Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(26)
Raspunsuri - Pagina 14
MayanMistica spune:
Voi o sa ziceti ca am innebunit: azi noapte in somn , ori eu vorbeam in timp ce dormeam , ori am auzit o voce ca spunea...Alexandra , esti gravida!
Vedeti ca e bun somnul la ceva?

galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MayanMistica Fetelor am sunat azi la DD si am facut comanda de BB ![]() ,o sa fie din destul pentru fiecare.El a zis ca vrea doar ca noi sa ni-i crestem cu drag , sa ii iubim si sa avem grija de ei.Mi se pare super ok intelegerea , voi ce ziceti?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mayan, chiar le spusesem fetelor....
te sustinem in tot

astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
| citat din mesajul lui MayanMistica Voi o sa ziceti ca am innebunit: azi noapte in somn , ori eu vorbeam in timp ce dormeam , ori am auzit o voce ca spunea...Alexandra , esti gravida! Vedeti ca e bun somnul la ceva? ![]() ![]() |
inseamna ca esti f aproape de...vis!!!!!!!!!!!
si in asta te sustinem!!!
cu ocazia zilei de nastere a lui M,
iti dorim sa stati in pat, sa il epuizezi
in asa fel incat sa nu isi mai foloseasca ....
grisinele ( picioare, adica
stim ca esti cea mai apriga....pantera!!!
happy aniversary!!!

pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
amy2007 spune:
Lumy, Mayan - la multi ani pentru sotiori, sa va traiascam sa va bucurati unul de celalalt si sa faceti niste bebici minunati. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
menics spune:
Lumy, Mayan, sa va traiasca sotiorii La multi ani, sa va iubeasca si va ajute dzeu sa va impliniti toate visele.
va 

http://lt1f.lilypie.com/hd4Vp3.png
Manu
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui MayanMistica Fete dragi poftiti la cafelute ![]() ![]() , dulciuri si bauturele ![]() ![]() ,![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aseara si-a primit o parte din cadouri iar azi dimineata restul.Dar cel mai mult imi doresc ca noi sa fim sanatosi , sa ne iubim din ce in ce mai mult iar DD sa ne aduca bebele si pe Ana cu noi. Lumi sa-ti traiasca sotiorul si sa va iubiti toata viata la fel de mult ca acum iar casa sa va fie plina de bebei. |
Multumesc frumos de urari!!!
La multi ani si lui M

si fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca!!!

Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
Va multumesc mult de tot de urari scumpelor!!
Soata da de baut maine
.
Pana la urma gratarelul l-am servit in 2 azi ..noi doi si niste catei ![]()
.
Maine o sa stam acasa, o sa vina cumnatii si pe seara finii. am ceva de gatit nu gluma...
Mda, afara e destul de racorica, iar la curte dc maergeam nu aveam suficiente masini/soferi...asa ca mai bine acasa.
Mayanule zi-mi si mie una din retetele magice de crema de tort de ciocolata facuta in casa.....de obicei luam dintr-aia la plic, si o combinam cu nitel finetti si multe fructe pe blat.....Thanks

Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui guzelnico
Eram sigura, eram sigura! Cand va ziceam ca-mi defileaza piticii de pe creier ...
Super idee! Si mie mi-ar placea un fier d-asta. |
Deci uite mirifica tinuta:
http://s916.photobucket.com/albums/ad4/luce_lumi/?action=view¤t=DSC04389.jpg&newest=1
Aseara m-am descurcat de o salopeta marime mica de la prietena mea:
http://s916.photobucket.com/albums/ad4/luce_lumi/?action=view¤t=DSC04407.jpg&newest=1
Rosie de-a dreptul

Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
Ah, rezolvat cu cadoul...cumparat bicicleta soatei
...daca barza s-a ascuns.........si rusii mai ca au venit....tre sa se multumeasca cu ce a primit ![]()
![]()

Never say never!!!
ancamac spune:
Ada29- Z23 CM
Amy2007- Z10 CM
Ancamac- Z21 CM, stimulare cu BU
Babyblue- Z28 CM, stimulare cu naturiste; se pregateste de HSG
BlueFlower-
+20
Cinezee-
II liniute in 20.09
Dandana69- asteptam vesti
Ellyshor- Z30 CM; a facut instilatii pe 01.09
Galliciana- Z7 CM
Guzelnico- Z7 CM
Libra- Z21 CM, tratam cu Gonal F; IA in septembrie
Lumy_Clt- Z30 CM, stimulare si prestat natural
Lyly_mar- Z17 CM
MayanMistica- Z21 CM
Menics- Z16 CM
Micomic- Z?? CM, stimulare cu naturiste; asteptam vesti!
Mona40- Z26 CM, trat. cu monogon; Z14 de la IA
Sorinake- Z27 CM, stimulare cu naturiste
Soricica- Z9 CM
Simonia- Z6 CM
Uratica- Z?? CM; asteptam vesti!
Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
Mult succes celor care se pregatesc pt IA/FIV!
DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB !
O ruga puternica si fierbinte la DD: sa se faca bine SORICICA noastra, cat mai curand!

Cand va ziceam ca-mi defileaza piticii de pe creier ...