Pestisori... pestisori... (45)
Raspunsuri - Pagina 17
ochi_verzi spune:
Salutare, baltuta! Mi-a fost tare dor de voi.
Inca n-am recuperat, dar promit ca ma pun la curent![]()
Mno, si sa va povestest si ce-am patit...luni am croitorit un pic, peste noapte am simtit iar o durere in partea stanga dar mi-a trecut rapid si-am adormit.Dimineata m-am pregatit pt scoala si dintr-o data m-a luat o durere cu lacrimi de nu puteam sa stau in picioare...ma durea mai jos de cum m-a durut joi, cam pe unde-s ovarele. Serifu s-a schimbat de salopeta, a chemat un taxi si la urgenta.Acolo m-a consultat si m-a trimis la laborator si apoi la ginecologie. M-a consultat dr. a zis c-a o rana pe col si anexita stanga intrebandu-ma:"Vreti sa va internez?" pai la asemenea intrebare normal ca am zis NU...m-a mai intrebat ca ce am de gand sa ma tot plimb la urgenta,...si cica sa semnez ca refuz internarea. mno, atunci m-am sucit si-am zis ca de trebuie sa raman, iaca raman. Mi-a facut analize de sange, urina, apoi mi-a luat si-o urocultura cu sonda ca muta de asistenta a uitat si de urocultura si vai dureros mai este, mi-a luat si Papanicolau si mi-a pus branula. Mi-au ciuruit si soldurile si venele cu Penicilina, Gentamicina, Kanamicina, analgezice si antiinflamatoare, plus trei zile perfuzii cu glucoza, ser si nu mai stiu ce naiba...
Am fost si pe la interne, mi-a facut si un eco general, totul se prezenta bine, fara pietre la rinichi, stangul era mai mare decat dreptul, in rest ficat, pancreas, splina, ... bine.
Acu' mai am o gramada de tratament acasa, plus ovule. Sa vad cu evolueaza rana pe col dupa tratamen ca cica se poate vindeca si asa si de nu merg in vacanta de-o saptamana la Timisoara si-o rezolv cu laserul.
In spital m-a internat o dr. dar am luat legatura cu medicul la care am tot mers si-n sarcina si cand am mai avut cate o probleme dar pe care nu l-am mai vizitat de multisor
Mi-a spus ca no, sa raman in continuare la dr. care m-a internat ca tratamentul e bun si mai luam legatura dupa pt rana pe col.Voi merge la el la un control, dar la noi stiu ca se cauterizeaza nici vb de laser si alte proceduri care or fi aparut.
Ma duc sa ne pregatim de iesit afara, sa-mi scot reteta ca pana acu' a dormit matza mea.
Revin cum prind ocazia.
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
daniela_daneza spune:
Bine v-am regasit baltuta!
Mi-a fost dor de voi!
Nu am reusit sa citesc decat in diagonala , asa ac urez multa sanatate Mihaelei , Crynei sa isi bage mintile in cap si sa nu cumva sa dispari de pe DC .....ca bataia ta nu si-o ia nimeni , vin la IASI , ca si asa nu am ajuns acum
....aseara am revenit , a fost frumos , cald soare .....toamna adevarata ....plimbat si pe la manastiri, vazut unele neamuri ..etc ....
Va pupicesc pe toate si revin!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
EXPLICATIA VIETII :![]()
In prima zi, D-zeu a creat ciinele si i-a zis:
"In fiecare zi sa stai in usa casei si sa latri la oricine intra in casa sau trece prin fata ei . Pentru asta iti dau 20 de ani de viata."
Ciinele a raspuns :"E prea mult timp pentru a sta si a latra. Ce-ar fi sa-mi dai doar zece ani si sa-i pastrezi pe ceilalti zece?"
Si D-zeu a fost de acord.
A doua zi, D-zeu a creat maimuta si i-a zis:
"Inveseleste-i pe oameni cu maimutarelile tale si fa-i sa rida. Pentru asta iti dau o viata de 20 de ani."
Maimuta a zis:"Sa ma maimutaresc 20 de ani? Asta-i destul de mult !
Ce-ar fi sa-ti dau 10 ani inapoi cum a facut si ciinele ?"
Si D-zeu a fost de acord.
A treia zi, D-zeu a creat vaca si i-a zis:
"Tu sa mergi toata ziua pe cimp cu taranul, sa suferi de arsita soarelui, sa ai vitei si sa dai lapte sa poti intretine familia taranului. Pentru asta iti dau 60 de ani de viata."
Vaca a raspuns:" Asta e o viata destul de grea ,si tu vrei ca eu sa traiesc 60 de ani? Ce-ar fi sa pastrez 20 si sa-ti inapoiez 40?"
Si D-zeu a acceptat si de aceasta data.
In ziua a patra, D-zeu l-a creat pe om si i-a zis:
"Maninca, dormi,casatoreste-te si bucurate de viata. Pentru asta iti dau 20 de ani."
Dar omul a zis:" Numai 20 de ani ? Este posibil sa-mi dai mie cei 20 de ani ai mei ,cei 40 pe care ti i-a inapoiat vaca,cei 10 de la maimuta si 10 de la ciine, pentru a avea o viata de 80 de ani ?"
" Sigur !" a zis D-zeu ,"tu ai cerut-o "
Acesta este deci motivul pentru care in primii 20 de ani mincam , dormim, ne jucam si ne distram. Urmatorii 40 de ani muncim ca sclavii in soare ca sa ne intretinem familiile. Dupa care ne maimutarim timp 10 ani ca sa ne bucuram nepotii. Iar ultimii 10 ani ii petrecem pe prispa casei latrind la toata lumea .
Acum viata v-a fost explicata
Dany
nicoll_mada spune:
o zi buna fetele!Acum am venit si eu de prin plimbari la banci...
Mihaela bine ai revenit,sanatate siai grija de tine!
Dany si noua ne-a fost dor de tine!
Ma bubur ca ti-a priit plimbarea,este o zona superba.daca ajungi la Iasi sa spui cate trimitem delegat la Cryna .
Baby merg sa vad pozele,abia astept.Multumim frumos!Si sanatate multa,sti ca suntem aici daca ai nevoie.
Cat despre freza daca nu fu sa fie caum schimbarea,nu-i nici o problema,cand vei simti ca esti pregatita,ne vei arata tu rezultatul.Sau daca te-ai hotarat sa nu o mai faci,spor la cautat alte pieptanaturi.
Eu azi m-am
nitel cu asistenta de la gradi caa venit fata plina de bube acasa.Pai o tin atata timp fara sa guste nimic si la gradi in 2 sapt e plina de bube.Cica ei pun unt in pilaf si piure.Ei si????
Nu-i dati,atat v-am rugat.Cica ce sa manance.Pai sa manance celalalt fel si carenea goala.Doamne,astia sunt nebuni.
Cred ca o voi tine acasa o perioada si o duc fara urme de bube,dupa care le las si hartie scrisa ca sunt de acord sa nu manance nimic ce contine lapte,pe semnatura,dar si daca ii mai apare ceva ii consider raspunzatori.
Pfi..ce m-au enervat.Acum fug la treaba,va 
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
daniela_daneza spune:
Nevasta te invata despre fericire: sa te duci la ma-ta! Sigur se bucura cand te vede
Nevasta te invata despre punctualitate: nu ma interseaza cate beri ai baut, tu trebuia sa fii acasa
Nevasta te invata despre nudism: plec de aici si te las in curul gol
Nevasta te invata despre nulitate: tu fara mine esti un nimeni
Nevasta te invata despre creare: eu te-am facut barbat
Nevasta te invata despre dureri: nu am chef, ma doare capul
Nevasta te invata despre mobilitate: ce-ti fug ochii dupa curu lu' aia
Nevasta te invata despre otet: ce acra poate fi ma-ta!
Nevasta te invata despre ordine: m-am saturat sa tot adun dupa tine
Nevasta te invata despre botanica: nu mi-ai mai cumparat o floare de nici nu mai stiu cum arata
Nevasta te invata despre juramant: zi sa mori tu ca n-ai baut nimic?
Nevasta te invata despre geneza: inca nu s-o nascut ala care sa dea in mine
Nevasta te invata despre munca in exces: cam multe sedinte peste program ai tu.
Nevasta te invata despre greseli: a fost greseala mea ca ti-am facut toate poftele
Nevasta te invata despre transformare: cand te-am luat erai slab ca o aschie, acum esti gras ca un porc
Nevasta te invata despre ratiune: cand iti vine sa ma inseli, sa te gandesti bine la ce pierzi
Nevasta te invata despre dictie: vorbesti exact ca ma-ta
Nevasta te invata despre necesitate: trebuie sa aduci mai multi bani in casa
Nevasta te invata despre sarbatori: vezi ca vine ziua mea, poate nu-mi cumperi ceva frumos ...![]()
![]()
![]()
![]()
Dany
nicoll_mada spune:
Dany mi-au placut si invatamintele nevestii si explicatia vietii!
Pe unde umblati fetelor?Chiar slabuta miscarea pe la noi.haideti,veniti sa facem valurele!
Cristiana pe unde umblii femeie?Ne cam ocolesti,prin ce ape inoti?Ce ati facut cu analizele,ati inscris fata la gradi?Te asteptam si la zane si cavaleri.
Miha cum te simti?
VA pup fetele,ma pregatesc de meci.Joaca Unirea Urziceni cu Stuttgartul lui Marica.Hai Unirea!
Pe maine,noapte linistita!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
daniela_daneza spune:
LA MULTI ANI , DIANA , fata de Marami!Sa fii sanatoasa , frumoasa , si sa ai numai bucurii!

Dany
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Hai trezirea ...cafeluta va asteapta 

, ceaiul sau sucul 

si o gustarica 
.
Hai adunarea la apel !
Cryna.....ce faci, tu chiar ne-ai parasit?

nu vreau , vino inapoi 
.
Ely , tu iar esti prinsa tare ca nu ai mai dat pe aici .Ce fac piticii, i-a trecut buba lui Mihai ? 
Restul sirenelor ?
Dany