Gemanutzele... si-o toamna superba... (37)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
ralnied1 spune:
23 septembrie 2009
Ai mare incredere in fostii colegi, insa a venit momentul sa afli ca te-au tradat toata perioada cat ai lucrat cu ei. Ar fi bine sa iti schimbi atitudinea fata de persoanele pe care tu le considerai de incredere.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
'Neata!
Sa ma trezeasca si pe mine cineva!
Si sa vina sa ma mai ajute si acasa, ca am de-a musafiiiiri!!! Si la reparat pereti si varuit, mai ales. Si daca face si mancare si calca rufele nu ma supar defel!
Liliac, cat sta plecat sotul tau? Las' ca trece repede!
Black, vorba Lilianei... fuga la o cafea cu fetele, eu mai fac asa, cu fetele de la subiectul cu Piatra Neamt..iesim des, ne-am imprietenit "la catarama", cum se zice...atat de la catarama, ca am fost 3 dintre noi impreuna si-n Grecia, ne vizitam....si unde mai pui ca, mai nou, s-au infiltrat si ai nostri soti in gashca...cica aaaa, aveti intalneala? Mergem si noi, clar...asa ca suntem o gashca maaaare si sa te tii cand aparem noi la terasa cu tot calabalacul de soti, strumfi si jucarii... e super, ce mai!
Ralu, tu ai mai facut ceva cu mutatul? Ca la mine tare greu merge...parca nu mai reusim sa terminam cu reparatiile, dar s-or finaliza ele intr-un tarziu.
Va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Ce vise frumoase, o cafea cu fetele... Uite un sport pe care nu l-am mai practicat de foarte mult timp, atat de mult timp incat numai stiu de unde sa scot "fetele"!
Lora, super ca v-ati facut asa o gasca, numai buna de mers in concedii! Io-s antitalent la concedii cu alta lume: mereu ajung sa am un gust amar in gura, ma enerveaza ca tb sa stau dupa fitele altor oameni, ca unii vor aia, ca altii ailalta... Nu stiu, da io-s croita pe: "astea-s conditiile, ne adaptam!", numai stau sa despic firul in paishpe, prefer sa profit de experienta plecarii (un exemplu a fost concediul din Austria unde preitenele mele au preferat sa gateasca cate 3-4 ore pe zi mancare calda, cate 2 feluri, cand pt o saptamana io ma multumeam si cu mancare rece sau fastfood, numai sa am timp sa mai vizitam cate ceva. Plus ca am fost singura lady ce s-a urcat pe un ghetar cu bb Dragos la bord, in dauna unei zile de shopping! )
Liliac, asa departe sta mama ta? Eu credeam ca acolo, la 2-3 strazi distanta (la mine, mama sta pe aceeasi strada, urmatoarea intersectie ) Plecarea sotului este doar pt o saptamana, nu? Poti sa-i pui conserve (pate, peste, salam/mezeluri in vid, cascaval afumat, branza topita, gogosari sau ardei ca tin mai mult). Ma mai gandesc! Eu cred ca te vei descurca bine! Insa acolo vei avea net sau nu?
Raluca, deci somn prelungit, lene, alte simptome?
Un
si chef de viata!
Azi:
Nu-ti asuma noi responsabilitati, mai ales daca acestea nu provin din sfera ta de interes sau de pricepere. Canalizeaza-ti eforturile catre un proiect sau un job care sa-ti permita sa faci progrese cu viata ta. Insa, nu uita ca si ziua de munca are un sfarsit, asa ca planuieste o iesire romantica in orele serii. Aceasta va avea si darul de a-ti mai reduce din stresul acumulat si chiar de a te face sa mai uiti din micile probleme.
si
Daca de obicei nu esti foarte religioasa astazi simti nevoia sa mergi la biserica. Cauti locuri noi si interesante unde sa-ti petreci timpul liber.
liliac1 spune:
Hai ca dau eu o cafea maaare si aburinda, ca doar nu degeaba ma trezesc de dimineata. Nu pot eu sa ma aplec sa fac treburi mai utile...dar sa dau drumu' la aragaz si sa pun un ibric pe foc ma incumet.
Lora Sotul meu va sta, cred, o saptamana. El este un simpatic si pana acum n-a spus niciunui coleg ca are nevasta cu un bebe pe tragaci...asa ca atunci cand a aflat vestea cu plecarea a intrat in panica Aseara chiar mi-a tinut o lectie de dirigentie: daca e sa se intample...sa sun, sa anunt, facut planuri, sa nu stau ca bleaga.
El crede ca-s picata din luna si ca nu-s in stare sa ma descurc. I-am explicat: "puiule, daca e sa ma apuce, vii tu mai repede de la Bucuresti decat nasc eu
Si ai timp sa te si intorci
"
Eu totusi am convingerea ca o sa ajung la 40 de sapt asa ca nu-mi fac griji.
Partea cea mai aiurea este ca imi lasa masina pe mana si eu n-am curajul sa o clintesc din loc...asa de soferita buna sunt
Ralu Iti revii tu, soro, ca n-ai incotro! O fi astenia de toamna?? Dar trece, pe cuvant ca trece
Black iubita, maica-mea sta la 5-10 min de pas saltat...soacra-mea e la 80 de km. Si da, si la maica-mea am de toate. Numai ca nicaieri nu-i ca acasa. Stii, uneori prefer sa imi fie greu dar sa fiu ACASA decat sa ma duc la maica-mea si sa le am pe toate...dar cand nu mai pot, dau o fuga sa ma alinte si pe mine putin. Doamneeeee, ce "cotofana" mai sunt!
Uite, astea cu mancaruri reci ar fi o solutie, numai ca musiu mi-a transmis ca vrea macar o oala cu ciorba si niste snitele/chiftele...asa ca i-am propus sa tragem o fuga pana la maica-sa sa-i faca bagajul. Sa vedem ce zice zilele astea, ca el percuteaza mai greu.
Cat despre concedii...cam ca tine sunt si eu Majoritatea concediilor le-m facut singuri iar cand am plecat in gasca a fost un oarecare fiasco... Dar de iesit cu fetele, trebuie sa ies
Poate el sa stea si-n limba... Ba cu o colega, ba cu o veche cunostinta, ba cu vreo verisoare, gasesc eu cu cine. Si daca nu se gaseste...ma duc si singura, ca-s experta in cascat gura
Pup toate fetele!!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 35+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Ralu, tu ai mai facut ceva cu mutatul? Ca la mine tare greu merge...parca nu mai reusim sa terminam cu reparatiile, dar s-or finaliza ele intr-un tarziu. |
Mi-e ciuda ca iar nu pot vorbi liber aici
![](bang.gif)
Momentan suntem tot unde eram.
Abia azi a fost bransata prietena la lumina, maine se face receptia lucrarii, urmeaza contractul de furnizare efectiva a curentului, ceea ce s-a promis pana sambata cel tarziu.
Si apoi, marea ei mutare. Dupa care... marea noastra mutare. Sau, ma rog, intai ceva modificari pe-acolo si apoi mutarea. Sau mutarea si in paralel modificarile. Inca nu e clar si bine stabilit.
![](chatterbox.gif)
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Raluca, deci somn prelungit, lene, alte simptome? ![]() ![]() ![]() |
Nu, doamna doctor, alte simptome n-am, puteti sta fara grija
![](radtare.gif)
Doar ca uneori sunt zile full la munca si din cauza trezitului dimineata, ajung sa dorm si in nestire uneori
![](icon_smile_big.gif)
A... nu stiu daca am apucat sa va zic... am reusit si eu sa fac ieri marele pas si sa merg sa vb la cabinetul unei dr. de familie la care vreau sa ma inscriu de vreo 2-3 ani, dar unde nu am ajuns pana acum niciodata. M-am interesat si peste 2 luni, cand revine dr (e in prenatal acum!), ma duc sa ma inscriu
![](chatterbox.gif)
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui liliac1 Ralu Iti revii tu, soro, ca n-ai incotro! O fi astenia de toamna?? Dar trece, pe cuvant ca trece ![]() |
A... nu, nu cred.
Ca aia, de obicei, la mine se manifesta cu tot cu butoiul in care sa cad. Dar acum, nu pare asa. Deci cred ca e doar oboseala cotidiana.
ralnied1 spune:
24 septembrie 2009
Aveti o creativitate iesita din comun, care va ajuta mult in afaceri. Aveti ocazia sa faceti o investitie importanta, care se va dovedi profitabila mai curand decat va asteptati.
Fiti mai atent cu partenerul de viata!
ralnied1 spune:
Desi e aglomeratie mare in jurul tau, faci opinie separata, de parca nu gasesti subiecte comune cu cei de alaturi. Esti genul de om care discuta usor cu oricine, in orice imprejurare, dar nu si azi. Interlocutorii ti se par plictisitori si preferi sa stai departe de lume. Nu gasesti pe cineva care sa gandeasca la fel ca tine, care sa inteleaga ceea ce ai tu de spus, desi fac act de prezenta, unii parca nici nu aud ce spui. I-ai mirosit de la o posta ca sunt cu gandul in alta parte, deci ce rost sa-ti consumi cuvintele pe ei?
ralnied1 spune:
Probleme cu banii
Casa a 6 a anunta ceva probleme legate de domeniul financiar. Risti sa pierzi bani, inclusiv pe strada si cu atat mai mult daca te avanti in fel si fel de speculatii. Totul merge grozav in cuplu daca te arati si tu disponibila. Tine-ti mintea in garda si bucura-te pe alte cai!