Rezultate si premii la concursul Klorane
Raspunsuri - Pagina 8
desprecopii spune:
da adita se vor trimite, relax.
evident, cine nu a trimis adresa la timp, a pierdut premiul.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
angelynna82 spune:
Intrebarea e si cand vor sosi premiile?
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
angelynna82 spune:
ne mai raspunde si noua cineva sau am ramas de caruta....ca la concursul lenor
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
aditapop spune:
Angelynna, dar ni s-a raspuns, citeste si tu mai sus : "relax, premiile se vor trimite", nu e destul de clar??
POZE NAZDRAVAN
angelynna82 spune:
Aditapop asa e, se vor trimite, da' cine stie cand...am un gust amar dupa concursurile astea, sincer...nu ma asteptam la asa ceva
Atat de mare sunt
aditapop spune:
Buna dimineata!
La modul cel mai serios acum, Desprecopii, Anda, aveti idee cand vom primi si noi premiile?
Multumim
POZE NAZDRAVAN
aditapop spune:
E bine ca sunteti prompti si raspundeti clar ("se vor trimite"). Multumesc, m-am linistit, astept primavara
POZE NAZDRAVAN
kid spune:
Eu cred ca Desprecopii au trimis deja datele la cei de la klorane, acum depinde de ei cand trimit premiile.
Si eu ma bucur ca am castigat, dar nu astept samponul de la klorane ca sa imi spal copilul. Sigur va ajunge. Ce atata nerabdare si atatea intrebari, nu inteleg?
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
aditapop spune:
O, ma scuzati, vreau sa-i cumpar si eu niste jucarii copilului meu cu acel voucher de 250 ron. Sau e interzis aici sa pui intrebari si sa fii nerabdator?
POZE NAZDRAVAN