Internetul-dependenta sau informare?
Raspunsuri - Pagina 2
wnimra spune:
hello
M-am logat in 2006 de pomana ca doar citeam ocazional , si toate mesejele le am din 6.05.2008(cu aprox)
Pai cred ca dupa ce m-am informat pana nu am mai putut...am ajuns dependenta , este 2 noaptea si bantui pe aici
Din pacate tre' sa ma tratez , la noul program pe care o sa il am cu baiatul , multe terapii, trezit dimineata , o sa fie necesar sa scurtez timpul de umblat bramubura pe net.
pooop
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
Cinezee spune:
De fel nu sunt dependentata de internet dupa mine l-as folosi cat sa imi iau informatiile care le am nevoie si sa descarc filme
forumurile le am descoperit abia in 2007 , anu trecut am fost activa pe cateva intre timp am cernut si mi-am dat seama care mi s-ar potrivi
La ora actuala daca mi-as permite mi-as investi timpu si banii in apsiunea mea ptr cai , dar din pacate cele 2 nu se pupa mereu am timp acum dar nu am bani iar mai incolo nu stiu ce va fi
Si a fost O ZI
angelynna82 spune:
Eu sunt dependenta si in acelasi timp ma informez, aici am gasit o gramada de prietene care mi-au fost alaturi la greu si eu am raspuns cu aceiasi moneda. Pe fiecare zi intru pe DC mai ales...nu stiu cate mesaje trimit dar de cand am aflat ca voi avea un bebe si de cand sunt mamica, intru constant pe net
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
ioana_myna spune:
uitati ce am gasit p net referitor la statistici:
"Potrivit ultimelor studii realizate de Internet World Stats, in luna martie a acestui an existau circa 12 milioane de romani care utilizau serviciile de Internet. Aceasta cifra reprezinta 53% din po****tia Romaniei. Dintre acestia, cel putin un sfert sufera de sindromul dependentei de Internet, ce se caracterizeaza prin utilizarea obsesiva a serviciilor www (World Wide Web)."
Nota moderator: reclama pe forum este interzisa. Modifica-ti semnatura!
carolinah spune:
Pentru informare e vital pt mine, am o anumita dependenta pt ca e mai usor si mai rapid decat sa mergi la biblioteca, de ex. Sau sa treci prin n doctori sau sau sau
Pt pierdut vremea nu am o dependenta. Daca am timp de pierdut la birou (acasa nu intru pe net, decat in caz de extrema urgenta) intru pe net sau merg sa discut cu oamenii sau iesim la o cafea sau citesc, pur si simplu, in egala masura. Daca am conexiune la net ca sa-mi mearga emailul si serverul si sa pot lucra, sunt OK.
ane2 spune:
Creaza dependenta cand ai prea mult timp liber si nu ai alteva mai bun de facut.
Astazi de exp nu am avut chef de nimic am stat pe net toata ziua , insa sunt zile cand imi verific doar mailurile si atat.
Grav e insa la copii, daca apuca sa simta gustu internetului sa zis cu ei.Stau cu orele tintiti pe calculator jucandu-se tot felul de jocuri.
Anita si Rachella -17.o1.2004
mirelacam spune:
depinde ce te intereseaza pe net. daca este ptr copii , adolescenti care stau toata ziua la jocuri, atunci este dependenta, dar daca deschizi calculatorul doar ptr mail , sau ca mai cauti o informatie atunci este bun.Noi am avut mereu internet in casa, sar ptr copii il avem blocat.
nma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui makydenis Mai intai informare si daca mai ai timp, dependenta. |
Corect .Am avut o perioada cand intram mai des. Acum, la birou cand sunt satula de toate intru pe net.
Daca am putin timp liber (cand nu sunt la birou) prefer sa merg la o plimbare, sa stau cu familia.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2