Pestisori... pestisori... (45)
Raspunsuri - Pagina 18
elyanne spune:
La muuuuuulti ani, Diana!!!
Dany gand la gand
... ma pregateam sa zic doua vorbe...
Sunt prinsa cu trebi... si am cam tras chiulul ![]()
Buba se vindeca frumos... sper sa nu ramana semn prea mare... Si-a desfacut un nod... s-au tras de fire ![]()
Altceva... mai nimic...
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2 ![]()
babylina spune:
Fetelor, mai ales cele din Bucuresti, stiti pe cineva care a nascut sau trebuie sa nasca si are nevoie de o copaita si un patut pentru bebe. SAu un bebe baietel de 6 luni 1 an sa ii dau cateva hainute nepretentioase de la Bogdan. Fara bani bineinteles.
daniela_daneza spune:
Baby, nu stiu pe nimeni , dar ce ar fi sa incerci sa le duci la un camin de copii,orfelinat .
Ce fac fetele ? Nicol, odata cu disparitia Crynei ai ramas si flamanda
...nexam pranz ...![]()
Ia sa o strig poate vine Crynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
nicoll_mada spune:
Buna fetele!
La Multi Ani Diana!!!Sa fi sanatoasa,sa te bucuri de ce este mai bun in viata si sa-ti bucuri parintii!!!
Cristiana sa-ti traiasca fata si sa fiti fericiti!
Dany multumim de tratatia de dimineata,eu acum apuc sama infrupt din ea.Am o zi de groaza la munca si mai tre' sa merg si la sedinta cu parintii...
Ely ne bucuram ca buba trece cu bine,spar sa nu ramana semn.
sa treaca repede.
Baby eu nu stiu pe nimeni,dar poate te ajuta fetele sa bucuri un copilas.
Gata,fug la treaba ca nu e de stat.
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Dany multam'!De,cred ca si ea a zis ca e cazul sa mai slabesc...
nicoll_mada
MMN
daniela_daneza spune:
Nicioll , azi va ofer eu pranzul : bors moldovenesc cu gaina/pui de tara , si la felul 2 tochitura cu carnati proapeti, tot de la Moldova si cas de oaie , cas de toamna ...a si un pahar de must
deci la masa ...pofta buna 
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
nicoll_mada spune:
Mmmm
prezent la masa!Multumiri si casul ala e belea!Sa mai pastrezi ca mai papa fata.Ce e ala regim alimentar?![]()
Sar'na pt masa!
nicoll_mada
MMN
ochi_verzi spune:
Salutare!...eu tot pe fuga ca am o groaza de facut.
Nicoll, ma simt bine, doar raceala asta pacatoasa nu-mi mai trece si ma enerveaza ca tusesc cu tot tratamentul luat.
Cristina, sa-ti traiasca domnisoara, sa fie sanatoasa si fericita! LA MULTI ANI!

Ma duc sa pun sa mancam sa pot culca copila asa ca cine vrea ciorba de pui cu de toate e invitata si cat doarme fac si niste chiftele cu piure si ardei kapia copt.
Cryna, hai mey la si ne povesteste ce perlute mai scoate prichindelul.
Era sa uit...Baby, m-am uitat la poze si-mi place grozav cum iti sta parul
e o schimbare in bine![]()
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana