Locul fetelor Nou-Venite (17)
Raspunsuri - Pagina 17
jesia spune:
alesico inteleg ce vrei sa spui....dar de ce nu mergi la medic sa vezi de fapt ce se intampla ca sa poti sta linistita 
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
tot n ai inteless!!!!!!!!!![]()
nu am nimic fatoooo...toate aceste ganduri sunt numai in capul meu....imi fac fel si fel de ganduri CA AR PUTEA FI!!!!!!
eu dupa fiecare avort am fost la eco si dr. mi-a zis ca e ok
eu ma refer acum daca nu raman...sa ma gandesc la astea...
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
mvb spune:
Ale cunosc sentimentul asta de repulsie si de izolare.......eu dupa nastere nu am intrat vreo 2 luni pe forum.....nu putem...imi faceam rau cand citeam de copii, de gravidutze
Eu am decis ca atunci cand voi fi
ma decuplez de la net.....nu vreau sa aud vesti triste despre mamici si copii cu probleme...ma intristeaza enorm si ma afecteaza pe masura
e adevarat ca
e ca un drog......si acum, cand ajung acasa imi iau laptopul si intru numai pe forum.....e ca un tic-gest reflex
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
aleesicoo spune:
asa e mi-a intrat in sange pe cuv... pac..deskid calc.. explore.. si favorite.. despre copii normal
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Ale cunosc sentimentul asta de repulsie si de izolare.......eu dupa nastere nu am intrat vreo 2 luni pe forum.....nu putem...imi faceam rau cand citeam de copii, de gravidutze Eu am decis ca atunci cand voi fi ma decuplez de la net.....nu vreau sa aud vesti triste despre mamici si copii cu probleme...ma intristeaza enorm si ma afecteaza pe masurae adevarat ca e ca un drog......si acum, cand ajung acasa imi iau laptopul si intru numai pe forum.....e ca un tic-gest reflexMONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |

mvb spune:
Si lasa tu gandurile....ca mintea zburda ca esti tanara ![]()
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
jesia spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo tot n ai inteless!!!!!!!!! nu am nimic fatoooo...toate aceste ganduri sunt numai in capul meu....imi fac fel si fel de ganduri CA AR PUTEA FI!!!!!! eu dupa fiecare avort am fost la eco si dr. mi-a zis ca e ok eu ma refer acum daca nu raman...sa ma gandesc la astea... HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!! ![]() Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB |
Acum inteleg
...pupam fata 
Pozele mele
aleesicoo spune:
ufff in sfarsit suntem pe aceeasi lungime de unda

nu pot sa ma las de voi... si uite asa o sa raman cu voi... ca am ce invata.... si sa impartasim si bune si rele.. si mai e un pic nu pana sapt viit/?
mvb spune:
Alintatura mica
Ai noroc ca esti mezina grupului, ca altfel iti luai bataie.....de aia televizata
jesia spune:
citat din mesajul lui aleesicoo![]() ![]() ![]() nu pot sa ma las de voi... si uite asa o sa raman cu voi... ca am ce invata.... si sa impartasim si bune si rele.. si mai e un pic nu pana sapt viit/? |
Asa te vreau...

Pozele mele
aleesicoo spune:
da' nu sunt alintata deloc![]()
si bataie pot lua oricum.....sac sac...dar fug repede de voi

| citat din mesajul lui mvb Alintatura mica Ai noroc ca esti mezina grupului, ca altfel iti luai bataie.....de aia televizata MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |