Stop biciclistilor in parcuri

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

cl, sper ca te-ai convins cum e cu civilizatia?! e foarte adevarat ca, civilizatie cu forta nu se poate face...

la noi, pe trotuarele inguste nu sunt piste de biciclete si cei care circula cu bicicleta, (copii pana la 16 ani) merg incet si sunt atenti.

vai ce frumos e in germania...copii pina in 16 ani merg incet cu bicicleta si sint atenti. lacrimez deja...cita civilizatie. hai mai poveste sa-si muste CL degetele ca de nu a emigrat la 18 ani cu neamtul cunoscut la Neptun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

vai...vai...ce teatru ieftin. de cand asteptai momentul asta!

fi serioasa, ca induci lumea in eroare. aici se vb de biciclisti, civilizatie si piste cu dungi albe!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Nu stiu cine astepta vreun moment...
Parca as zice ca nu eu am aparut aici cu vorbe de duh ("daca exista vointa se face orice" ) si betze agitate printre scandurile gardului.
Hai, fii fata inteleapta, care isi cunoaste interesul adica, si nu ma face sa te aduc iar in atentia generala, ca zau ca nu te-ar avantaja .

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

vai...vai...ce teatru ieftin. de cand asteptai momentul asta!

fi serioasa, ca induci lumea in eroare. aici se vb de biciclisti, civilizatie si piste cu dungi albe!

Bazar pt Mihaita

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Nu stiu cine astepta vreun moment...
Parca as zice ca nu eu am aparut aici cu vorbe de duh ("daca exista vointa se face orice" ) si betze agitate printre scandurile gardului.
Hai, fii fata inteleapta, care isi cunoaste interesul adica, si nu ma face sa te aduc iar in atentia generala, ca zau ca nu te-ar avantaja .

hai, ma lasi. trebuie sa-mi fie frica, sau ce ?

imi dai tu cuvantul? trebuie sa vorbesc cand doresti tu? calm, calm....nu ma impresioneaza amenintarile tale, cunosc ce poti!

Bazar pt Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Guestus, nu, in lumea civilizata nu exista aceeasi banda si pentru biciclisti si pentru pietoni.

Mergi la inceput

Citat:

edit, ai asa un talent mei denizel sa denaturezi lucrurile...doar cum iti place si convine tie!

Bazar pt Mihaita

Si mai am talentul de a nu ma lega de aia care au reusit sa ma convinga [] ca nu trebuie sa mai am vreodata de-a face cu ei (pe forum).
Daca doresti sa nu citesti "denaturarile" mele (ha ha!), dezvolta-ti atata stapanire de sine incat sa poti sa nu faci referiri pline de intelepciune la postarile mele. E clar acum?

Hai, du-te acuma si suna din corn ca sa-ti vina ajutoarele .

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

cl, sper ca te-ai convins cum e cu civilizatia?! e foarte adevarat ca, civilizatie cu forta nu se poate face...

la noi, pe trotuarele inguste nu sunt piste de biciclete si cei care circula cu bicicleta, (copii pana la 16 ani) merg incet si sunt atenti.

vai ce frumos e in germania...copii pina in 16 ani merg incet cu bicicleta si sint atenti. lacrimez deja...cita civilizatie. hai mai poveste sa-si muste CL degetele ca de nu a emigrat la 18 ani cu neamtul cunoscut la Neptun

hai mai guestus, nu mai lacrima atat! ia colea un servetel si stergeti ochii.

Bazar pt Mihaita

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

edit, ai asa un talent mei denizel sa denaturezi lucrurile...doar cum iti place si convine tie!

Bazar pt Mihaita

Si mai am talentul de a nu ma lega de aia care au reusit sa ma convinga [] ca nu trebuie sa mai am vreodata de-a face cu ei (pe forum).
Daca doresti sa nu citesti "denaturarile" mele (ha ha!), dezvolta-ti atata stapanire de sine incat sa poti sa nu faci referiri pline de intelepciune la postarile mele. E clar acum?

Hai, du-te acuma si suna din corn ca sa-ti vina ajutoarele .

asculta, nu te mai agita ata. eu m-am adresat Claudiei (cl), nicidecum tie. respira adanc.....

Bazar pt Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Mie ideea de a interzice accesul tuturor biciclistilor in toate parcurile din cauza unora mi se pare cel putin stranie. De ce sa fie "pedepsiti" toti pentru cativa care nu respecta niste reguli de bun simt.

Iar discutia asta interminabila de spre trotuarul care nu trebuie sa fie impartit cu dunga de vopsea....ca-i semn de lipsa de civilizatie...de ce? Inteleg ca acelasi lucru exista si in alte tari.

Mergi la inceput

Citat:

nu ma impresioneaza amenintarile tale, cunosc ce poti!

Bazar pt Mihaita

Eh, nu cunosti ce pot. De exemplu, spre deosebire de tine, care te-ai interesat ca sa-mi afli adresa , nu stii daca eu am aflat-o inca pe a ta .
Si nici n-o sa afli. N-am obiceiul sa trimit oamenilor scrisorele amenintatoare . Cred ca am trait intr-o viata anterioara prin Elvetia, pe undeva .

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

nu ma impresioneaza amenintarile tale, cunosc ce poti!

Bazar pt Mihaita

Eh, nu cunosti ce pot. De exemplu, spre deosebire de tine, care te-ai interesat ca sa-mi afli adresa , nu stii daca eu am aflat-o inca pe a ta .
Si nici n-o sa afli. N-am obiceiul sa trimit oamenilor scrisorele amenintatoare . Cred ca am trait intr-o viata anterioara prin Elvetia, pe undeva .

denizel, tu deja ai deviat de la subiect si folosesti topicul pentru a spune niste lucruri pe care noi doua le-am lamurit candva pe PM. stai calma, ca cine are ochi de vazut vede! niciodata nu mi-as permite sa spun la un subiect ce am discutat cu acel cineva in particular. te victimizezi singura, si iti repet, cine are ochi de vazut vede.
vrei adresa mea? pot sa ti-o dau oricand.

acum, sa lasam discutia pentru biciclisti si pistele aferente!

Bazar pt Mihaita

Mergi la inceput