FIV sau inseminare cu donatoare/donator (24)
Raspunsuri - Pagina 19
bytzi spune:
rodicutza,eu am facut test de pp in z12 si bhcg in z13 si rez a fost acelasi,joi e ok sa faci test,mult noroc
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
yarrina spune:
Buna dimineata,
Eu nu am luat niciodata compensat Gonalul...nici nu am intrebat daca se poate. Cred ca mi-ar fi zis dr daca stia ca se poate...
Rodi tinem pumnii!
simonete spune:
Am auzit acum la PRO TV ca dr. nu mai au voie sa faca FIV si IA , daca nu........fac inchisoare !!!
Ce e asta ?
Ce mai vor nenorocitii astia de la guvernare , dupa ce ca nu ne ajuta cu nimic ?!
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonete Am auzit acum la PRO TV ca dr. nu mai au voie sa faca FIV si IA , daca nu........fac inchisoare !!! Ce e asta ? Ce mai vor nenorocitii astia de la guvernare , dupa ce ca nu ne ajuta cu nimic ?! |
Simo, cum adica? Eu nu am vazut stirea. Despre ce e vorba? Vor sa ne faca sa facem IA sau FIV in strainatate? Lasa sa ne ia ungurii banii... daca sunt mai destepti ca romanii...
Maya_I spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Maya_I
Simo, cum adica? Eu nu am vazut stirea. Despre ce e vorba? Vor sa ne faca sa facem IA sau FIV in strainatate? Lasa sa ne ia ungurii banii... daca sunt mai destepti ca romanii... |
oricum, lucrurile nu s-ar putea intampla asa, pentru ca le-ar sari toata lumea in cap la guvernantii astia.
simonete spune:
Ce unguri Maya ?!
Eu aveam probleme cu cele 2-3 zile de concediu ,sa merg pana la Sibiu !
Si apoi imi mai trebuie cateva luni bune sa ma mai programez in strainatate si pe mine timpul ma preseaza , din cauza varstei.
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonete Ce unguri Maya ?! Eu aveam probleme cu cele 2-3 zile de concediu ,sa merg pana la Sibiu ! Si apoi imi mai trebuie cateva luni bune sa ma mai programez in strainatate si pe mine timpul ma preseaza , din cauza varstei. |
Simo, ceea ce vreau sa-ti spun e ca e imposibil sa ia o astfel de masura. E ilegal si practic imposibil. Nu se poate intampla, oricat de stupizi ar fi unii incat sa-si poata inchipui ca pot sa aplice ziua ce viseaza noaptea. Asa ca nu te impacienta. Ai sa vezi ca nu e decat furtuna intr-un pahar cu apa.
bytzi spune:
stirea e aici:
http://stirileprotv.ro/stiri/social/inseminarile-artificiale-efectuate-contra-cost-ilegale-in-romania.html
no comment
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
yarrina spune:
Sa-i ia naiba pe toti astia ajunsi la putere care cred ca pot decide viata unui om. Daca nu stii ce inseamna te trezesti vorbind! Sper sa n-o ia in serios nimeni...mai ales ca eu merg sambata la Sibiu. Nu am nevoie sa-mi scrie nicaieri despre procedura...las banutii la baie si am plecat.