FIV sau inseminare cu donatoare/donator (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Rodicuta ce mult ne lasi sa asteptam !
Abia astept sa vad rezultatul pozitiv , ca vad ca au inceput simptomele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

M-am programat la dr Chicea. Poate imi poarta noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

rodicutza,parerea mea,zic sa nu intrerupi duphastonul pina la test,eu asa am facut chiar l-am sunat pe dr si mi-a zis sa nu-l intrerup

dupa test vei vedea daca il intrerupi sau nu
aaa uitai,dar te minca rau degetutile incit ti-ai facut test in z5???
pai in z5 organismul nu secreta destul hcg incit sa iese testul pozitiv,offf stiu ca e greu dar rabdarica...

eu de ieri am cazut in butoi de tot,cind am vazut ca 3 fete de la fiv au avut bhcg 0 ,m-a terminat,am sperat alaturi de el si am suferit alaturi de ele..uff si eram atit de optimista incit ma gindeam doar la un rez pozitiv ,acum m-am trezit la realitate si ma gindeam ce voi face daca nu reusesc...sincer mi-e frica sa si incep fiv-ul de acelasi si eternul rez negativ
hai ca tac poate va molipsesc si pe voi cu pesimismul care ma cuprins

va pup si un weekend placut

doamne ajuta!
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Buna seara, eu nu prea am noutati, dar sunt si eu p-aci

Bytzi, vrei sa vin la tine cu batul? Pai se poate sa cazi in butoi? Ia iesi de-acolo! Nici sa nu te aud ca te gandesti la prostii! Fiecare cu norocul lui...

Yarrina, sa fie intr-un ceas bun

Rodi, nu mai ai rabdare?

Mergi la inceput

Buna dimineata
Bytzi uite acuma vin la tine . Tre sa fim optimiste...si asa avem atatea probleme. Sa-ti aduc aminte ce a zis dr? Cum ca cuplurile optimiste au sanse mai mari de reusita? Lasa butoiul ala pentru vin si hai aici cu noi la o cafeluta.
Rodimai ai putintica rabdare. Stiu ca e greu dar si cand vor aparea cele 2 liniute.
Maya. Te asteptam cu vesti bune.
la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

'neata dragutzelor
yarrina,imi reveniinu mai veni cu bita
ia zi ai inceput injectarea?
rodicutza,pe cind test?nu mai tin minte in ce zi ai facut IA ,dar sapt asta faci test nu?tinem pumnii strinsi

si celelalte fete

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct,doamne ajuta!

Mergi la inceput

Da, le-am inceput de sambata. Deja mi le fac cu ochii inchisi. Abia astept pana sambata sa merg sa vad care e treaba luna asta. Sper sa raspund bine la stimulare.

Mergi la inceput

Ati vazut articolul din Libertatea cu Med New Life?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Fetelor,azi m-a durut tare burtica,asa ca inainte de ciclu.
Ma doare si acum. Abia astept pana vineri sa fac testul!Ce ziceti, joi n-ar fi ok sa-l fac,adica chiar la 2 sapt. de la inseminare?

Yarrina-multa bafta iti doresc!Ai reusit sa iei Gonal-ul compensat?Ca am auzit (tot de la voi)ca se compenseaza 50%.
Bytzi-bine ca ti-ai revenit!. Lasa, acum trebuie sa fii optimista si relaxata!Sper ca pana pleci la Sibiu sa te scot eu de tot din butoi cu o veste buna!
Simonete,cum stai? Ai facut eco?
Maya-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Buna, fetele,

Eu sunt in continuare fara vesti, suntem pe naturiste, sper sa vedem in curand si ceva rezultate. Tot sper sa raman graviduta chiar natural. Tocmai voiam sa mergem la dr Matei, dar am aflat ca pleaca in Itaia cu mama dansei, asa ca mai asteptam.

Ce ma bucur pt voi ca faceti stimularea si ca va pregatiti de IA, sper sa auzim de vesti cat mai bune, chiar avem nevoie de asa ceva.

Rodi, s-ar putea sa fie ok sa faci testul joi. Sunt teste la care iti ies rezultatele si la 10 zile... am impresia ca Sure Check sau asa ceva, dar mai trebuie repetat, caci nu se stie niciodata, poate afisa un rezultat negativ in ziua 10 chiar daca ai ramas.

Mergi la inceput