Timisoara Impreuna(159)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hai salutare....

Simona,pai ce facusi bre?!Las' ca va pupati marti si trece...pup si io ghiocica!

Mihi...nush dragule cand mai vin prin parc...in ultima vreme tot pana la piata am tras plimbarea de seara,carat kile de pepeni,cica io fac miscare...

Danuto...te iau de nevasta cat pui muraturile astea bestiale,p-orma te dau inapoi la Calin...Si precizez:o iau imprumut pe perioada asta si pe Loriana,ca mi-i tare drag de ea!

Dana...ma bucur ca ti-a revenit optimismul....zici ca ai facut si bunataturi la borcan....mmmmmmmmm....Ce face Andreiu'?Sotul cum se simte?A inceput lucrul?

Doris...lasa ca iti revi tu...si n-o sa mai fi aeriana....numa' sa intre Ines in pita ca lumea la scoala si sa vezi atunci framantari.

marami,bun venit!

Carmen si tie bun venit!

Getutiliii.......pusici voua,frumosilor...Cum mai e Alexu cu gradinita?

Multumesc tuturor de urarile pentru perfomantele lu' nea' Alexandru...

Deya...fata me....nici nu stiu ce sa-ti mai comentez....tinerete,tinerete...Cum serbezi vineri?

Mah,ca sa nu uitam.....maine feciorul Dianei implineste 8 ani...Diana,sa va traiasca flacaul!LA MULTI ANI!pentru Robert!

No fete,sa aveti noapte linistita!Va tzuc!

Editare :

Deya...lasa tu "indifiderenta",ca nu-i buna.....pusi tie!

Diana-digutix...multumesc de urare....sper ca voi sunteti in regula!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La multi ani Robert, kupil de Diana

S-au cam incurcat borcanele pe aici ... bey facea mamanu meu o dulceata de gogonele cu nuci da' mie cel mai mult imi place compotu de gutui ... nu ma bagati in seama, e de la dieta, ma duc sa ma culc

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

marami, ce te-am 'ginit'. peste drum de tine??
Silvana, sau dulceata de dovleac?! intr-un singur an am facut. e delicioasa, dar cuiul din capul meu nu tot nu trece de fixul ca-i totusi dovleac
deia, cred ca asta a fost cea mai tare postare a ta pup fata frumoasa!
diana, nu vreau sa stranesc nici un interes anume, e pur si simplu un copil ca toti ceilalti (putin mai special ca-i al meu ) in elanul meu impart cu voi bucuria noastra, atata tot.
multa sanatate lui Timo!!
dana, mai dinamici??? imi place mai mult partea cu tihna
andanii, uonderwoman, cum esti?
Ana, faci forta?! bodybulding??

aaa, sa nu uit... (Geta, atata cat sa simti ca esti in libere)

have a nice day girls.

mamica de Alexandra Ioana

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

mama simo n-ai somn??
hai cu cafa, hai cu cafa ca-s lemn de somn. scoala asta...e grele.
bei, ma enerveaza traficu, ma enerveaza ora de trezire, manerveaza stangu-n dreptu de dimineata de mooor
cica noi cu emotii ca nu se obisnuieste kupilu cu trezitu de dimineata....azi tragea de noi la 6.45. era batz
parinti dilii....
ma duc sa fac inviorarea...

O U T S T A N D I N G S
P I D U K

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

n-ai, n-ai

iaca pentru www.youtube.com/watch?v=JAMkggHmRUw&feature=related" target="_blank">invioare

mamica de Alexandra Ioana

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Neatza fetele!

moaaaaaa ce v-ati destrabalat aici cu dulceturi, compoturi, muraturi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata

mama Simona ( ce bine suna! ) iaca m-am trezit ca daca mi-ai pus asa o inviorare ... si multam de cafea
eu dus copilu' la gradi si-acu m-am apucat de spalat frigideru, bleah ... ce nu-mi place chestia asta ....
asa, ca am uitat sa-ti spun, noi il ducem pe Alex la o gradi privata - stii tu ca l-am dat de la 2 ani si-atunci la stat nu-l puteam da, iar acuma am zis ca nu-l mai mutam ca s-a obisnuit acolo si-i place, mai face numa' el nazuri din cand in cand
deci, pe scurt, gradinita se numeste "Barbie" si e pe strada Ulpia Traiana, e la 10 minute de unde stam noi.
pana acum mie mi s-a parut f ok. daca vrei vii intr-o zi cu mine sa vezi cum arata si sa vorbesti cu directoarea. educatoarele sunt faine, tinere si sunt max 10 copii la una. deci e loc pt rasfatat copiii ...
ce zici? ai chef sa vezi gradi?
Ana ii place la Alex la gradi numai ca mai face fite din cand in cand, asa cat s-o mai streseze pe mami ca si asa-i cam linistita
Luana e grupa mare sau e deja grupa pregatitoare? ca nu mai stiu
Anda draga te plangi de trezirea la 6.45 ... io cand dorm atata is fericita ... sa-l vezi pe Alex cand incepe pe la 6.15: "mami scoala-te ... mami hai sa ne sculam .... "
Carmen iti urez si eu bun venit in gasca , am vrut si ieri sa-ti spun dar is mai zabauca si am uitat ...
Digutix ce-ti mai face baietelul? totul ok?
Deya draga m-ai spart ... na, ai vazut gest romantic?
si sa mai spui tu ca nu mai vrei sa fii cu el .... sunteti niste draguti

va las, ma duc la frigideru' meu
la toata trupa

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Si io tot cu dreptu-n stangu... cu mersu` la scoala...
Si fata se trezeste greu, si eu...
Noroc ca o duce Radu cu masina.
Acus mergem dupa ea.
Deja incep serios treaba...azi noapte am liniat caiete cu voi veline intr-un mod anume... si Radu pe cele de mate...

Maine au doar pana la 11, cica e we...yupiii...poate fugim pe undeva, pe aproape...da daca zice Dana ca-i , stam home si dormim.

Pup gasca de zuze... mi-a placut aia cu pinguinii, mi-au placut retetele cu muraturi... mai ziceti, ca-s culegatoare de folclor...

Marami, sa-mi dai datele, la fel cine nu e trecut pe lista si are in plan sa sada si sa cugete aici cu noi...

Fetele, care nu stiti Marami e de-acum timisoreanca...oficial, cu job, cu familie, cu catel si purcel...asa ca o adoptam, da?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Vreau si eu urgent un numar sa merg la eco la sani.Azi sau maine cat is in Tm?Stie careva?
Mama simo muresan nu face,nu?
Si as mai avea nevoie de un pediatru,baietelul vecinei mele are o malformatie la rinichi cica pisu nu se filtreaza bine,nu e steril.
Ana nu ma petrec maine nimic special.......ca trebe sa stau aici nu ma lasa sa ma duc acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hai salutare si de la mine...

Azi ii joi si deja am trepidatii,prin talpa,printre buci...pe unde mai vreti voi,ca vine vichendul si abia astept...ai,ai,ai...ce om nebun!

In alta ordine de idei...marami si carmen , inca un uelcam sanatos de la mine!!!

Buey,dar si pe mine ma enerveaza traficul de la ora 8 dimineata,dar asa mi se intampla de vreo 4 ani incoace...in fiecare inceput de an scolar...ca este multi,fraticule,care si-a luat carnete pe...pusca mea stie pe ce...poate pe branza si gaini de curte...si care uita total ca au oglinzi retrovizoare si ca nu se face slalom printre masini...hai ca pe aia care casca si doarme la volane...ii inteleg,ii depasesc si gata,ca merg cuminti in ritmul lor,dar p-ailanti...ptiu...ca si mor!

Silvanule..venira rezultatele,aplicatiile si alte cele?Suparata cu dieta?Ce face Paul?Or mai dat navala fatucile pe el?

Mama Simonelu',sa nu uiti sa suni ghiocica azi...Ce forta dragule?bodibilding,nu alta....cu gantere,alea-alea...ce vorbesti?!

Baaayyyy,care aveti dulceata de nuci verzi,ca am o pohtaaaa...ma risc la o portie cu toata cura mea de slabire...parole!

Getutilii...Alexutu matale e o papusa vie de copil scump si dulce!Saptamana asta ai avut concediu?De luni la treaba ,asa-i?

Dana...cum e azi?

Danutoooo...la tine e in regula?Cum e Lori la gradinita?

Anda...fa spume la gura,refuleaza-te fata draga,ca altfel faci atac de apoplexie,parole...Si luati exemplu de la Edi,invatati-va mai harnici...haida!

Pianna,la voi cum merge pusul de mamaliga?Ceva rezultate?

Dorisake...las' ca-i bine...aproape de finalul semestrului doi o sa se trezeasca singura,chiar si in week end...ai sa vezi...ca se obisnuieste.Si ce daca ploua?Nu puteti merge la plimbare?Ca doar nu mergeti pe jos...nah!

Hai sa aveti o zi formidabila!

Mergi la inceput