Mi se rupe inima- extrauterina

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Poate ca da, dar nu mi-au spus. Mi-au facut test de sarcina care a iesit pozitiv ( si eu il facusem cu doua saptamani in urma si iesise de asemenea pozitiv) Uitati un link interesant http://209.85.129.132/search?q=cache:6YU9dn3mN6oJ:www.ectopicpregnancy.co.uk/russian+sarcina+normala+dupa+extrauterina&cd=17&hl=ro&ct=clnk&gl=roCred ca trebuie copiat in bara de sus."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Buggy , eu iti inteleg foarte bine durerea, si numai cine nu a trecut prin asta poate sa nu inteleaga...Sigur ca nimeni nu e pregatit pentru asa ceva si nimeni nu-si doreste asa ceva...Insa iti pot garanta ca partenerul tau a suferit alaturi de tine si pentru tine!Si nu te invinovateste nicio clipa pentru ce s-a intamplat, pentru ca nu e vina ta!Vorbesc de situatia in care omul de langa tine te iubeste iar relatia voastra este suficient de solida...In mod normal, el ar trebui sa lupte acum alaturi de tine.Si ceva imi spune ca de fapt, el asta face numai ca durerea si depresia te impiedica sa vezi asta...Refuz sa cred ca un barbat cu mintea intreaga si cu sufletul alaturi de tine ar putea sa se simta dezamagit de tine pentru ce s-a intamplat.Dimpotriva, el va trebui sa lupte cu si mai multa forta pentru implinirea visului vostru!Stii...la cateva zile dupa SEU, m-am dus la biserica.Si imi spusese cineva ca femeile care au pierdut o sarcina, nu au voie sa intre in biserica, pana nu le citeste preotul ceva, la intrarea in biserica.I-am explicat lumanaresei situatia mea, fara sa intru in biserica, ea s-a dus si a vorbit cu preotul, iar preotul a spus:" Femeia asta nu a facut avort pentru ca asa a vrut ea.A patit un mare necaz pentru ca si-a bagat diavolul coada.Sa intre in biserica, o astept!".Intelegi ce vreau sa spun?Dumnezeu ne primeste la EL pentru ca noi nu am gresit cu nimic in situatia asta.Poate doar nu era momentul, poate ca trebuia sa mai invatam ceva pana sa traim mare fericire...
Te rog din suflet sa te linistesti si sa gandesti putin mai optimist!In stressul de acum e greu sa poti merge mai departe.Roaga-te la Dumnezeu,pentru ca EL face minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Fetelor,vreau sa va intreb si eu ceva....eu,dupa sarcina de extrauterina avuta in aprilie 2008 (nu mi s-a scos trompa ,pt.ca m-am dus la timp la medic)am facut luna urmatoare instilaii si medicul mi-a spus ca antibioticul a patruns cu usurinta pe trompe si ca sunt libere.Cam la aproximativ 6 luni m-am dus la alt medic care mi-a facut histeroscopie si a zis ca trompa stanga este incert permeabila,iar trompa dreapata(operata)este sigur permeabila,insa acest medic mi-a spus ca trompa operata nu se mai stie daca este functionala.
Luna trecuta,mi-am luat inima in dinti si am fost din nou la dr.care m-a operat(dupa un an si cinci luni de la operatie)i-am aratat fisa de iesire din spital(bine ca am pastrat-o)si l-am intrebat ce parere are si mi-a zis ca dupa reconstructie trompa operata este buna....
Acum,ma intreb de ce nu mi-a zis niciunul sa fac HCG ?nu asta este procedura prin care se verifica permeabilitatea trompelor?a fost de ajuns histeroscopia?Ma macina gandul ca trompele mele s-au infundat iar,nu stiu ce sa cred....cam dupa cat timp se pot infunda?
Buggy si pe mine ma doare sufletul cand ma uit la sotul meu,dar asta e viata,nu e vina noastra ca am trecut prin asa ceva.Trebuie sa lupti si ai sa vezi ca Dumnezeu iti va darui un copil,o minune,trebuie sa crezi mai departe ca este posibil,nu abandona acest gand,o sa fie bine...
Eu,dupa un an si sase luni tot mai cred in minuni.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ruzu....o trompa operata chiar daca ramane
permeabila....nu va mai fi niciodata functionala 100%
si o explicatie pe intelesul nostru este aceea ca pe
interiorul trompei exista niste "perisori" cu ajutorul
carora ovulul se deplaseaza din ovar catre uter...unde ar
trebui sa se intalneasca cu gigeii
in cazul SEU acesti "perisori" se distrug si de aici rezulta
scaderea functionalitatii trompei ramase....desi ea fizic este
acolo si este inca permeabila

asta nu inseamna insa ca nu mai pot aparea sarcini chiar si in
conditii de functionalitate partiala a trompelor

mult succes tuturor
o sa ne implinim cu toate visul pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buggy, ti-am trimis un pm si abia apoi mi-a dat prin cap sa verific cand si unde ai mai scris pe forum . Cand am vazut subiectul asta, mi s-a frant inima . Imi pare tare rau ca ai trecut prin asta... Sa-ti dea Dumnezeu putere sa depasesti momentul si sa va binecuvanteze curand cu un bb sanatos.

Te imbratisez virtual si te .

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Va multumesc asa de mult pentru incurajari "Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

eu sunt noua pe aici dar cu probleme vechice va pot spune din proprie experienta este sa nu va lasati batute si nici sa lasati timpul sa treaca.eu am 25 de ani si trei seu.prima am avut-o la 21 de ani nu eram casatorita cu sotul si nu stiam nimic depre seu.cand m-am trezit din euforia sarcinii normale(asa credeam eu la momentul ala pt ca eram mica si proasta)am avut un soc groaznic si burtica taiata.cel care m-a incurajat a fost prietenul meu,actualul sot.am asteptat 6 luni dupa operatie si am incercat iar cu analize en si en controale.dupa alte 6 luni sarcina.ghinion tot seu de data asta am fugit la buc si am facut embolizare care din fericire a reusit.in aceiasi perioada daca tot vb de ghinioane si nenorociri mama mea a fost diagnosticata cu cancer la san si dai si lupta cu durerea care-mi macina incet incet sufletul.n-am lipsit de langa ea la nici un control si la nici o sedinta de chimio.cand credeam ca s-a spart ghinionul,SURPRIZA,IAR SARCINA cu speranta vreo cateva zile ca ar fii normala in final tot extrauterina.iar embolizare dar de data asta nereusita,metotrexat degeaba infinal operatie.in scurt timp fac trei luni de la operatie si dupa cum vedeti eu sunt optimista si convinsa ca voi avea un bb.am fost distrusa dupa fiecare dintre cele 3 experiente,aveam impresia ca n-o sa pat fii niciodata fericita ca viata mea se termina dar mi-am revenit gandindu-am ca daca plang si ma consum trompele tot nu vor mai creste.acum ma gandesc ca voi avea doua bucati dintr-o datava pup si va doresc mult noroc

Mergi la inceput

Buna,Am inceput deja vizitele la doctor. Merg la doamna Iuliana Ceausu.In continuare am sufletul sfasiat si imi e tare, tare frica. Probabil in cursul anului viitor, la un moment dat voi putea incerca iar.Nu stiu de ce, dar nu pot fi optimista...:( mi se pare ca am intrat pe un drum infundat. O sa vedem pana la urma ce va fi.Va pup si va multumesc sustinerea. Am avut si am mare nevoie.Craciun fericit dragele mele si sper ca anul care vine sa fie unul fericit din punct de vedere al implinirii visului de a deveni mamici"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_mada spune:

Persi,imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atate aexperiente dureroase;citind despre astfel de cazuri realizezi insa ca esti norocos.Eu am avut o singura SEU tratata cu 3 doze de methotrexat.Imi poti spune te rog ce ti-a recomandat tie medicul dupa methotrexat, ma refer ca si perioada de pauza pana la o noua sarcina.
Eu sunt complet debusolata pt ca opiniile pe care le-am auzit eu sunt total diferite; adica, de la pauza de 3 luni dar cu HSG neaparat, pana la pauza de 6 luni sau chiar un an sau ridicarea oricarei interdictii si sa incercam sa concepem cand vrem, fara HSG,considerata de medicul care mi-a recomandat acest lucru invaziva si depasita.Bineinteles ca as astepta si un an daca as sti ca sunt riscuri ca o eventuala sarcina aparuta prea repede sa fie cu probleme,(pun sanatatea copilului pe primul loc) insa imi doresc de mult un al doilea copil iar in perioada asta,culmea,sunt inconjurata de o groaza de viitoare mamici.
Va multumesc si va doresc sa vi se implineasca dorinta cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dragelor mult incercate....haideti

pic cu pic strangem oceanul in maini si daruim mai departe copilashilor care sunt in suferinta

haideti, sa trecem pe aici, sa ne informam, sa nu mai stam cu mana in san...ca nu vine nimeni la usa sa ne intrebe daca ne doare ceva

DA!! NE DOAREEEEEEEEEE
...acest sistem sanitar care este intr-o mare nevoie de AJUTOR si de care mai devreme sau mai tarziu ne vom lovi si noi, fiecare dintre noi sub o forma sau alta...mai mult sau mai putin direct!!!!

haideti aici, sa sprijinim impreuna, fiecare cum poate si cum are disponibilitate:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

PS: Dumnezeu sa va indrume pasii si sa va aduca bebelusul mult dorit la san

fetelor vreau sa va incurajez si eu..stiu prin ce treceti, am trait si eu trei experiente traumatizante...da, ati citit bine...3 EXTRAUTERINE, una in 2002 pe trompa stanga (operata, depistata greu si tarziu...era sa ...stiti voi) si alte doua in 2005 pe trompa dreapta...tratate cu metrotexat injectabil

fetelor cand ma pregateam pt dosar de FIV, am ramas gravi naturalin 2006
sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani...am zis ca se termina lumea atunci dar nu m-am lasat...
la o luna am ramas din nou gravi... TOT NORMAl, sarcina ok, bebe nascut ok...are acum 3 ani!!
apoi am mai vrut un bebe... am ramas TOT NATURAL...asa intr-o trompa amarata cu doua extrauterine peste ea... am avut al doilea copilash sanatos, dragastos

acum am doi baieti minunati, ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu pentru asta!

ce sa va zic..
DUMNEZEU E MARE FETELOR! aveti incredere

pt cine doreste mai mutle detalii, amanunte, pls intrebati-ma pe PM..acum sunt implicata in proiecte umanitare...cred ca e felul in care incerc sa--i multumesc lui Dumnezeu pentru minunile pe care mi le-a daruit

Doamne Ajuta!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput