Locul fetelor Nou-Venite (11)
Raspunsuri - Pagina 13
aleesicoo spune:
imi dau seama ce nervi or avea si celelalte fete ca nu pot intra pe forum, dar nu avem cum sa le anuntam sa intre dupa mozilla
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia Daaaa neaparat...abia astept sa treaca ![]() Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
lorin7774 spune:
| ai vrut sa pui poze?...sau ce ?... ca nu inteleg?....daca ai vrut sa pui aici pe forum nici eu nu am resuit sa stii nu ai hi5? Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) |
DA, pacatele mele !!!! Am vrut sa pun poze....Sa vedeti si voi ce exemplar de cioara sunt si ce pui am....
Ma mut pe hi5. Alta distractie ....

aleesicoo spune:
pe hi5 dupa ce ai incarcat pozele si vrei sa copiezi linkul aici, te duci sus la adresa, dai copy, si apoi aici la noi paste.... si asta e tot. 
lorin7774 spune:
Jesia, nu ai voie sa racesti acum este strict interzis racitul !![]()
Incearca si tu ceva preventiv (vit. C, miere, propolis, echinaceea,)
jesia spune:
alesico esti tare mi-am amintit ca am acasa echinacee...dar deja am luat un nurofen
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
te-ai descurcat cu pozele?
| citat din mesajul lui lorin7774 Jesia, nu ai voie sa racesti acum este strict interzis racitul ! Incearca si tu ceva preventiv (vit. C, miere, propolis, echinaceea,) |
jesia spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aleesicoo te-ai descurcat cu pozele?
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) |
Nu eu sunt cu pozele
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
pai stiu k nu esti tu cu pozele, dar am dat citat din msg care l-a scris Lorin, dar eu la ea m-am referit![]()
aleesicoo spune:
nici eu nu sunt cu pastilele![]()