Locul fetelor Nou-Venite (15)
Raspunsuri - Pagina 10
aleesicoo spune:
ok eu sunt aici.. si poate mai intrii

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
trutzi spune:
Fetelor la cate zile de la ovulatie se pozitiveaza testul de sarcina? La cate zile se poate face testul beta HCG?
aleesicoo spune:
cum e cu testele de ovulatie??? iau si eu maine unul si sa nu ma uit dea in boulea la el

si ce pret are sa stiu cu ce bani ma duc la farma![]()
trutzi spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo cum e cu testele de ovulatie??? iau si eu maine unul si sa nu ma uit dea in boulea la el![]() ![]() si ce pret are sa stiu cu ce bani ma duc la farma HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!! ![]() Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! |
Acum e cam tarziu ca nu o sa mai fii la ovulatie maine.
In principiu faci pipi intr-un recipient, bagi hartiuta aia (ca la testul de sarcina) o tii 15-20 sec, o scoti, o pui pe o suprafata plana si uscata. Astept 5 min. Daca apar 2 liniute, cea de test tr sa fie mai ingrosata decat cea de control, esti la ovulatie.
Intrebari?
aleesicoo spune:
sa-mi voie sa te contrazic inca sunt la ovulatie si mai nou am aflat ca ovulez din ambele ovare
asa mi s a spus, deci trebuie musai sa iasa 2 liniute nu?
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Acum e cam tarziu ca nu o sa mai fii la ovulatie maine. In principiu faci pipi intr-un recipient, bagi hartiuta aia (ca la testul de sarcina) o tii 15-20 sec, o scoti, o pui pe o suprafata plana si uscata. Astept 5 min. Daca apar 2 liniute, cea de test tr sa fie mai ingrosata decat cea de control, esti la ovulatie. Intrebari? |

aleesicoo spune:
pai d c tocmai mie???
si de ce grupate????[:)))]
| Citat: |
| citat din mesajul lui trutzi Cred ca tie or sa iti iasa II+II ![]() |

trutzi spune:
Ma refeream la testul de sarcina.
Mie mi-a zis doctorita ca daca imi apar doua liniute, in urmatoarele 24h ovulez. La tine ar trebui sa tipe liniutele daca ovulezi cu ambele ovare ![]()
trutzi spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aleesicoo pai d c tocmai mie??? ![]() si de ce grupate????[:)))]
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!! ![]() Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! |
II pentru ovarul stang (fetita)+II ovarul drept (baietelul) sau invers.