Stop biciclistilor in parcuri

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl

Cu acceptatul vorbeste in numele tau, nu-mi pune mie in gura cuvinte pe care nu le-am rostit! Nu ai de unde sa stiii cum gandesc.

Citat:
citat din mesajul lui cl
Denizel, singurele piste de bicilisti pe troatuare pe care le-am vazut in afara tarii (si am umblat ceva prin Europa!) le-am vazut in Franta, Paris, undeva in zona Pietii Italiene (ca mai sunt si prin alte parti, zone marginase cu astfel de piste, e foarte posibil, nu contest)

Desigur, acuma o sa te superi iar pe mine, o sa fiu iar impertinenta, o sa-mi dai ignore etc .

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui cl

Cu acceptatul vorbeste in numele tau, nu-mi pune mie in gura cuvinte pe care nu le-am rostit! Nu ai de unde sa stiii cum gandesc.

Citat:
citat din mesajul lui cl
Denizel, singurele piste de bicilisti pe troatuare pe care le-am vazut in afara tarii (si am umblat ceva prin Europa!) le-am vazut in Franta, Paris, undeva in zona Pietii Italiene (ca mai sunt si prin alte parti, zone marginase cu astfel de piste, e foarte posibil, nu contest)

Desigur, acuma o sa te superi iar pe mine, o sa fiu iar impertinenta, o sa-mi dai ignore etc .

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Da, numai ca vezi tu, alea erau piste numai pentru biciclisti, nu erau zone comune, am spus ca trotuarul era IMPARTIT, nu COMUN, acum ai inteles? Si erau pozitionate intre strada si zona destinata pietonilor.

Ei, asa-mi trebuie daca vreau un trafic civilizat in Romanica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl

Te straduiesti degeba. Oricum, multe persoane se contrazic aici asa, for fun, n-au nici o parere despre accesul biciclistilor in parcuri. Nu cu mult timp in urma, s-a discutat pe aceeasi tema...in final s-a convenit ca ar fi bine, in parcuri, sa fie zone distincte pentru biciclisti, nu piste, care sa nu se respecte, ca nici in Bandustan nu se respecte, sau in alte tari de soare pline...in fine, pareri si pareri.
Pareri care nu se schimba decat in cazul nefericit al unui eveniment. Atunci vei vedea o alta atitudine, schimbata radical. Nu stii scenariul?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Citat:
Da, numai ca vezi tu, alea erau piste numai pentru biciclisti, nu erau zone comune, am spus ca trotuarul era IMPARTIT, nu COMUN, acum ai inteles? Si erau pozitionate intre strada si zona destinata pietonilor.

Pai si la noi este trotuarul impartit.
Dar tie nu-ti convine. Tu vrei piste numai pt. biciclisti, din alea separate atat de trotuare cat si de sosea. Este enorm de mult ceea ce iti doresti, avand in vedere faptul ca suntem saraci si vai de capul nostru.

Si mai crezi ca, in restul Europei, nici un pieton nu paseste peste linia care separa biciclistii de pietoni (pentru ca "nu are voie") si, nici un biciclist nu-si trece roata peste zona destinata pietonilor.
Iar eu iti spun ca nu, nu e asa!!!
Si iti mai spun ca, zau, nu are sens si nu merita sa-ti consumi nervii din cauza ca se mai intampla ca un biciclist (doi, zece) sa mearga pe trotuar sau prin parc. E loc pt. toata lumea. Inca mai e loc pt. toata lumea :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Stop carucioarelor cu copii in parc (si mamelor insotitoare). Stop copiilor sub 3 ani in parcuri!

Asta n-am inteles-o...nici ca gluma. Sunt asa periculoase mamele, carucioarele si copiii de 3 ani?
Pana la urma inteleg sa nu fie consens un asa subiect...dar sa faci misto de copiii accidentati si de parintii lor, nu cred ca-i in regula...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Nu m-am gandit la copii accidentati ci la bebelusii cu carucioare cu tot. Bebelusii sub 1 an care nu merg inca ....

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui cl

Te straduiesti degeba. Oricum, multe persoane se contrazic aici asa, for fun, n-au nici o parere despre accesul biciclistilor in parcuri. Nu cu mult timp in urma, s-a discutat pe aceeasi tema...in final s-a convenit ca ar fi bine, in parcuri, sa fie zone distincte pentru biciclisti, nu piste, care sa nu se respecte, ca nici in Bandustan nu se respecte, sau in alte tari de soare pline...in fine, pareri si pareri.
Pareri care nu se schimba decat in cazul nefericit al unui eveniment. Atunci vei vedea o alta atitudine, schimbata radical. Nu stii scenariul?

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Da, a aparut si Rufus, cu postarile lui pline de optimism si bunavointa si dreapta judecata .
Asa e, Rufus! Trebuie sa nu fiu de acord ca biciclistii sa circule prin parc si sa pun toti cunoscutii si toate rubedeniile sa semneze petitii peste petitii impotriva biciclistilor.
Exista posibilitatea ca eu sau o matusa batrana sa fie schilodita de un biciclist. Inca nu s-a intamplat, dar niciodata nu-i prea tarziu , asa ca sa fac bine sa nu-mi iasa asta din cap si sa fiu vigilenta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Pai si la noi este trotuarul impartit.
Dar tie nu-ti convine. Tu vrei piste numai pt. biciclisti, din alea separate atat de trotuare cat si de sosea. Este enorm de mult ceea ce iti doresti, avand in vedere faptul ca suntem saraci si vai de capul nostru.

Si mai crezi ca, in restul Europei, nici un pieton nu paseste peste linia care separa biciclistii de pietoni (pentru ca "nu are voie") si, nici un biciclist nu-si trece roata peste zona destinata pietonilor.
Iar eu iti spun ca nu, nu e asa!!!
Si iti mai spun ca, zau, nu are sens si nu merita sa-ti consumi nervii din cauza ca se mai intampla ca un biciclist (doi, zece) sa mearga pe trotuar sau prin parc. E loc pt. toata lumea. Inca mai e loc pt. toata lumea :).

NU, nu este! Si punct, ca vorbesti numai asa, de dragul contrazicerii, exact cum a spus Rufus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pina acum apareau subiecte la minut cu ciinii vagabonzi...acum au inceput subiectele cu biciclistii ucigasi.

Pariu ca apare protv cu stirea "bicicleta neagra ucide numai noaptea"

Mergi la inceput

gata, Cl, m-ati invins. Tu si Rufus (Rufus e mai tare, el m-a invins numai dintr-o postare ).
Aveti dreptate, suntem in pericol, copiii nostri sunt in pericol, bebelusii nostri sunt in pericol, batranii nostri sunt in pericol. Nu mai poti iesi din casa, ca risti sa te trezesti daramat de un biciclist sau pe saua unui motociclist (yummy ).
Va promit ca voi fi cu ochii in 4 (dupa motociclistii de pe trotuar ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Nu stiu sigur care este de fapt destinatia parcurilor. Eu stiam ca pentru plimbare, fie pe jos sau cu bicicleta. Dar plimbare si nu mers cu viteza si figuri cu bicicleta sau rolele. Daca vor senzatii tari exista locuri special amenajate, nu multe sunt de acord. Si copiii mei merg si cu rolele si cu bicicleta dar le-am explicat ca iesim sa facem miscare si nu concursuri de viteza si indemanare. Si ala cu bicicleta ca si ala cu copliasul de 1 an au teoretic aceleasi drepturi Si cum pe strazi sunt limite de viteza, asa ar trebui sa fie si pe aleile din parc.
Din nefericire am patit-o cu fetita mea, care se plimba cu bicicleta. A venit un tanar din spate cu rolele , de vreo 100 de kg, in viteza , cu picioarele a lovit bicicleta, fiica-mea a cazut , a dat cu capul de bordura. Noroc ca avea casca. Dar tot am ajuns la urgenta la spital si i-am facut radiografii.

Mergi la inceput