Discursul Presedintelui
Raspunsuri - Pagina 7
nastasacarmen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Tu nici pe Shrek nu l-ai inteles. In afara de tine, toti au vazut in el un personaj pozitiv, iar Fiona, cel mai frumos Fat Frumos. Dar stiu, tie-ti place de lordul Farquaad |
vorbeam strict de aspectul fizic (cu referire la imaginea deformata a tv-ului meu). nu da cu noroi. eu nu te-am jignit .
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasacarmen nu da cu noroi. eu nu te-am jignit . |
Uite asta-i defectul celor care vesnic vor pierde la alegeri: se simt jigniti atunci cand nimeni nu-i jigneste.
Rufus spune:
Mai, mai...e ceva suspect cu atata energie anti-oricine...
Oricum, sa nu-l votam pe Basescu, ca nu mai vrem gropi in Romania...inteligente clipuri, nu gluma...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
nastasacarmen spune:
stiu ca presedintele nu are legatura cu gropile. dar nu uita ca Base s-a laudat ca le "rezolva" si pe astea ca presedinte.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasacarmen stiu ca presedintele nu are legatura cu gropile. dar nu uita ca Base s-a laudat ca le "rezolva" si pe astea ca presedinte. |
N-am stiut, sincer. Unde spune asa ceva?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
ilse spune:
Gandindu-ma azi la rece, nu vad in Crin Antonescu vreun maret presedinte, din cauza ca romanilor le trebuie o mana mai de fier, ori Crin mi-aduce aminte de Constantinescu pe care l-am votat cu mare inflacarare si din a carui presedintie a iesit un mare fas...o blegeala de mare clasa...nu avem frate unul pe care sa-l votam, un Sarkozy asa damboviteam macar, niente de niente.
Naspa.
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
nastasacarmen spune:
"Presedintele isi sufleca manecile si lucreaza cot la cot cu guvernul pentru rezolvarea problemelor societatii, fie ca e problema saraciei, fie ca e problema mediului de afaceri, a educatiei sau a sanatatii."...............
"Printre altele,seful statului a promis sa rezolve problema chiriilor pentru politistii detasati în alte localitati decât cele de domiciliu. "
Soseaua de centura a Bacaului a devenit prioritate chiar si pentru presedintele Traian Basescu. "Va promit ca ma interesez de situatia centurii ocolitoare a Bacaului, stiu problemele din trafic, voi face astfel incat aceasta investitie sa se realizeze. Repede!", a declarat presedintele
„Va veti primi sumele restante si mai mult decat atat“, le-a promis Basescu regilor asfaltului, luand problema infrastructurii in propriile maini.presedintele promite ca statul se va imprumuta de la banci cu un miliard de euro, la o dobanda de sub 5%, special pentru lucrarile de infrastructura.
" "Va garantez ca peste 2 ani, Romania va avea 700 de kilometri de autostrada", a declarat, miercuri seara, presedintele Traian Basescu"
si mai sunt exemple
iileana spune:
Dap.
S-a renuntat la manusi ("contracandidatii marelui Zeus sint asa si pe dincolo"), s-a trecut la nivelul urmator, datul fix la gioale ("electoratul contracandidatilor marelui Zeus este asa si pe dincolo").
E de inteles disperarea ultras-ilor portocalii.
Circula prin presa zvonul ca presedintele-jucator (jucator la nunti, botezuri, si varii paranghelii dedicate castanelor, cascavalei, bujorului de munte etc :) a scazut in sondaje, pentru prima oara dupa 2004, sub 30%.
Tot inainte, mindri pionieri!
Triunghiul portocaliu *
capcaunul spune:
Uitati www.ziare.com/actual/politica/09-20-2009/cozmanca-se-autosuspenda-din-psd-si-l-ataca-pe-geoana-891735" target="_blank">aici om rosu de suparare! Arunca cu manusi in stanga si mai ales in dreapta.