Timisoara Impreuna(159)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya Vreau si eu urgent un numar sa merg la eco la sani.Azi sau maine cat is in Tm?Stie careva? Mama simo muresan nu face,nu? Si as mai avea nevoie de un pediatru,baietelul vecinei mele are o malformatie la rinichi cica pisu nu se filtreaza bine,nu e steril. Ana nu ma petrec maine nimic special.......ca trebe sa stau aici nu ma lasa sa ma duc acasa deya ![]() ![]() |
Hyperdia la Clinicile noi.Ultima oara costa 40 lei o mamografie.Medicul care ti-o face iti explica pe foaie ce vede.
Lasa ca poate te distrezi tu cumva!
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marami/marami.jpg)
marami spune:
'neatza mai pe la amiaza si bine v-am gasit si io. Inregistrat fise medicale peste drum, sar'na mami simona. Un exudat si un copro si suntem gradinari cu acte in regula. Doriiis, am luat purcelul da' am uitat catelul Oare de acu o sa ne omoare rutina?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.
anda spune:
citat din mesajul lui marami 'neatza mai pe la amiaza si bine v-am gasit si io. Inregistrat fise medicale peste drum, sar'na mami simona. Un exudat si un copro si suntem gradinari cu acte in regula. Doriiis, am luat purcelul da' am uitat catelul ![]() ![]() ![]() pozne-npoze Before you judge me, try hard to love me. |
![](radtare.gif)
ca-mi veni sa zic instant I LOVE U
faaain rau
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marami/marami.jpg)
marami spune:
si tot mai am o intrebare...in tot orasul asta mare exista vreun parc de copii? Cu leagane, topogane si alte alea...www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui marami si tot mai am o intrebare...in tot orasul asta mare exista vreun parc de copii? Cu leagane, topogane si alte alea... ![]() ![]() pozne-npoze Before you judge me, try hard to love me. |
te-am gasit ca doar de asta sunt agent 007....bey,tu te-ai mutat la timisoara?asa pe sest...????
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
![](comoara.gif)
Ana68 spune:
si tot mai am o intrebare...in tot orasul asta mare exista vreun parc de copii? Cu leagane, topogane si alte alea... |
Da,exista..
![](icon_smile.gif)
![](icon_smile.gif)
![](icon_smile.gif)
Mariaa spune:
Ano, cred ca tu dormi cel mai mult Iosefinu' ii langa Gara de Nord
si n-am uitat...cum sa uit. motivul a existat dar numai in capul meu sucit si bleg la ora aia...ghiocica ii zglobie si vesela
marami, inca odata uelcam oricand.
Getutili, daa, ma intereseaza vorbim!
doris, inviorareaaaaa!
deia, nu nu, el nu face! alea se fac doar la laboratoarele de radiografie si daca nu vrei sa platesti vezi sunt acoperite de asigurare si poti sa iei trimitere de la medicul de familie.
deianira pupaturi speciale!
diana, la multi ani lui Robert! numai bucurii sa va aduca
ma duc sa mai torn o cafea sa ma adun
mamica de Alexandra Ioana
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
nu .... marami sta pe strada garii ....parc pe acolo chiar nu prea stiu eu sa fie , ma mai gandesc si te sun ... e la mine in zona unul fain tare
gata am rezolvat ... fost la spital luat mama dus-o acasuca , pus smochinele cu mere pe foc si lasat pe ea sa mai mestece din cand in cand pana ajung io, luat copil de acasa si lasat la scoala si iatama-s din nou la lucru .... profit deh ca-s sefii plecati zilele astea , norocul meu ca altfel cine se putea plimba ca-n codru
ana vezi asa postari imi plac mie de-ale tale ... cum stai cu silueta, te mai recunosc ?????
eu sambata plec la reghin cu copilu , partenera si mama partenerei de dans ... duminica are concurs
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adablackcat/adablackcat.jpg)
adablackcat spune:
Timisorencelor dragi, avem nevoie de ajutor. Miha (Somleac)a plecat spre Timi si trebuie sa ajunga la Clinica de la Padurea Verde. Puteti sa-mi spuneti unde este? Padurea Verde e catre gradina Zoo, nu? Multumim!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
citat din mesajul lui adablackcat Timisorencelor dragi, avem nevoie de ajutor. Miha (Somleac)a plecat spre Timi si trebuie sa ajunga la Clinica de la Padurea Verde. Puteti sa-mi spuneti unde este? Padurea Verde e catre gradina Zoo, nu? Multumim! ![]() ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) |
da e spre gradina zoologica
incerc sa-ti explic ... cum intra de pe aradului , trece de intersectia de la Mall apoi de intersectia Marasti in stanga si apoi intersectia de la punctele cardinale cum zice gps ul a doua intrare pe dreapta .... acolo trebuie sa ajunga pe SImion Barnutiu , strada cu politia si cand ajunge la capat,unde era fabrica Modern (filty) in dreapta pe undeva se contruieste un mall, se vede ca e santier in lucru sa vireze stanga , merge putin inainte in dreapta va avea o padure si in stanga e spitalul .... e mare aglomeratie pe acolo , masini , tiruri si se vede in fata o linie de tren .... sper ca ai inteles
ce sa-a intamplat ???? probleme ???
ANDANII
![](floare.gif)
![](hi.gif)
![](hi.gif)
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
![](aerobic.gif)
![](batetoba.gif)
![](aerobic.gif)
![](grasa.gif)
![](ispita.gif)