mi se pare f util pt informare.mai ales acum cand am bebe mic si am o nelamurire intru pe net. cumparaturile pt bebe tot pe net le fac. in schimb messengerul mi se pare ok doar cand ai ceva de comunicat rapid, scurt si la obiect...nu povesti. m-am fript de cateva ori cu el pt ca nu s-a inteles ce am vrut sa spun. o chestiune de nuanta
E si una si alta, cred eu...si informare, dar si dependenta tot navigand pe net, incepi sa prinzi gustul si parca iti intra in sange "sportul" asta
Important e sa nu devina nociv, mai ales pentru copii...aici e pericolul...noi suntem generatii care nu am crescut cu netul, dar micutii nostri sunt foarte expusi inca de la cativa anisori! aici depinde numai de noi cum facem sa-i directionam spre partea benefica
Suntem in concursul KLORANE si speram sa ne votati!
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2
Cred ca depinde de fiecare, de necesitate, de timp etc etc. In cazul meu este vorba si de informare si de dependenta...Dar dependenta asta se traduce si prin faptul ca net-ul este o modalitate de a ramane in contact cu cei de acasa, cu familia si prietenii -rapid, convenabil,usor....Dar limitele sunt impuse de timp si de viata de fiecare zi si asta " restrange" dependenta.... ...ca altfel cred ca dormeam pe tastatura.