Moldovence aspirante sau gravidute(15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ptr sophie......deci eu am stat la hotelul classic din distrinctul 11..miA placut enorm acel hotl..are 30 camere..e totul ca intro familie..internet gratis la receptie..dar in schimb nu au restaurant..acolo se serveste doar mic dejun..si la bar divesrse...e la 50 min de mers pe jos dar in pas lejer..eu am platit 50E / noapte, dar am inteles de la agentie ca au oferta ptr cei care stau mai multe zile e mai ieftin ...la receptie scria 19.900HUF/ noapte camera dubla cu mic dejun...eu daca ar fi sa stau la budapesta tot acolo voi lua cazare...e ff multa liniste curat dragut..te simti relaxat...

cat despre mancare noi neam indragostit de pizzeria din piata mosckova. e chair langa o gara acolo.si e si o intersecie f mare acolo..cu semafoare..etc...e chiar la iesire de pe strada ce duce la clinca..o pizza de mananca 2 persaone 32 cm..si groasa costa 1300 sau 1400 HUF iar un suc la el 400 HUF...mi sa parut cred ca cel mai ieftin si mai bun de mancat la ei...

sophie dar voi ati incercat vreodata la Sovata la tratament???

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

DOULA (ANDREEA) bine ai venit in randurile noastre si iti doresc sa stai cat mai putin aici. Sa te muti cat mai repede la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

DOULA (ANDREEA) bine ai venit in randurile noastre si iti doresc sa stai cat mai putin aici. Sa te muti cat mai repede la odisee.

Multumesc Vannesa. Dar cand voi fi insarcinata nu mai pot sa raman aici?

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/feminitate-toamna-2009" target="_blank">Feminitate - toamna 2009

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

DOULA , normal ca o sa poti sa mai stai si cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Va poftesc la un Capitol Nou plin de vesti bune, macar cum a fost cel ce tocmai l-am terminat.
doula...bine ai venit, poti sta cat vrei cu noi, esti binevenita.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput