FIV sau inseminare cu donatoare/donator (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

rodicutza,eu am facut test de pp in z12 si bhcg in z13 si rez a fost acelasi,joi e ok sa faci test,mult noroc

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata,
Eu nu am luat niciodata compensat Gonalul...nici nu am intrebat daca se poate. Cred ca mi-ar fi zis dr daca stia ca se poate...
Rodi tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Am auzit acum la PRO TV ca dr. nu mai au voie sa faca FIV si IA , daca nu........fac inchisoare !!!
Ce e asta ?
Ce mai vor nenorocitii astia de la guvernare , dupa ce ca nu ne ajuta cu nimic ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonete

Am auzit acum la PRO TV ca dr. nu mai au voie sa faca FIV si IA , daca nu........fac inchisoare !!!
Ce e asta ?
Ce mai vor nenorocitii astia de la guvernare , dupa ce ca nu ne ajuta cu nimic ?!

Simo, cum adica? Eu nu am vazut stirea. Despre ce e vorba? Vor sa ne faca sa facem IA sau FIV in strainatate? Lasa sa ne ia ungurii banii... daca sunt mai destepti ca romanii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maya_I

Citat:

Ce e asta ?

Simo, cum adica? Eu nu am vazut stirea. Despre ce e vorba? Vor sa ne faca sa facem IA sau FIV in strainatate? Lasa sa ne ia ungurii banii... daca sunt mai destepti ca romanii...

oricum, lucrurile nu s-ar putea intampla asa, pentru ca le-ar sari toata lumea in cap la guvernantii astia.

Mergi la inceput

Ce unguri Maya ?!
Eu aveam probleme cu cele 2-3 zile de concediu ,sa merg pana la Sibiu !
Si apoi imi mai trebuie cateva luni bune sa ma mai programez in strainatate si pe mine timpul ma preseaza , din cauza varstei.

Mergi la inceput

Citat:

Ce unguri Maya ?!
Eu aveam probleme cu cele 2-3 zile de concediu ,sa merg pana la Sibiu !
Si apoi imi mai trebuie cateva luni bune sa ma mai programez in strainatate si pe mine timpul ma preseaza , din cauza varstei.

Simo, ceea ce vreau sa-ti spun e ca e imposibil sa ia o astfel de masura. E ilegal si practic imposibil. Nu se poate intampla, oricat de stupizi ar fi unii incat sa-si poata inchipui ca pot sa aplice ziua ce viseaza noaptea. Asa ca nu te impacienta. Ai sa vezi ca nu e decat furtuna intr-un pahar cu apa.

Mergi la inceput

Maya ,din pacate in tara asta totul e posibil .
Eu cred ca sunt in stare de orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

stirea e aici:
http://stirileprotv.ro/stiri/social/inseminarile-artificiale-efectuate-contra-cost-ilegale-in-romania.html

no comment

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Sa-i ia naiba pe toti astia ajunsi la putere care cred ca pot decide viata unui om. Daca nu stii ce inseamna te trezesti vorbind! Sper sa n-o ia in serios nimeni...mai ales ca eu merg sambata la Sibiu. Nu am nevoie sa-mi scrie nicaieri despre procedura...las banutii la baie si am plecat.

Mergi la inceput