Locul fetelor Nou-Venite (11)
Raspunsuri - Pagina 14
lorin7774 spune:
Fetelor, vad ca ne intelegem foarte bine !!!!

si da, am reusit... putine da' bune..![]()
http://hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=301461483&ownerId=404050040
aleesicoo spune:
fetele cochetele eu ma pregatesc sa plec
nu ma duc la
de frumusete 
, ma duc la jumulit de tapet din hol, si apoi la cumparaturi cand vine sotul, poate mai intru pe seara adica pe la 22.00 cam asa, pana atunci va
si aveti grija de voi
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
aleesicoo spune:
pai nu pot sa iti vad pozele pt ca ai album privat, ti-am cerut si prietenia, dar totusi umbla la setarile hi5-ului sa nu mai fie album privat
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 Fetelor, vad ca ne intelegem foarte bine !!!! ![]() ![]() si da, am reusit... putine da' bune.. http://hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=301461483&ownerId=404050040 |
lorin7774 spune:
| fetele cochetele eu ma pregatesc sa plec nu ma duc la de frumusete , ma duc la jumulit de tapet din hol, si apoi la cumparaturi cand vine sotul, poate mai intru pe seara adica pe la 22.00 cam asa, pana atunci vasi aveti grija de voi Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) |
spor la treaba
aleesicoo spune:
[ms, nu plec pana nu iti vad pozele, umbla repejor la setari
quote]citat din mesajul lui lorin7774
| fetele cochetele eu ma pregatesc sa plec nu ma duc la de frumusete , ma duc la jumulit de tapet din hol, si apoi la cumparaturi cand vine sotul, poate mai intru pe seara adica pe la 22.00 cam asa, pana atunci vasi aveti grija de voi Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) |
spor la treaba

[/quote]
lorin7774 spune:
| pai nu pot sa iti vad pozele pt ca ai album privat, ti-am cerut si prietenia, dar totusi umbla la setarile hi5-ului sa nu mai fie album privat |
Vai aleesicoo, ce nerusinata sunt !!! habar n-am avut ca e privat !!! stai asa ca acus il fac public !!!!

aleesicoo spune:
ok. astept, oricum am vazut o mocutza mica de fetita frumusica
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
Vai aleesicoo, ce nerusinata sunt !!! habar n-am avut ca e privat !!! stai asa ca acus il fac public !!!! ![]() ![]() |
aleesicoo spune:
mai pune o data linkul k cel de sus a ramas cu setarile anterioare
| citat din mesajul lui lorin7774 cica ar trebui sa fie ok acum.... |