Stop biciclistilor in parcuri

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

denizel, tu deja ai deviat de la subiect si folosesti topicul pentru a spune niste lucruri pe care noi doua le-am lamurit candva pe PM. stai calma, ca cine are ochi de vazut vede! niciodata nu mi-as permite sa spun la un subiect ce am discutat cu acel cineva in particular. te victimizezi singura, si iti repet, cine are ochi de vazut vede.
vrei adresa mea? pot sa ti-o dau oricand.

acum, sa lasam discutia pentru biciclisti si pistele aferente!

hai povesteste sa aflam si noi...tot ce tine de cancan ma intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

N-am obiceiul sa trimit oamenilor scrisorele amenintatoare .

ceea ce ai spus aici este o mare minciuna! nu am facut si nici nu ma ocup cu astfel de lucruri. dar ma rog, cum titi place tie sa interpretezi!

chiar trebuie sa te las, nu te superi, nu-i asa? ia pe altcineva in vizor....

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

denizel, tu deja ai deviat de la subiect si folosesti topicul pentru a spune niste lucruri pe care noi doua le-am lamurit candva pe PM. stai calma, ca cine are ochi de vazut vede! niciodata nu mi-as permite sa spun la un subiect ce am discutat cu acel cineva in particular. te victimizezi singura, si iti repet, cine are ochi de vazut vede.

hai povesteste sa aflam si noi...tot ce tine de cancan ma intereseaza

guestus, iti platesc bilet sa vii aici. si-ti povestesc la o cafea tot ce vrei sa stii! OK? poate te duc si la frizer? ce spui?

Bazar pt Mihaita

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Citat:
[guestus, iti platesc bilet sa vii aici. si-ti povestesc la o cafea tot ce vrei sa stii! OK? poate te duc si la frizer? ce spui?

asa boieroaica ca tine rar gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Bazar pt Mihaita

Nici vorba, nu eu sunt cea care am deviat discutia.
Tu ai aparut cu catravetele si insinuari penibile.
Daca inca nu ti-ai sters/editat postarea cu pricina , iti poti revedea performantele si poti sa vezi ca iti sedea mai bine acu' doo ore, cu halatu' de maica tereza pe tine .

Da, am lamurit pe PM faptul ca ce ai facut e mult mai grav decat imi imaginam.

Nu, nu am ce face cu adresa ta.
Spre deosebire de tine, ma multumesc sa stiu doar ceea ce oamenii doresc sa imi incredinteze. Nu pandesc pe vizor si nici nu trag cu ochiul din dosul draperiilor.

Citat:

Despre asta discutam, pana ai aparut cu interventia aceea atat de inoportuna.

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Mergi la inceput

Citat:

cl, sper ca te-ai convins cum e cu civilizatia?! e foarte adevarat ca, civilizatie cu forta nu se poate face...

la noi, pe trotuarele inguste nu sunt piste de biciclete si cei care circula cu bicicleta, (copii pana la 16 ani) merg incet si sunt atenti.

pana mai ieri alalta ieri se spunea ca in Ro e bine , e civilizatie, bla, bla....acuma ca Romania e saraca si nu poate face piste pentru biciclisti. daca exista vointa se poate face orice. cu conditia sa respecte toti regulile impuse! ca nu-i asa greu!

Bazar pt Mihaita

aceasta poastare era adresata Claudiei-cl-, nicidecum tie denizel.

iti place sa ma discreditezi, nu stiu ce urmaresti de fapt. repet, cine are ochi de vazut vede!

editez, cine te consideri tu ca sa spui ca nu am voie sa postez la oricare subiect? sau ca am venit cu castravetele? iti permiti foarte multe jigniri, apoi te dai vicima. si chiar ma terminat aceasta discutie, care este off topic!

Bazar pt Mihaita

Mergi la inceput

In lumina noilor discutii , vad in globul de cristal cum o sa intre taticu2007 peste vreo doo zile pe DC si o sa se minuneze la cate vizionari a sarit dintr-o data topicul lui :))))))). Domle, sa vezi ca o sa aiba succes petitia mea antibiciclisti :))))))))))).

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Mergi la inceput

Citat:

aceasta poastare era adresata Claudiei-cl-, nicidecum tie denizel.

iti place sa ma discreditezi, nu stiu ce urmaresti de fapt. repet, cine are ochi de vazut vede!

Bazar pt Mihaita

valeu, ai si citatul dinainte si tot te faci ca ploua...

Lasa, nu-i bai, cine a avut ochi de vazut, a vazut. Guestus, de exemplu . Vezi? Mie nu mi-a zis ca-s boieroaica . Lasa-lasa, Guestus...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
[guestus, iti platesc bilet sa vii aici. si-ti povestesc la o cafea tot ce vrei sa stii! OK? poate te duc si la frizer? ce spui?

asa boieroaica ca tine rar gasesti.

guestus, fac rezervare la Lufthansa? ce clasa doresti? a, sa nu uit, te iau si in concediu...stii tu discutii prelungite desper biciclete/civilizatie!

Bazar pt Mihaita

Mergi la inceput

Citat:
guestus, fac rezervare la Lufthansa? ce clasa doresti? a, sa nu uit, te iau si in concediu...stii tu discutii prelungite desper biciclete/civilizatie!

pleci in concediu sau cum?

Mergi la inceput