Vaccinare obligatorie

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

4LIFE poti sa dai si un link pentru ce ai scris, sau sa argumentezi? Cine sustine ce zici tu acolo? Circula o gramada de informatii aberante sau rau voitoare, daca nu argumentezi inseamna ca nu ai dreptate.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allinta

La intrebarea mea : " Este adevarat ca vaccinul contra gripei porcine nu este suficient testat si, din aceasta cauza, are efecte adverse grave ? " , doctora mi-a raspuns : " DA. "

In ceea ce ma priveste, eu Nu voi face acest vaccin.

allinta

doctorita mea de familie mi-a spus cu totul altceva

care sint efectele adverse grave?

Am blog si poze in album

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro
Putin respect cred ca merita parintii care poate chiar se tem de vaccinul contra gripei.

Intre respectul pentru parinti si respectul pentru adevar, il prefer pe al doilea.

Iar adevarul este ca vaccinul pt gripa porcina abia a aparut pe piata...Noi o sa il facem, eventual, dupa ce voi toti l-ati facut si nu ati patit nimic

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:

La intrebarea mea : " Este adevarat ca vaccinul contra gripei porcine nu este suficient testat si, din aceasta cauza, are efecte adverse grave ? " , doctora mi-a raspuns : " DA. "

In ceea ce ma priveste, eu Nu voi face acest vaccin.

allinta

doctorita mea de familie mi-a spus cu totul altceva

care sint efectele adverse grave?

Voi intreba doctora. Eu i-am pus intrebarea, dupa ce am citit atatea argumente pro si contra.
Si, totusi, gandind la rece, este mult prea nou acest vaccin, creat sub presiunea isteriei civile, pt a avea incredere deplina in eficacitatea lui in procent de % la %. Iar cand intra in discutie sanatatea copiiilor nostri, nu putem sa nu fim atenti si la alte pareri, chiar daca initial, am crezut altceva.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Si, totusi, gandind la rece, este mult prea nou acest vaccin, creat sub presiunea isteriei civile, pt a avea incredere deplina in eficacitatea lui in procent de % la %. Iar cand intra in discutie sanatatea copiiilor nostri, nu putem sa nu fim atenti si la alte pareri, chiar daca initial, am crezut altceva.

NIMENI NICIODATA nu va obtine un vaccin 100% eficient si 100% fara efecte adverse! Haideti odata pentru totdeauna sa acceptam acest adevar, la fel cum il acceptam pe cel ca, oricat de prudenti am fi la volan probabilitatea de a muri striviti de o alta masina nu este nula. Banuiesc ca totusi asta nu va-mpiedica sa va luati copiii in masina ...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

NIMENI NICIODATA nu va obtine un vaccin 100% eficient si 100% fara efecte adverse! Haideti odata pentru totdeauna sa acceptam acest adevar, la fel cum il acceptam pe cel ca, oricat de prudenti am fi la volan probabilitatea de a muri striviti de o alta masina nu este nula. Banuiesc ca totusi asta nu va-mpiedica sa va luati copiii in masina ...

Nu inteleg de ce esti atat de vehement...
Imi pare rau, dar nu ma vei convinge ca este bine pt copilul meu sa las sa fie vaccinat cu un ser despre care chiar doctora fetitei mele, in cuvantul careia am deplina incredere, mi-a spus clar ca are grave efecte adverse.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Imi pare rau, dar nu ma vei convinge ca este bine pt copilul meu sa las sa fie vaccinat cu un ser despre care chiar doctora fetitei mele, in cuvantul careia am deplina incredere, mi-a spus clar ca are grave efecte adverse.

Banuiesc ca ai vazut cum arata o masina zdrobita de un TIR si-ti imaginezi cam cum arata cei surprinsi inauntru. Imaginea asta iti arata un grav efect advers al mersului cu masina.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Banuiesc ca ai vazut cum arata o masina zdrobita de un TIR si-ti imaginezi cam cum arata cei surprinsi inauntru. Imaginea asta iti arata un grav efect advers al mersului cu masina.

Capcaunule, am ras pe infundate de comparatia pe care ai gasit-o.
Pai compari tu un accident auto cu un vaccin cu efecte incerte ?!
In cazul unui accident, nu intotdeauna ai posibilitatea sa alegi, dar in cazul unui vaccin, cu siguranta ai posibilitatea de a alege sau a nu alege sa-l faci.

allinta

Mergi la inceput

as vrea intii sa o lamurim, ce inseamna "grave efecte adverse" ale vaccinului, eu nu cred ca exista asa ceva, exista efecte adverse dar nu grave si nu la toata lumea, depinde de istoricul bolilor fiecaruia si de alergii cum ziceam

si sa le compar cu efectele imbolnavirii cu gripa porcina in caz de epidemie la noi in tara

nu se compara cu un accident de masina in nici un caz

Am blog si poze in album

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citii asta pe Washington Post:

"Ninety percent of deaths occur in people 65 and older. The risk of a healthy person older than 65 dying directly from flu is about 100 times that of a healthy person from 5 to 49 years old."

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2009/05/16/AR2009051601850.html

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput