le-ar scrie si in topic.
O zi buna tuturor, fara stres si fara riduri!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
aditapop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid aditapop Scuza-ma ca intreb, dar de cand ai aflat ca ai castigat, nu i-ai mai cumparat copilului nici o jucarie? Astepti voucherul? |
Kid, scuza-ma ca intreb, ai facut un curs de sarcasm?
POZE NAZDRAVAN
angelynna82 spune:
Kid, nu pui problema cum trebuie, e chiar impertinent as putea spune, normal ca nu voi astepta premiile de la concurs sa imi spal copilul. Idea e ca participam la concursuri si premiile nu le primim, problema nu e la noi ci din contra...tine de cum au manageriat desprecopii acest concurs.
Mai uita-te putin peste mesaj sau si mai bine citeste topicul de la inceput, inainte sa scrii un mesaj.
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
desprecopii spune:
dragii nostri,
Astazi am fost informati ca au fost trimise premiile catre castigatorii de la concursul Klorane.
Sa ne anuntati cand veti primi :)
cu drag,
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
alic spune:
am primit premiul acum 10 minute! multumesc frumos!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
nu uitati sa ne votati! multumim!
giaserbu spune:
Eu am primit astazi premiul,a venit prin curier!Produsele sunt insotite si de o gentuta draguta!Multumim!
DianaR spune:
A sosit si la noi premiul, multumesc!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete