Gemanutzele... si-o toamna superba... (37)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tzuni/Tzuni.jpg)
Tzuni spune:
Va pup pe toate!
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ralnied1 spune:
24 septembrie 2009
Urmeaza sa incepi o noua scoala, sa faci un curs de pregatire sau sa ai parte de o experienta profesionala care implica acumulare de noi informatii si testarea aptitudinilor. Esti entuziast si deja te pregatesti pentru acest lucru.
ralnied1 spune:
24 septembrie 2009
Ai mai multa incredere in tine. Azi iti doresti sa rezolvi multe proiecte la locul de munca, insa nu reusesti sa te concentrezi. Problemele familiale te-au afectat foarte mult.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Ooooo, prieteni vechi! Da' de ce numai in trecere, Tzuni? Sper ca totul este bine cu tine, cu voi, cu Meri cea cretulina, mai ales ca a inceput si ea gradinita, nu?
Raluca, oricum pana la sfarsitul anului te muti in casa noua si tu, si Lora! Macar aveti un tel pe anul acesta! De fapt, toate avem: Liliac sa il nasca pe bb Radu-Mihai, io si Mercedes avem treaba cu examene, Aida deja se bucura de bb Edi si voi cu casele noi! Doina, este serviciu la bucatarie, iar Olim tot calatoreste, insa zau ca nu-i mai stiu destinatia!
Liliac, mai poti sa faci pt sot (ca idee de mancare calda) o tocanitza de legume, gen ghiveci sau zacusca pe care doar s-o incalzeasca. Merge cu paine! Tu cum te mai simti? Andra te lasa sa dormi noaptea, macar ea? Eu m-am saturat de alintat copil ce se trezeste in crucea noptii plangand de dureri (banuiesc ca de la dinti) si care tb leganat, alintat, pupat, doar-doar mai apuc si eu ceva
Lora, hai la cafea! Si la munca cu tine!
Azi:
O zi in care n-ar fi rau sa fii ceva mai retras(a) si chiar sa astepti si sa vezi ce se intampla in jurul tau, legat de o anumite chestiune, personala sau de serviciu. Fii cu bagare de seama si la reactiile ascunse, pentru a cunoaste mai bine oamenii de langa tine. Este o perioada buna pentru a sta mai mult timp cu familia sau sa ai grija de persoana ta. Fa-ti un cadou sau fa-l persoanei care iti este draga.
si
Vei fi foarte vulnerabila astazi de aceea ar trebui sa ai grija sa nu profite lumea de tine. Nu este cazul sa te superi sau sa te enervezi pe cineva e doar o zi mai proasta si atat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Poze Erik-Tudor
va si sper ca sunteti bine
si fug la puiul de foca colicos care tocmai s-a trezit ... si imediat incepe tzapureala
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac Poze Erik-Tudor va ![]() ![]() ![]() ![]() Aida ... Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]() |
Moama, ce frumusel si tzapuritor aveti voi acolo
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ralnied1 spune:
Tzuni, Aida
Black, care sfarsitul anului?
Gata, eu-s pe picior de plecare. Azi s-a mai facut un pas
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Vai Aidaaaa, ce baietel frumos aveti!!! Dar nu prea vad aportul lui tati, bb Erik seamana perfect cu tine!
Si, vb lui Liliac, chiar este un tzipuritor!
Mi-am adus si io aminte de niste vremuri!
Azi:
Fii cu bagare de seama sa nu fii pacalit(a) de persoane negativiste care incearca sa te convinga ca lucrurile au luat-o razna, cand, de fapt, tu te situezi intr-o pozitie de top. Timpurile sunt schimbatoare, dar acest lucru nu inseamna ca modificarile aparute nu te favorizeaza defel. Ai incredere in propria judecata si vei vedea lucrurile intr-o lumina mult mai optimista.
si
Primele impresii sunt suficient de incurajatoare pentru a putea depasi cu bine conflictul de interese ce s-a creat la locul de munca. Ar fi bine sa-ti supraveghezi mai bine sanatatea.
liliac1 spune:
Neata fetele!!
Cum mai stau treburile pe la voi??
Eu profit cat pot ca dimineata-s singura acasa...si-ar trebui sa-mi misc fizicul sa-mi iau ceva de mancare...ca-mi chioraie intestinele. Nu se pun cele 20'j de kile luate in ultimele 8 luni, da?
Black daca tot ai spus de tocanita...iaca ieri m-am incumetat si-am "fript" una. Bineinteles ca vine a lu' jmecheru' acasa si incepe sa faca figuri: "da'... fara carne??" Mai, sunt legume, sunt sanatoase, n-au colesterol...el, nimic Asa ca a trebuit sa-i trantesc si-o prajeala peste portia lui. Abia astept sa ii fac de petrecenie si sa-i tavalesc o ciorba de legume si-o zacusca
iote-asa ca-s a naibii...dar asta va fi surpriza
Ralu stim ca exista "shpioni"...dar noi, maica, ce vina avem de ne tii cu inima la gura??
Tzuni draga, si noi te pupam...dar nu-i pacat asea...apoi sa ne asezam fiecare intr-un colt, sa ne privim luuung si sa nu mai zicem nik?? Pai ce-ti mai face "Mary cea cu vino-ncoa"?
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 36+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ralnied1 spune:
Liliana, nu se pun cele 20...
Bey, da' mofturos iti este omul... Ia pune-l la regim vegetarian. Sa vedem daca pateste ceva
Stiu ca voi n-aveti nicio vina ca sunt spioni pe lume. Dar zau ca nu stiu cum sa procedez.
Hai, intrebati si eu fac un mesaj mare si vi-l trimit pe PM
Asa e bine?