Pestisori... pestisori... (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

offf si aici e friggggg nu-mi place deloc deloc frigul asta

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata si de la mine!Fetelor eu parca sunt cazuta din pom...mi-i un somn...
Mihaela sa-ti traiasca soacra,sa va fie de bine distractia si de la nunta si de la ziua soacrei,asteptam poza.Cat despre ajunsul meu ieri acsa...a fost undeva in jur de 16
Cryna sanatate poznasului,multumim de cafelutasi de meniul de ieri.
Dana felicitari pt finala.Pt in prim conscurs impreuna eu zic ca este oricum o realizare.Cu siguranta ca lucrand impreuna rezultatele vor veni.
Noi ieri am avut in vizita iar pe prietena Cofrutei cu parintii,fetele s-au jucat de efectiv au inegrit hainele.Noroc ca am avut ideea sa schimbam fetita cu haine de curte,altfel nenorocea hainutele.Mi-a mai luat Stefi o tranta doua,dar fara urmari.Dimineata am mers la gradi si maine cred ca ajung si eu sa duc rechizitele.
Cam atat pt mom,merg sa prelucrez o comanda,

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Reusii sa termin cu -enia si -le... facui si cumparaturile si-mi pusai si mancarea pe foc ... fac ceva simplu si usor azi ... daca e vreo doritoare de o mancarica de cartofi cu niste afumatura si ceva carnaciori asezonata cu o salata de varza rosie , e bine venita la masa .

Nicoll, multam de urarile de sanatate adresate poznasului meu si, sa-ti fie si tie de bine pranzul meu de ieri . -am dulce mandrele tale care s-au distrat asa de bine ieri . Servici usor!

Io, ma duc sa-mi fac un capuccino, ca am cam inghetat de frig ... cine doreste un , e bine venit. Amu, va pe toate si va doresc o zi frumoasa in continuare!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna ziua !

Acum am ajuns sie u pe acasa , plekata de la 9.00 ....vad ac sunteti harnicute , ati facut si de papa ...ati lansat si comenzi ...bravo voua ...dar av plangeti ca e mai racoare ...ei, a venit toamna deja ..acum aici e soare ..dar dimineata era racorica ....

Va pup si spor la treburi !Merg sa pap ceva si sa mai caut job si apartamente .

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Cryna eu vreau papa,ca de obicei.Si adaug ca desert niste struguri,ca am la mine.
Dany tinem pumnii sa rezolvi cat mai repede ambele treburi!

MMN

Mergi la inceput

Ok., Nicoll... masa e servita: pofta buna si sa-ti fie de bine, bineinteles ! Mmmmm, multam fain de struguri ... buni isss . Spor la lucru in continuare.

Dany, sa ai pofta mare si multa bafta la gasit job si apartamente ! Succes.

la toate sirenele... pe mai tarziu...

Mergi la inceput

Vorba Crynei ..am mai trecut pe aici sa vad daca ati dat din manutze dar vad ca nu ...ei asta-i treaba , ori sunteti ocupate ori la plimbare ....veniti voi ...

Dany

Mergi la inceput

'Neata! 'Neata!

Unde ati disparut? Ca, pleaca capitolasul sirenelor la vale ... cat pe ce sa dispara pe pagina a doua ... Haideti la !!! Si, la un horoscop ... pt. azi, 22.09.2009:

- "Ar fi bine sa amanati afacerile si intalnirile cu persoane importante. Dimineata s-ar putea ca o ruda mai tanara sa va ceara un imprumut. Se pare ca are nevoie de bani pentru cursuri, carti sau altceva legat de studii. Spre seara, aflati ca o ruda apropiata urmeaza sa plece in strainatate."

- "Chiar daca inima ti-e plina de emotie, nu reusesti sa te exprimi la justa intensitate a sentimentelor tale. Desi ai vrea sa spui celuilalt cat de mult il iubesti, ceea ce iese de pe buzele tale suna invers, ceea ce il face pe partener sa sufere. Cauta-ti cuvintele cu mai multa atentie, apeleaza la recuzita de vorbe dulci, fara sa-ti fie teama de reactia celuilalt. El asteapta semne clare de iubire de la tine, or, azi nu-l convingi prin felul de a-i arata ce simti..."
- "Nu te juca sau vei fi nevoit(a) sa faci fata unui tir de intrebari care te pot incomoda. De ceea ce faci tu poate ca depinde activitatea celor de langa tine, asa ca evita sa fii eroul negativ al zilei, chiar daca tentatiile sunt mari. Poti sa faci unele schimbari, insa incearca sa nu le faci doar de dragul de a da peste cap planurile cuiva. Rabdarea, intelegerea, compasiunea si chiar iertarea pot fi atuurile tale."
- " Ai abilitatea sa impresionezi persoanele potrivite, mai ales in aceasta dupa-amiaza. Unii prieteni iti fac favoruri, in timp ce tu ii ajuti pe altii. Astazi cauti moduri in care sa iti duci la capat indatoririle mai repede decat de obicei, si bineinteles, cu acuratete. Daca intr-adevar iti doresti ceva foarte mult, vei crea acel lucru. Exista multa energie disponibila pentru ca tu sa realizezi multe dintre lucrurile pe care ti le propui in viata profesionala. Oamenii considera spusele tale intelepte si sincere. Ai incredere in abilitatile tale de rezolvare a problemelor, iar azi vei fi destul de ocupat. Gandirea intuitiva te-ar putea ajuta sa rezolvi o relatie dificila din casa sau din apropierea casei tale. In final vei fi multumit de rabdarea cu care te descurci in anumite situatii."
- "Ti-ai dori sa te implici in activitati diverse, dar nu reusesti sa te aduni. Risti sa te risipesti in activitati pe care sa nu le poti duce la bun sfarsit, asa ca ar fi mai bine sa iti concentrezi energia pe o singura directie. Este posibil sa ai neintelegeri cu o persoana cu autoritate. Diplomatia se cere a fi pusa pe primul loc."
- "Astazi petrece-ti timpul facand lucruri care iti stimuleaza mintea si sufletul. S-ar putea sa ai parte de o intrunire in peritada asta si este important sa nu perturbe stilul de viata. Esti vesel/a, extrovetit/a si afectuos/oasa, vei reusi sa rupi o bariera comunicationala sau sa inderpartezi sentimentul de reticenta cu o persoana de care nu puteai sa te apropii. S-ar putea ca cineva sa-ti datoreze bani si este timpul sa ti-i dea inapoi."

V-am -at pe toate si va doresc o zi super placuta!

Mergi la inceput

Neatza!

Cryna, multumesc de cafea ! Ce faci ?

Dana , am uitat ieri sa felicit dansatorul! La cat mai multe premii ! Succes!Ce face mama ta ?

Merg sa citesc pe aici ...

Dany

Mergi la inceput

Prezent Cryna !Multam de safeluta,a picat la fix.Nu stiu de ce,dar eu iar am cazut intr-o pasa din aia de oboseala crunta.
Este drept ca am si zile la rand de trezit de dimineata,dar...si la munca nu mai am loc de hartii,dar-ar in ele
Azi am dus rechizitele la gradi sa vedem ce vor face mai departe.Ca parca nu-mi place ca deocamdata nu au facut altceva cu copii decat joaca afara si o singura plansa cu desene pe care le-au colorat ei.Sa vedem...
Acum fug la treaba,altfel voi fi acoperita de hartii!

MMN

Mergi la inceput