Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Lumy, Mayan - sa va traiasca sotii si sa va iubiti ca in prima zi sau chiar mai mult daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Fete dragi, sa aveti voi grija de listuta zilele acestea, ca io nu cred ca voi avea acces la net pana miercuri dimineata. Imi astept sotu' si vom pleca totusi spre Sarkoy.
Sa vedem, poate se va intoarce altcineva in Ist s-o ia pe socrela de la aeroport si s-o aduca in Sarkoy.
Desi .... dupa cum imi cunosc io sotu', el va fi acela iar io il voi insoti, bineinteles.

Mergi la inceput

Ca sa incepeti bine ziua si sfarsitul de saptamana va pun o melodie tare misto. Sper sa va placa!

Mergi la inceput

Nico-distractie placuta, draguto. Te asteptam cu nerabdare sa te intorci si sa ne povestesti cum a fost!

Mergi la inceput

Fete, revin imediat, am o trebusoara importanta de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

anca, multumim pt melodie!!!!!!! super!!!!
nico, te asteptam, after!!!!
si pe toate celelalte!!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Ancutica, ce melodie? Io nu vad nimic, d-apai sa si aud.

Mergi la inceput

Asaaa, a venit cumnatica in Ist si m-a rugat s-o duc la bunica la cimitir. Nu puteam s-o refuz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fete dragi poftiti la cafelute , dulciuri si bauturele ,

Aseara si-a primit o parte din cadouri iar azi dimineata restul.Dar cel mai mult imi doresc ca noi sa fim sanatosi , sa ne iubim din ce in ce mai mult iar DD sa ne aduca bebele si pe Ana cu noi.

Lumi sa-ti traiasca sotiorul si sa va iubiti toata viata la fel de mult ca acum iar casa sa va fie plina de bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fetelor am sunat azi la DD si am facut comanda de BB,o sa fie din destul pentru fiecare.El a zis ca vrea doar ca noi sa ni-i crestem cu drag , sa ii iubim si sa avem grija de ei.Mi se pare super ok intelegerea , voi ce ziceti?

Mergi la inceput