Stop biciclistilor in parcuri

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

M-am uitat astazi in drum spre casa la un trotuar ingust si am vazut asa:pista pt biciclisti este mai lata decat cea pt pietoni.Pietonii pot merge in sir indian, pista biciclistilor trebuie sa fie mai lata pt ca sant multe mamici cu carucioare speciale pt copii atasate de bicicleta. Pe trotuarul din dreapta e un sens, pe cel din stanga e celalalt sens.

p.s. Scutere pt copii de 12 ani???? prima oara aud

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ancuta-Maria, Maraki, va chinuiti degeaba! :)

Precum vedeti, daca ar fi dupa Cl, tot Bucurestiul ar trebui daramat si construit din nou .
Poate avem noroc de frun bombardament ceva, ca sa punem odata Bucurestiu' asta in ordine :)).

Degeaba ii zice Ancuta-Maria ca asa e si in Anglia, Cl vrea ca in Germania :)))))
Degeaba ii zice Maraki ca si in Germania exista trotuare inguste pe care sunt piste pt. biciclisti, Cl vrea sa fie piste ca la Turul Frantei la ciclism probabil .

Degeaba ii spun eu ca e aiurea sa ne arate poze cu niste piste pt. biciclete PUSTII si, in acelasi timp, sa se planga ca nu mai incape pe trotuar de biciclisti si ca trebuie sa se lipeasca de ziduri ca sa n-o striveasca biciclistii .
Daca am indraznit sa-i spun asta, ea m-a trimis la oftalmolog si, in cele din urma, a dat-o in teoria conspiratiei mondiale la adresa mea (dar mai ales la adresa ei ), in dulcele stil al userilor care tin neaparat sa se razbune pe cei care indraznesc sa ii contrazica .

Citat:

citat din mesajul lui Ancuta-Maria

uhm, ma scuzati ca ma bag si eu... dar nu inteleg nimic. Exact ca in pozele lui cl sunt si pistele de aici. Nu inteleg care e problema? Chiar nu inteleg... Sau voi ziceati ca e pericol sa traversezi pista de biciclete? Si daca da, cam unde ar trebui plasate pistele sa nu incurce traversarea pietonilor? Exact asa sunt pistele si aici, si pe cuvant sunt mult mai multi biciclisti decat in ro, dar nu mi'am pus niciodata problema pe unde traversez cand merg pe jos, sau ca voi lovi pe careva cand merg cu bicicleta... Si da, pista alocata biciclistilor este mai lata decat cea a pietonilor. Ceea ce mi se pare si logic, ca pietonii pot merge pe pista pana apare bau bau biciclist si il atentioneaza usor sa se dea la o parte daca nu are sufiecient loc...

Citat:
citat din mesajul lui Maraki

M-am uitat astazi in drum spre casa la un trotuar ingust si am vazut asa:pista pt biciclisti este mai lata decat cea pt pietoni.Pietonii pot merge in sir indian, pista biciclistilor trebuie sa fie mai lata pt ca sant multe mamici cu carucioare speciale pt copii atasate de bicicleta. Pe trotuarul din dreapta e un sens, pe cel din stanga e celalalt sens.

Citat:
citat din mesajul lui cl
Iarasi iti permiti cam multe. Am afirmat eu undeva ca romanii nu sunt oameni cumsecade???? Am spus ca sunt unii cum sunt dar nu toti! Niciodata nu fac generalizari! Nu-mi mai pune in gura cuvinte pe care nu le-am rostit! Am vazut ca obiceiul tau e asta, dar pe mine mai scuteste-ma si vezi-ti de treburile tale! Te-ai plictisit de certurile de pe la alte subiecte si de facut subiecte despre tine si conspiratiile mondiale la adresa ta? Stai calma, ca nu ma consum din cauza ta si nici nu ma cert cu tine. Am pus o problema si o discut cu cine vrea sa discute, nu sa se certe! Asa ca de la mine pentru tine: !

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

p.s. Scutere pt copii de 12 ani???? prima oara aud

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Nici eu n-am auzit de asa ceva,dar fara suparare se vorbeste de Romania!

Nu numai ca nu au voie sa circule dar trebuie chiar sa dea si un examen pentru asa ceva,doar apoi le este permis accesul pe strazile publice!Si in niciun caz de la 12 ani(paremise ca 16 ani e limita de virsta)!

De asemeni poate nu ar fi rau sa se introduca si in Romania examenul pentru carnetul de mers pe bicileta!Da...nu zimbitzi,la noi exista asa ceva si desi si mie mi s-a parut caraghios la momentul respectiv,uite ca nu e!

Degeaba avem piste daca nu avem si legislatzie pe masura!Si POTE degeaba avem legistaltzie daca nu se si aplica!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Poate ca ar fi fost bine sa precizeze ca mesajul anterior este adresat teribilistilor dar, da(asa cum am mai afirmat in mesajele anterioare)biciclistii au voie sa circule pe pistele amenajate special pentru ei!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Varsta de la care poti legal in Romania sa conduci un vehicul pe drumurile publice este 16 ani.
Pana cand nu are voie legal sa mearga cu bicileta pe strada (16 ani) parcul pare a fi singura solutie ...

Intai am sa te rog sa-mi spui unde gasesc aceasta prevedere, ca nu stiu.
Fara legatura cu asta, pot spune ca inteleg ca nu-ti poti trimite copilul pe carosabil, printre masini. Este periculos si pentru un adult. Strada are si trotuare, ba unele au si piste de biciclete.
Pe pistele de biciclete circula (sau sunt parcate) masini, scutere, etc...si atunci, cum zice si loryi, hai in parcuri, ca nu-i periculos...dar acolo sunt copii mici...pai, sa stea aia in locurile special amenajate, sa nu cumva sa iasa de acolo...
Nu vi se pare (celor care zic ca e ok sa mergi in parc cu bicicleta) ca ar trebui in sens invers? Adica parcul pentru cei ce merg, pistele pentru biciclisti, iar auto pe sosea? Sau, daca se comite un abuz de catre cei cu auto, sa moara si capra vecinului?
Sorana, ai idee ce inseamna un impact intre un copil de cativa ani si o bicicleta calarita de un adolescent? Exista vreun motiv anume care poate autoriza un astfel de posibil scenariu? Cum poate trece o mama peste marturiile parintilor cu copii accidentati, doar din dorinta ca odrasla proprie sa se recreeze? De ce trebuie sa aduceti in discutie biciclisti de clasa I sau triciclisti, cand e clar ca ceea ce ne sperie sunt concursurile de biciclete intre pusti pe aleile parcului?
Ce conteaza care-i pericolul la trecerea strazii sau la datul in leagan, daca noi discutam de pericolul biciclistilor din parc?
Iata niste intrebari care ar trebui sa ne aduca la o discutie concreta, cu vederi ceva mai largi decat propriul interes.
Dar n-am nici o speranta. in aceasta directie.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
...
Precum vedeti, daca ar fi dupa Cl, tot Bucurestiul ar trebui daramat si construit din nou .
Poate avem noroc de frun bombardament ceva, ca sa punem odata Bucurestiu' asta in ordine :)).

Degeaba ii zice Ancuta-Maria ca asa e si in Anglia, Cl vrea ca in Germania :)))))
Degeaba ii zice Maraki ca si in Germania exista trotuare inguste pe care sunt piste pt. biciclisti, Cl vrea sa fie piste ca la Turul Frantei la ciclism probabil .

[quote]

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Asta-i din capitolul "denizel nu se mai autovictimizeaza si nu mai vede conspiratii mondiale impotriva ei, denizel le stie pe toate si gandeste pentru toti" . Inca o data, iti mai spun, emite pareri, supozitii, ganduri in numele tau, nu in al altora, nu mai pune cuvinte nerostite in gura altora! E asa greu de inteles? Vorbeste doar in numele tau!

Mergi la inceput

Maraki, sincer, pe unde am fost eu prin Germania partea alocata pietonilor era mult mai lata, iar unde trotuarul era ingust, biciclistii aveau portiunea lor colorata pe strada. Acum, nu contest, e posibil sa fie si mai ingusta (te cred cand spui ca ai vazut). Dar benzi de 20 cm latime alocate pietonilor nu cred ca gasesti pe la voi, nu? Si pietoni bagati intre strada si biciclisti este ca nu ai vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl

Asta-i din capitolul "denizel nu se mai autovictimizeaza si nu mai vede conspiratii mondiale impotriva ei, denizel le stie pe toate si gandeste pentru toti" .

+

Citat:
citat din mesajul lui cl

Te-ai plictisit de certurile de pe la alte subiecte si de facut subiecte despre tine si conspiratiile mondiale la adresa ta?

+

Citat:
citat din mesajul lui cl

Inca o data, iti mai spun, emite pareri, supozitii, ganduri in numele tau, nu in al altora, nu mai pune cuvinte nerostite in gura altora! E asa greu de inteles? Vorbeste doar in numele tau!

Pst, pst...Cl.... intoarce-te putin mai la dreapta, aicea sunt io. Ma vezi??? .
Acolo unde vorbesti tu e oglinda, mai .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Pst, pst...Cl.... intoarce-te putin mai la dreapta, aicea sunt io. Ma vezi??? .
Acolo unde vorbesti tu e oglinda, mai .

mda. de fapt, la ce sa ma astept din partea ta? asta e! si nu mai comentez, ca nu mai are sens sa-mi risipesc timpul cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Bun,si copilul ala de clasa intai impreuna cu unul dintre parinti pe role sau bicicleta unde ar trebui sa mearga ca sa nu fie considerat ciumat -vorbesc de capitala unei tari europene a anului 2010?

Mergi la inceput