gata?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxita1979

Nu exista “nu vreau sa te scot definitiv din viata mea “ cum spune el…

Ba da, exista, dar e doar o vorba, nu stie cum sa o spuna mai clar si spera sa intelegi tu ce inseamna. E un cliseu. Clasic.
Imi pare rau de sentimentele tale, dar daca munceste 16/17 ore pe zi, esti ca si singura..., cred ca fiecaruia va trebuie ceva pe masura.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxita1979 spune:

Ma bucur sa am si parerea unui barbat…sa inteleg ca barbatii nu pot spune direct “nu mai simt nimic pentru tine”…si atunci apeleaza la clisee…suna mai frumos…nu e atat de dur
E adevarat ca eram mai mult singura, dar m-am gandit tot timpul ca e ceva temporar, ca daca iubim trebuie sa facem si sacrificii…se pare ca doar eu gandeam asa
E adevarat sufar foarte mult acum, e greu ca nici nu am unde sa ma duc chiar acum…dar stiu din experienta ca timpul vindeca toate ranile…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxita1979

…sa inteleg ca barbatii nu pot spune direct “nu mai simt nimic pentru tine”…si atunci apeleaza la clisee…suna mai frumos…nu e atat de dur

Nu, nu e specific barbatilor, si mie mi-au fost "servite" astfel de vorbe...dar le-am inteles pe loc. Pentru tine, insa, nu conteaza...
Si nu uita: lucrurile care merg prost din start, au sanse mici sa fie schimbate.
Paradoxal, singura sansa pe care o mai ai cu acest tip este despartirea. Sansa mica, ce-i drept.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Ruxita, din afara lucrurile se vad asa: tu daruiesti si investesti tot in relatie, in timp ce el se pune pe sine (cu cariera lui cu tot) pe primul plan. Conditia a fost, probabil, si pana acum "stai daca-ti convine, daca nu- esti libera sa pleci", numai ca nu a fost asa de franc trantita.
Ai nevoie, ca orice femeie, de bucatica ta, de barbatul tau, de o familie a ta. Simpla, autentica, nechinuitoare, care sa mearga pt ca amandoi va doriti asta. El stie, se simte vinovat ca nu-ti poate oferi ce vrei si pentru el alegerea e clara: viata lui, job-ul, timpul lui. Arunca din barcuta lui tot balastul: adica pe tine, cu tot ce-ti doresti tu.
Indarjeste-te, repliaza-te, ridica din umeri a "paguba-n ciuperci!" si fii femeie, fii adulta. Daca te copleseste noua situatie, spune-ti si repeta-ti in minte ca TOTUL e temporar. Repeta-ti mereu asta si nu-ti pierde speranta. Pana la urma, el nu e ce-ti trebuie. E doar un barbat care ti-a placut, dar care are alt destin, alta traiectorie decat tine. Traiectoria ta este: o relatie placuta, in care sa te simti iubita si dorita, respectata si acceptata. La urma urmei, tu iti doresti numai lucruri normale! Atat de normale...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxita1979 spune:

Ayleen, iti multumesc din suflet, pentru mesajul tau…a fost exact ceea ce vroiam sa aud intr-o dimineata mohorata cand caut prin anunturile de inchirieri..sa plec…sa plec dintr-o relatia care credeam eu ca va avea alta directie…sa plec de langa un om caruia i-am oferit atat de multe….si care nu ma mai vrea langa el
Asa e…eu am tot dat…el a tot primit…pana cand am inceput si eu sa cer…si atunci a spus stop…
Ai dreptate, nu este ceea ce-mi doresc , dar ca o femeie indragostita si fraiera ce sunt, am crezut ca sentimentele si dorintele sunt din ambele parti…doar ca eu le arat mai bine…ai zice ca la varsta mea ar trebui sa am ochii mai bine deschisi…si totusi…nu am vrut sa vad nimic
Nu vreau sa-mi plang de mila, e greu…e cumplit ca inca mai stam in aceeasi casa…dar stiu… asa cum ai spus sit u…si cum mi-au spus si celelalte fete carora le multumesc…ca va trece la un moment dat…toate trec

Mergi la inceput