gata?!

gata?! | Autor: roxita1979

Link direct la acest mesaj

Buna,
Vin si eu cu o poveste, nu e iesita din comun, e ca multe altele, dar e a mea …si ma doare..si acum sufar…si am nevoie de sprijin…si de sfaturile unor femei mai intelepte si cu mai multa experienta
Urmaresc pasiv de multa vreme discutiile de pe acest forum…si sfaturile pe care le dati voi si stiu ca de multe ori chiar a functionat
Am o relatie de un an si jumatate, de sase luni m-am mutat la el, perioada care a coincis cu schimbarea jobului lui…perioada in care ne vedem foarte rar…el foarte obosit …cateodata si dupa 16-17 ore de munca pe zi…eu frustrata ca sunt mai mult singura si ca noi nu mai facem nimic impreuna…
Relatia noastra s-a deteriorat si nici unul dintre noi nu a facut nimic…am inceput sa nu mai comunicam, eu chinuindu-ma ca nu mai gaseam o cale spre el, el mai tot timpul obosit nedorindu-si decat sa fie lasat in pace
Si s-a hotarat …el…sa puna capat…pentru ca nu vrea sa renunte la job…si crede ca e mai bine deocamdata sa ne despartim si om mai vedea ce o mai fi pe viitor…ca nu vrea sa ma scoata definitiv din viata lui, ca ii e si lui greu si ca vrea sa tinem legatura…dar ca e mai bine asa
Pentru mine a fost un soc…nu vroiam sa ma despart de el, vroiam sa incercam sa recapatam ce am avut
El e un barbat mai rece, mai calculat, cam pesimist…eu sunt mai sensibila, mai optimista, nu m-am gandit nici un moment ca solutia e despartirea
Si acum trebuie sa-mi fac bagajele sa plec…si nu pot sa fiu furioasa…nu pot sa-l urasc…pot doar sa plang
Stiu ca multe femei intra pe aceste forumuri…mai are vreo speranta o relatie de acest gen? ne mai putem regasi mai tarziu cand vom fi amandoi mai linistiti? Sau pur si simplu asta e…trebuie sa renunt si gata?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

El e capricorn cumva? Intreb asta pt. ca pt. aceasta zodie careira e foarte importanta.
Si sincer , il inteleg.
Gandeste-te putin din prisma lui :
a gasit in sf. un loc de munca la care visa si care ii place(banuiesc , ca altfel nu vad de ce ar petrece atata amar de timp acolo). Cum este nou nu isi permite sa fie relaxat si sa nu dea tot .

Si daca omul a mai pierdut o data in viata din cauza unei relatii garantat va merge pe principiul femei gasesti , locuri de munca mai rar.
Mai exact , nu merita sa sacrifici totul pt. o relatie din mai multe motive.

Spui ca nu mai merg lucrurile. Aranajeaza si tu o iesire undeva cand are o pauza.Iesi cu prietenele in loc sa stai singura in casa, acorda-i un ragaz pana se obisnuieste. Nu mult timp , ca nu o sa-ti pierzi si tu viata asteptand.
Spune-i ca-l iubeste , el te iubeste , incercati sa treceti peste asta. Si daca nu , cu parere de rau si regret va despartiti. Dar incercati ceva inainte si incercati sa va puneti unul in pielea celuilalt. Va fi foarte usor sa vedeti problemele.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

La fel e si situatia mea la momentul actual, numai ca nu stam impreuna. Eu am pus problema pe seama faptului ca a trecut perioada de "indragostire", acum ne cunoastem la alt nivel si poate unuia sau altuia nu ii mai place chiar atat de mult ce vede.

Eu am incercat sa port o discutie cu el, i-am explicat ce simt si cum vad problema si intr-un fel (impotriva dorintei lui) l-am convins sa incercam impreuna sa ne regasim. Acum regret. Nu s-a schimbat ce simt, doar modul in care privesc problema. Stiind ca el a vrut sa termine relatia, mie imi e f greu sa am incredere in el, in ceea ce zice. Nu ne-am mai certat deloc in ultima vreme, totul e pe linia de plutire, dar eu vad ceva fals, de fatada. Si nu stiu daca sa dau crezare intuitiei mele sau faptelor.

Incearca sa porti o discutie cu el si sa afli ce il deranjeaza cu adevarat. Nu ar trebui sa te considere pe tine un impediment in cariera lui. Nu ar trebui sa te accepte la el in casa inainte de a fi sigur pe ceea ce vrea si nici sa iti spuna sa iti faci bagajele si sa pleci.

Iar legat de intrebarile tale: da, exista o sansa de ambele parti. Poti sa pleci si el sa isi dea seama de greseala (cu conditia sa nu ii dai de inteles ca tu stai ca Penelopa si el poate face ce vrea, ca tu oricum il astepti). Poti sa pleci si el sa nu iti simta lipsa, sa nu mai doreasca o relatie. Totul depinde de ceea ce simte el pentru tine si de problemele pe care le-ati avut.

Incearca sa te pui in locul lui. Tu in ce conditii ai considera ca e momentul sa te concentrezi pe cariera si ca persoana cu care iti imparti viata nu mai are loc ? (la urma urmei, ati locuit impreuna). Eu cred ca ori nu te mai iubeste, ori e atat de sigur pe relatie incat a uitat ce simte.

Sfatul meu e sa pleci, daca ai taria si poti, pleaca. Scoate-l din program, nu il cauta, nu ii da mesaje de dragoste. La urma urmei, meriti pe cineva care sa te iubeasca, nu care sa te dea deoparte in functie de starea de spirit. Daca el va veni dupa tine, va fi decizia ta, vei avea tu control si atunci poti hotari cu mintea limpede.

Astea sunt sfaturi generale, pe care si eu mi le dau, dar eu una recunosc ca taria mea de caracter, in situatii de genul, e practic inexistenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

draga mea, am citit de 2-3 ori pana sa iti raspund!
scuze, dar, la varsta ta, ai un scop? ti l-ai stabilit?
daca el doreste cariera, tu ce doresti?
pana la urma, boala lunga, moarte sigura!!!corect??
si asa cum a spus si XIO,
"Si daca omul a mai pierdut o data in viata din cauza unei relatii garantat va merge pe principiul femei gasesti , locuri de munca mai rar.
Mai exact , nu merita sa sacrifici totul pt. o relatie din mai multe motive"

asta depinde numai de tine! desi, batranii spun ca ciorba reincalzita.... stii tu!
si au perfecta dreptate!!! incercat si verificat!!! oare de ce mi-am mai pierdut timpul????
hmmmmmmmmmmm................
totul sta la indemana ta!!!!
tu decizi, nu uita!!!!!
asteptam vesti bune!nu e usor, dar....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

da, gata.

daca tu ai avea o relatie in care nu te-ai mai simti confortabil pt ca celalalt nu iti intelege aspiratiile sau pur si simplu nu va mai intelegeti, nu ti-ai dori ca in momentul in care tu doresti sa pui punct, el sa-ti respecte decizia?

de regula, cind barbatii spun gata, e chiar gata.

eu, in locul tau, m-as muta cit mai curind posibil si mi-as gasi diverse chestii de facut, astfel incit sa nu ma mai gindesc la el.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_m spune:

Are dreptate Xio, incearca sa-l intelegi. Mi se pare normal sa fie asa distrus dupa atatea ore de lucru...La fel cum este normal si din partea ta sa-ti doresti mai multa atentie. Dar , din pacate, momentan nu poate sa petreaca mai multe ore cu tine. Ar fi bine daca acele cateva ore ar fi de calitate. Arata-i ca-l sustii in perioada asta dificila, bucura-te de prezenta lui, chiar daca este doar o ora pe seara. O sa vezi, ca daca tu esti mai linistita, o sa se destinda si el. Probabil si pentru el este frustrant ca nu puteti petrece mai mult timp impreuna...
Sotul meu are un serviciu care implica delegatii. Asa a fost de cand ne-am cunoscut. Au fost perioade in care pleca duminica noaptea si venea vineri noaptea, saptamani in sir. Abia apucam sa-i desfac bagajul, sa-i spal rufele si sa-i fac bagajul din nou. Ma bucuram cand era plecat doar o zi din localitate, macar venea noaptea acasa. Era frustrant pentru mine, dar cred ca lui ii era infinit mai greu.
Sa te trezesti noaptea, sa pleci la drum, sa conduci ore intregi, sa dormi prin hoteluri... Nu l-am inteles la inceput... M-a luat cu el intr-o delegatie, si am venit rupta de oboseala dupa doua zile, si nu facusem nimic,doar ma plimbasem, pe cand el in acele doua zile rezolvase multe probleme...Atunci am inteles. Si incerc sa nu-l mai stresez si eu suplimentar,il astept cu drag sa vina acasa. Stie ca-i sunt alaturi.

Nu stiu daca lucrezi , sau esti studenta,...dar poti sa te ocupi mai mult de tine in perioada asta. Iesi la o cafea cu prietenele, mergi la sala sau la salon, sau...te poti inscrie la diferite cursuri, la master, poti sa-ti mai iei un job, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

io cred ca e gata "menajul" vostru. Ce vrei, sa-ti deseneze? Ti-a zis omul ca vrea sa pleci. Pai.... pleaca. Chiar daca nu-ti vine sa crezi... e adevarat, cat se poate de adevarat.

Parerea mea e ca oricat ar munci omul tau, daca ar mai avea nevoie de tine nu te trimitea la plimbare.Ma intreb care e situatia ta locativa, daca ai unde sa te duci, caci conteaza foarte mult treaba asta.

Eu il locul tau as interpreta gestul lui si ca semn ca nu e bun de luat de barbat, adica nu e bun pe termen lung. Nu exista barbat care nu stie ce vrea, exista barbat care nu stie sa zica clar ce vrea, insa un lucru e clar. Daca te mariti cu el, in eventualitatea in care va luati.... acum va vrea sa fiti casatoriti, acum va vrea sa stati separati. Nu e prea promitatoare asa o casnicie.

Prin ce a facut ca raspuns la nemultumirile tale ti-a spus foarte clar ca esti in plus in viata lui pana la urma, ca esti acolo prin prisma imprejurarii si ca de fapt locul tau nu e langa el, ca el nu e capabil sa-ti ofere ce vrei tu. Punct. Asta este feedback-ul. Daca esti fata desteapta si te respecti pleci si te simti si ofensata de cum a procedat si transezi lucrurile foarte clar.
Daca vrei boala lunga moarte sigura .... poti incerca sa te tot intrebi ce vrea de la viata si de la tine si sa tot incerci sa astepti sa-ti dea ce vrei.... cativa ani buni, irositi in van. Rezultatul... te vei trezi tot singura si mai batrana.
Prima varianta este mai buna.... zic eu.

AUZI, "eu am servici si n-am timp de tine, ia ia-ti tu catrafusele si lasa-ma cu nevoile tale" si tu te mai intrebi daca mai ai sanse cu el!!!!??? Haide tu, revino-ti!!!!!

IO inteleg ca-l iubesti, dar il iubesti doar tu. O relatie sa functioneze necesita sentimente din partea amndurora. El se iubeste pe sine si probabil pe vreo colega de la servici, sau cel putin o fi pus ochii pe vreuna si-i stai in cale. E timpul sa treci la nivelul urmator. Eu asa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mikaela_a spune:

O alta varianta ar fi ca la noul loc de munca a cunoscut pe cineva si tu il incurci, drept pentru care iti cere sa eliberezi locul. Stiu ca suna crud insa este o varianta.
Indiferent pe motivatia lui, se pare ca asta vrea si poate ar fi bine sa-i respecti dorinta.
Pentru ca un om care isi doreste sa mearga o relatie nu-i spune partenerei sa se care.
Si chiar daca ar reveni asupra acestui fapt si ati continua relatia, crede-ma ca nimic n-ar mai fi ca inainte. Nu cred ca-ti doresti o relatie in care tu sa mergi permanent pe varfuri ca altfel iti arata usa.
Imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona7 spune:

nu-i prea ceea ce doreai sau sperai sa auzi.., nu?
roxita79??? probabil ai sau implinesti 30 de ani...( iar el posibil si fecioara)

eu zic sa pleci...daca a zis sa pleci...nu ti se sta sa
ramai, nu-i demn. pentru ce sa stai? sa cersesti
dragostea lui, atentia lui...lucrurile care in mod firesc ti se cuvin intr-o relatie?Sa-i sufli in fund in unele zile , vransd
sa fie bine, iar in altele sa-i tot reprosezi...aceleasi chestii...

relatia presupune sa vreti amandoi sa fiti impreuna,
sa fie DORINTA ambilor parteneri, nu doar a unuia si
acordul celuilat....

poate va fi dorinta ambilor, dar pleaca( mai ales pentru
ca ti-a cerut asta) si lasa-l sa-si puna ordine in ganduri
sa-si vada de slujba...sa-si depaseasca problemele
daca te iubeste, isi va da seama ca
a gresit, te va cauta ,va vrea sa fiti impreuna si atunci
iti va oferi ce-ti lipseste acum...pentru ca vrea el , nu pentru ca trebuie sa faca, sau ca-i ceri tu....iar asta iti va da alta satisfactie si incredere in relatie.

daca nu va veni...asta e...inseamna ca domnul nu te mai iubea, statea cu tine din obisnuinta, din comoditate si intradevar nu mai avea sens sa continuati.

nu-i un capat de lume, indiferent cat de greu iti e acum...iti revii , vei cunoaste pe altcineva care iti va oferi tt atentia si dragostea pentru ca asa vrea,pentru ca nu poate altfel...

oricum pleaca, nu-i demn altfel, pleca si pune-ti si tu ordine in ganduri, poate ai sa constati ca te luase valul si obisnuinta...si de fapt....vrei altceva, constienta ca se poate si mai bine...ca poti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxita1979 spune:

Va multumesc foarte mult pentru sfaturile voastre, ma gandeam ca la un asa subiect banal, nu va raspunde nimeni
Am 30 de ani…rational stiu foarte bine ce vreau de la viata…am un job ok , dar nu sunt o femeie de cariera…nu sunt facuta sa fiu asa…si chiar nu inteleg de ce din cauza carierei ar trebui sa renunti la cel de langa tine
Desi , tot rational, imi dau seama ca numai atunci cand nu mai sunt sentimente poti lua o asemenea decizie,…nu e vorba de o alta femeie…el lucreaza in productie, ar fi slabe sanse…si in plus imi spune sa nu ma grabesc sa-mi caut chirie, sa astept pana gasesc ceva ce imi pot permite si care sa fie ok…
Oricum motivele nici nu mai conteaza, imi spune acum ca de cand ne-am despartit ne intelegem foarte bine…si ca deci e clar ca nu ne potrivim ca si cuplu…desi stam in aceeasi casa, dormim in acelasi pat, job-ul lui este acelasi si sex oricum nu prea mai faceam in ultimul timp ( s-ar putea sa aiba unele probleme din cauza epuizarii lui fizice)
Mai nou, in urma unor probleme cu dantura a mers la stomatolog si a descoperit ca are paradontoza…ceea ce l-a dat si mai rau peste cap…si s-a inchis si mai mult in el
Eu…am esuat in orice tentativa de a mai discuta despre noi…asa ca imi caut o garsoniera pe care sa o inchiriez…sper sa gasesc destul de repede ceva…pana la urma dragoste cu sila nu se poate
Nu exista “nu vreau sa te scot definitiv din viata mea “ cum spune el…exista “ma vrei sau nu ma vrei”…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona7 spune:

felicitari roxita79 pentru hotararea ta.....iti doresc sa ai atria sa ti-o mentii.succes! sa ne tii la curent.

Mergi la inceput