Locul fetelor Nou-Venite (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Adica gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

am priceput cum e treaba cu testul de ovulatie. si daca imi iese decat una inseamna ca am ovulat, corect?...d-na prefesoara???
ii multumesc lui DD sa imi iasa decat II liniute la testul de sarcina

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Ma refeream la testul de sarcina.

Mie mi-a zis doctorita ca daca imi apar doua liniute, in urmatoarele 24h ovulez. La tine ar trebui sa tipe liniutele daca ovulezi cu ambele ovare

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

Mergi la inceput

Da.
Una iti mai iese si inainte de ovulatie. Daca faci in fiecare zi teste si le pastrezi o sa vezi cum se ingroasa linutele pana la momentul in care cea de test o sa fie mai intensa Atunci e momentul

Mergi la inceput

stii ce fac cel mai bine pana la sfarsitul lunii cand ar trebui sa vina scarbele de "rusii"
o tin asa intr-un continuu sex si nu mai dau banii nici pe teste... dau atunci pt cel de sarcina

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Da.
Una iti mai iese si inainte de ovulatie. Daca faci in fiecare zi teste si le pastrezi o sa vezi cum se ingroasa linutele pana la momentul in care cea de test o sa fie mai intensa Atunci e momentul

Mergi la inceput

E cel mai bine

Mergi la inceput

Stii cumva cand se poate face testul betaHCG?

Mergi la inceput

din ce am inteles de la fete dar nu stiu sigur, o poti face ori inainte cu cateva zile de CM si apoi o faci la 2 zile sa vezi daca au mai crescut valorile, ori daca CM-ul a intarziat si vrei sa vezi despre ce e vb dar tot la fel trebuie repetata sa vezi valorile. daca am zis gresit, cu siguranta ma vor corecta fetele, ca repet nu ma pricep...
daca pana acum nu am avut nevoie de asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Alesicoo,corect, dar il repeti la doua zile doar daca valorile obtinute la primul test au indicat sarcina. Cand am facut eu valoarea mea era de 0.8 muI, iar sarcina pleca de pe la 8 si crestea in functie de saptamana de sarcina, la mine ar fi trebuit sa fie peste 150 pentru a fi doi, ....asa ca ce rost avea sa il repet? La fel in cazul unor CM neregulate cand ovulatia se produce mai tarziu si atunci diferenta intre varsta sarcinii si cea a bb este mai mare de 2 saptamani si totusi testul iti indica o posibila sarcina il repeti, daca nu nu.
Sper ca am fost explicita, ca parca m-am cam scarpinat invers.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

mi-am facut cont pe webshots.pun acolo cateva poze de cand eram tinerica ... cu burtoiul pe care il am.. si cu dezastrul din ksa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Buna seara, buna seara!
Trutzi bhcg-ul este indicat sa il faci in ziua a 14-a de la ovulatie. Este cel mai relevant, iar repetat la 2 zile iti indica daca sarcina este in evolutie. Valoarea lui trebuie sa se dubleze.
Aleesicoo iti tin pumnii sa reusesti luna asta. Imi permit sa iti dau un sfat: sa nu te grabesti cu testul de sarcina. Mie abia mi-a iesit o dungulita foarte pala, de o cautai cu lupa, in ziua a 14-a de la ovulatie. A doua zi am facut un bhcg care a confirmat sarcina incipienta.
Fetelor, credeam ca daca o sa vad doua liniute pe test sau bhcg-ul o sa-mi confirme sarcina, o sa fiu cea mai fericita. In realitate mi-e frica de mor. Azi m-a durut burta destul de rau si mi-e foarte teama sa nu mi se intample ca in primavara. Mi-am promis atat mie cat si doctorului ca o sa fiu cuminte pana pe 21 cand ma duc la eco. Sunt speriata rau de tot sa nu cumva sa mi se repete ca in aprilie. M-as duce maine sa repet un bhcg sa vad cat de mult a crescut valoarea dar mi-e frica. Cred ca prefer sa imi lungesc agonia... Imi doresc sa ma linistesc si fac eforturi in privinta asta...sper sa si reusesc. Ideea e ca grijile nu se opresc cand vezi 2 liniute...off

Mergi la inceput