Discursul Presedintelui
Raspunsuri - Pagina 6
Deus spune:
Dar Geoana este bun? doar pentru ca-i mai stilat? dar cu PSD-ul ce au facut atatia ani? Nimic!Iliescu l-a catalogat foarte bine:-)
nu-i concurs de frumusete...
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
nastasacarmen spune:
Da . Cred ca este mai bun. Si el si Crin Antonescu si Oprescu sunt muuuuult mai potriviti pentru acest post.
nastasacarmen spune:
motive pentru care cred ca nu mai trebuie votat? De ex:
Limbajul de mahala, incompatibil cu functia pe care o ocupa (gaozar, pasarica,tiganca imputita, etc)
Folosirea institutiilor statului ca arma politica
Citat din Crin Antonescu despre marile realizari ale mandatului Basescu:
"Fetele sunt bine amandoua, sunt realizate, au case luxoase, fratiorul are afaceri prospere si de viitor. Udrea o duce bine, o duce al dracului de bine, si Ridzi o duce bine, si Videanu o duce bine, si Berceanu, si Bercea Mondialu o duc bine"
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasacarmen avand in vedere ca eu nu beau , poate vad realitatea deformat....un om care abia vorbeste si i se impleticeste limba in gura, are ochii tulburi de .... |
Avand in vedere ca nu poti proba asta cu nicio inregistrare video (de oriunde, tvr, protv, realitatea, hotnews, youtube, google, etc, accept si antenele) raman la concluzia ca ai un TV cu probleme, atat pe canalul de imagine, cat si pe cel de sunet.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui nastasacarmen e posibil la tv-urile portocalii Shrek sa fie de fapt Fat Frumos... nu spun nu |
Tu nici pe Shrek nu l-ai inteles.
In afara de tine, toti au vazut in el un personaj pozitiv, iar Fiona, cel mai frumos Fat Frumos.
Dar stiu, tie-ti place de lordul Farquaad
xenocid spune:
Daca mai era nevoie, mai vedem inca odata ca electoratul lui Crin, in marea sa majoritate, este compus din oameni care'si mananca micii pitindu'se cu capul in debara deoarece consumul lor in public nu se afla pe lista de intelectualitaturi agreate de noul curent electoral - sclifonobismul. Genul de oameni care pariaza pe un cal mort sperand din tot sufletul ca impresia lasata va fi aceea ca ei stiu mult mai multe decat arata.
Nu uitati ca la precedentele alegeri in conditiile in care Crin a beneficiat de toate avantajele apartenentei la partidul de la guvernare, dupa ce si'a trasat colegiul sa'si cuprinda doar rude si prieteni, dupa ce a profitat de tot infamul aparat mediatic al antenelor a pierdut lamentabil in fata lui Ionut Popescu o persoana infinit mai putin mediatizata decat el. Si asta se intampla in Bucuresti in ceea ce ar trebui sa fie fief'ul PNL.
Ingrid S spune:
Xeno. Hai sa nu discutam de electoratul lui Crin. Dar sa vorbim putin de cel al lui Basescu. Cat crezi tu ca a mai ramas din el, ca sa vorbesti cu asa o mare siguranta? Chiar ai impresia ca romanii sunt prosti? Si daca da, pana cand?
Ca barbat, nu te-a dezgustat sa-l vezi lacrimand in direct? Pe un om de stat?? Ce, era inmormantare si nu stiam? Nu vezi cat e de fals si teatral? Si demagog? Ce dracu iti place atat la el? Ca de bubele cu Ridzi et comp sau de suetele cu Becali (Golden Blitz pt cine era curios) sau de istericalele revarsate asupra intregii prese nu mai spun. Auzi, presa e libera si il supara pe domnul B. Ce crima, domnule, ce crima! Nu mai vorbesc de scandalurile continue intre cele doua partide (PNL si PD-L) pana a ajuns PSD-ul in guvern, de care se face el vinovat. Cum a ingropat PNTCD-ul, asa ar fi vrut sa ingroape toate partidele, sa ramana doar unul, al lui. Cat pe ce sa reuseasca.
Eu, inainte de a incheia, vreau sa stiu ce ai sa-i reprosezi lui Crin. In afara ca viata ii incape intr-un bilet (fie si de tramvai). Dar ceva serios, nu mistouri. Ca la acestea ma pricep si eu, ohoo, doar ca sunt eleganta unele zile.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid Daca mai era nevoie, mai vedem inca odata ca electoratul lui Crin, in marea sa majoritate, este compus din oameni care'si mananca micii pitindu'se cu capul in debara deoarece consumul lor in public nu se afla pe lista de intelectualitaturi agreate de noul curent electoral - sclifonobismul. Genul de oameni care pariaza pe un cal mort sperand din tot sufletul ca impresia lasata va fi aceea ca ei stiu mult mai multe decat arata. |
Ai luat-o razna.
A, uitasem: mersi de caracterizare .
Semnat: unu' oarecare din electoratul lui Crin
Triunghiul portocaliu *
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Cum a ingropat PNTCD-ul, asa ar fi vrut sa ingroape toate partidele, sa ramana doar unul, al lui. |
Ia uite cui ii este pofta de caltabosi!
PNTCD-ul si-a sapat singur groapa prin cei mai inepti ministri din secolul XX. Nu Basescu ci electoratul le-a tras un binemeritat sut de pe marginea gropii.