Pestisori... pestisori... (45)
Raspunsuri - Pagina 10
daniela_daneza spune:
Cryna, multmesc! 
Spor la pizarireala!
...astept copii = nepotul si prietena lui .![]()
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Tethys spune:
Mmmmm, ce fain miroase a pizza
! Cine doreste o bucata sanatoasa de pizza super mixta facuta in casa (home made
), e bine venit la masa:
pofta buna
! 
Dany, distractie placuta cu copii
!
Io, am pus poznasul la culcare
, dupa ce l-am hranit mai intai... doarme deja, de mai bine de juma' de ora... azi nu cred ca mai iese nicaieri, ca e racit
, e infundat si farnait
... of, of...
Celelalte sirene pe unde sunt? Nu zic nik
? Mno, s-aveti o duminica frumoasa in continuare!
la toate.
Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!? ![]()
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
Mmmmmmmm, Cryna, ce bine mai miroase a pizza!![]()
Eu m-am trezit pe la 10 jumate dupa ce-am ajuns la 6 acasa, am strans de prin casa ca aseara la plecare le-am lasat un pic hoa
, am pus ceva la cuptor,am facut galustele in supa si un piure si mancaram bine.
Serifu s-a dus dupa matza ca sa-i fac si baie ca parul e o problema si dupa amiaza mergem la socrela ca-i ziua ei,iar deseara nu voi mai fi capabila de operatiunea par numai de-un dus rapid ca in curte se va face ca purcica.
Cat doarme am de corectat niste teste initiale la mate si sa-mi pun in ordine planificarea, dar mai intai fac o pauza ca deh munca incepe c-o pauza.![]()
La nunta a fost frumos si ne-am simtit bine.O sa pun si poza cu mine si serifu, dar cand le avem ca eu nu am avut chef de pozat, drept pt care nici n-am luat aparatul cu noi.
Dany, sa folosesti sanatoasa pampucii!
Nicoll, sper ca la ora asta ai terminat cu munca si esti cu fetele.
Va
si va doresc o duminica frumoasa!
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
Tethys spune:
Miha, ma bucur ca fu frumos si ca v-ati distrat bine la nunta
! Asteptam poza
... yami-yam si meniul tau de pranz, delicios
cum zice Robert... supa aia de galuste imi facu cu ochiul
, cre'c-o sa fac si io saptamana viitoare
... spor la corectat testele si bafta la facut planificarea... si, distractie maxima
la socrela!
"La multi ani!" si de la noi
.
~*~*~*~*~
daniela_daneza spune:
Mihaela, sa iti traiasca soacra ! La multi ani !
Ma bucur ca v-ati simtit bine la nunta .Spor la corecturi .
Cryna , hai ca a iesit bestiala pizza.
SANATATE MAXIMA LUI ROBERT!
Noi am fost si al un film, cu Brad Pitt ...la cinema
a fost interesant ...cu nazisti ![]()
Va pup si o duminica faina !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Tethys spune:
oleaca... tocmai imi terminai de facut, inca o data
, ordine
prin bucatarie... poznasul o zbughi totusi, oleaca, pe afara
... norocul lui ca-i ceva soare si l-am lasat un piculet cu mingile dupa el
, si bunica-su bineinteles
... sper sa nu i se agraveze raceala, ca nu-i chiar super-super racit dar... mno, nu-mi place sa-l vaz mucios
, infundat, farnait si alte alea... mai ales ca merge si la gradi
... 'om vedea noi...
Dany, multam de urarile facute lui Robert
. Sa-ti fie de bine mersul la cinema
. Si noi vizionaram amu un film cu dragoni la
... desi il mai vazuseram
dar, mno... in lipsa de altceva fu bun si ala...
la toata baltuta si o seara placuta s-aveti! 
~*~*~*~*~
Tethys spune:
Gata si ziua de azi. Maine o luam din nou din loc cu gradinita, alta saptamana
... mno, pe seara asta am gatat cu trebaluiala
... hranit poporul, imbaiat
poznasul, pregatit hainute pt. gradi, etc.
... Amu, oleaca de
si p'orma la
...
Hmmmhhh, ca sarii
azi peste urarile de: sa va fie de bine
la toate cele care v-ati ospatat din pizza mea
(Miha, Dany
).
Iar, amu, va doresc la toate sirenele o noapte linistita
, cu vise frumoase
! Noapte buna! Pe maine!
& 
~*~*~*~*~
andanii spune:
am ajuns acasa .... obositi dupa atatea ore de mers da fericiti ca au dansat copii de data asta finala finalizandu-se cu un loc 8 ... nu e podium , da incet incet ajungem si acolo ... speram .... speranta moare ultima nu ???
au primit medalii si diplome, la inceput dezamagiti ca numai locul 8 da pana la urma fericiti ca totusi a fost finala si s-au ales cu ceva .... primul lor concurs impreuna .... sunt doar de cateva luni impreuna
merg la nani si mai vorbim dimi
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
Tethys spune:
'Neata sirene! Poftiti la
-luta!!! Un
, un
, o
, o
... ce doriti. Dar, mai ales
...
Io, tocmai lasai poznasul la gradinita iar, amu, sunt la
... azi l-am imbracat ceva mai gros ca de obicei, ca s-a racorit destul de tare vremea... brrrrr...
Andanii, felicitari
copiilor pt. finala, locul 8. Intradevar pt. "incepatori" e bun si locul asta
... e frustrant intradevar, ca se dorea mai mult dar... daca nu s-a putut, tre'sa se multumeasca cumva si cu locusorul acesta
. Felicitari. Odihniti-va bine.
~*~*~*~*~
Tethys spune:
Si, horoscopul de azi, 21.09.2009:
- "Aveti sanse sa rezolvati cu bine o problema sentimentala. Dimineata, un prieten va propune sa va asociati intr-o afacere pe care a inceput-o de curand. Va sfatuim sa acceptati. Spre seara, s-ar putea sa mergeti cu partenerul de viata intr-o vizita la prieteni."
- "Te preocupa mai mult cariera decat familia. Ai multe probleme de rezolvat si nu ceri ajutorul prietenilor. O ruda indepartata iti va face o vizita de interes."
- "Banii au si ei o limita si se termina intr-o zi... De acum nu te vei mai putea baza pe o anumita sursa financiara, de care ai beneficiat o vreme, deci trebuie sa cauti de urgenta alt venit. Parca un sponsor si-ar ridica mainile de pe tine sau finantarea de care te-ai bucurat o vreme se opreste aici. Un contract incheiat poate lasa loc unei alte colaborari care sa atraga venituri, deci schimba imediat macazul! Bani vor mai veni, dar din alta directie decat inainte..."
- "Emotiile pot iesi cu putere la suprafata in cadrul unei relatii sau din cauza modului cum esti tratat(a) intr-un anumit grup. Analizeaza-ti propriile actiuni inainte de a arata cu degetul pe cineva. Nu ridica vrajba din cauza unor suparari banale, poate chiar stupide. Daca nu ti-ai facut vreun plan, este bine sa incropesti cat mai rapid unul pentru a-ti ordona ziua si a sti unde te vei gasi in orice moment."
- " S-ar putea ca in viitor sa devii presedintele unui club sau al unei organizatii. Dupa-amiaza vei avea dispozitia pentru niste conversatii sau ganduri profunde. Treci printr-o perioada in care iti apreciezi mai bine calitatile si te pretuiesti mai mult. S-ar putea sa respecti sau sa indragesti o persoana mai in varsta sau care detine autoritate. Educatia, reclamele si calatoriile vor juca un rol mai important in planificarea viitorului apropiat."
- "Vei participa la o activitate sociala, care iti va da posibilitatea sa te relaxezi. In familie ai de discutat probleme banesti. Nu trebuie sa fii ingrijorat, caci nu iti va fi greu sa-i convingi pe ceilalti de valabilitatea punctelor tale de vedere. Totusi, evita dialogul in contradictoriu pe teme financiare. Chiar daca ti se pare plictisitor, cate ceva va trebui facut si prin casa."
la toate si sa aveti o zi cat mai buna si un inceput de saptamana super bun!