Mamici fericite cu mai multi copilasi (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

va asteptam la umanitare pe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170&whichpage=1

SA O SALVAM PE ALINA
CITITI NU IGNORATI
SI DONATI DACA PUTETI
MULTUMIM

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SE POATE DONA ONLINE

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumim pentru urari.
Da... au zburat 5 ani... offff

Copiii sunt un pic raciti... adica tusesc din cand in cand, iar mihai este si ragusit. Dar pare sa treaca

Miha multa sanatate. Cred si eu ca este suparat... dar decat sa faca vreo complicatie...

Adina nici eu nu mai apuc sa citesc nimic Si din cauza asta am impresia ca ma prostec pe zi ce trece...

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... mamici ce mai faceti?Puiutii ce mai fac?
Noi suntem sanatosi si voiosi ne pregatim sa o sarbatorim pe mezina familiei ... vom avea 3 torturi unul vineri la gradi, unul sambata cu nanuta si unul duminica cu prietenii .
Vreo idee de tort?
Sanatate multa.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti?
Noi suntem bine, de maine incepem si gradi ca am stat doua saptamani acasa. Marti este ziua lui Vlad si o vom sarbatorii si la gradi si acasa. Imi pare rau ca nu am gasit un animator de petreceri pt. copii, toti sunt ocupati, asa ca v-as ruga daca stiti ce jocuri am putea juca la petrecere ca sa nu se plictiseasca si sa intoarca casa pe dos.
Saryta LA MULTI ANI PT. ANTONIA, SA CRESTETI MARI SI FERICITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu pt. gradi voi face un tort de fructe probabil, mai am o varianta de tort cu crema de zahar ars, ma voi decide in seara asta ce voi pregati. Si pentru acasa de obicei fac un tort de biscuiti si inca unul de cioco, sau altceva, dar anul acesta cred ca voi face doua de biscuiti pentru ca este tortul adorat de toti. Daca vrei iti trimit reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Si noi suntem bine. Si ne sarbatorim. La noi toamana aniversarile se tin lant. Eu incep, dupa doua sapt sotul si apoi dupa alte doua sapt Daria. Samata viitoare a invitat pentru prima data copilasi de ziua ei. A dat si comanda de tort ....cu multa ciocolata si cu Smartis.
am fost doua zile la socrii. David a fost tare dezamagit ca nici macar acolo (ei stau la munte) nu este zapada. De cateva ori mi-a atras atentia sa nu uit cumva sa-i pun costumul de ski in bagaje.

Miha -Mkrmiki La multi ani!!! cu intarziere.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Mira, La Multi Ani ! Pentru tine, pentru sot si pt Daria in curind.....

Miha-Miki, pune , te rog, reteta de tort de biscuiti, desi n-am chef sa fac nimic, as minca asa ceva, deci voi face un efort . LA MULTI ANI pt Vlad si sa aveti o petrecere superba !

Nu stiu voi cum sinteti, dar pe mine m-a ajuns oboseala sau astenia de toamna-iarna ca n-am chef de nimic, nimic, nimic, nici macar sa ies din casa. In oras e frumos, cu tirguri de Craciun prin toate pietele, luminat, aranjat, dichisit, pregatiri de sarbatoare... dar mie mi-e dor de acasa, mie dor de Noua Zeelanda, de caldura si soare si plaja....uffffff

-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda

..........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Multumim pentru urari!
Mira LA MULTI ANI petru voi si Daria, sa fiti sanatosi si fericiti!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa aveti parte de o petrecere cat mai frumoasa si reusita.
Marimar am sa postez reteta de tort, eu chiar in seara asta am facut unul de biscuiti, este tortul preferat al majoritatii invitatiilor, si mai ales al copiilor mei. De data asta am pus doar 5 linguri de zahar in fiecare compozitie si cred ca nu a mai iesit foarte, foarte dulce. Ce mai fac copii? Cum stai cu cititul? Eu de vre-o 3 zile reusesc sa citesc 4-5 pagini seara, momentan ma multumesc si cu atat.
TORT DE BISCUITI

Ingrediente

12 oua

zahar aprox. 1 kg

900 gr biscuiti(Pettit beure cu lapte)

1 pachet unt

2 ciocolati albe Milka (simple)

2 ciocolati de cacao Milka (simple)

Se bat albusurile pana se fac spuma si se adauga treptat 10 linguri de zahar; galbenusurile se amesteca si ele cu 10 linguri de zahar pana se obtine o crema. Untul se amesteca cu 10 linguri de zahar pudra, apoi se amesteca albusul, galbenusul si untul.

600 grame de biscuiti se macina si se amesteca cu compozitia de mai sus, apoi se imparte compozitia in doua parti egale. Se topeste ciocolata alba pana se face crema si se amesteca cu jumatate de compozitie, apoi se procedeaza la fel cu ciocolata neagra si se amesteca cu cealalata jumatate de compozitie.

Intr-o oala se pune o punga suficient de mare sa acopere toata oala in care se va turna compozitia cu cioco alba, apoi cea cu cioco neagra.

300 gr. Biscuiti inmuiati in lapte si se pun deasupra compozitiei sa acopere toata suprafata tortului.

Se pune la frigider si se lasa cel putin 12 ore, sau daca vrei mai repede se pune la congelator. Cand se scoate se rastoarna pe un platou mare (se intoarce oala) si se orneaza cu frisca.

Acest tort se poate face si cu jumatate din cantitati, iese f. dulce, iar daca nu vrei f. dulce mai reduci cu 1-2 linguri zaharul in fiecare amestec,

Pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuulti ani, Antonia!

La muuuulti ani, Vlad!

La muuuulti ani, Mira, sotului si (in avans) Dariei!

Tort... pt. gradi am facut diplomat. Unii (inclusiv fii'mea) nu prea s-au dat in vant, pt. ca au gasit bucatele de fructe prin el...
Data viitoare cred ca fac de piersici, fara bucati de fructe...
Eu ma inspir de pe aici: http://gabrielacara.blogspot.com
sau de aici: http://leofloriblog.blogspot.com/

Ultima prajitura a fost asta... si e dementiala:
http://gabrielacara.blogspot.com/2009/10/prajitura-pasiune-intunecata.html

In rest, nu avem noutati... slava Domnului suntem sanatosi... inca nu ne-am virusat...
Eu cu treburile... si cu un soi de depresie de toamna... Adina te inteleg chiar daca m-am stat deloc la mare, la soare... nu suport vremea asta... astept primavara, dar mai e...

Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna mamicilor si LA MULTI ANI sarbatoritilor. Mi-am permis sa intru in grupul vostru ptr ca am doi baietei si sincer ma gandesc foarte serios la al treilea sau poate mai bine ies gemeni . poate imi spuneti si mie cum este cu mai mult de doi copii, cat de greu. sincer mie acum imi este f greu dar tot l-as mai face pe al treilea

Mami cu doi ingeri Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Eliana, ai innebunit????Moooor aici de pofta si salivez in valuri! Am de toate in casa doar gelatina imi lipseste si oare unde o gasesc si cum ii zice in germana????

Mami de Iustin si Shasha v-ar placea si o fetita, nu ( atunci ai grija cu ovulatia si timing-ul ...)? Eu iti zic ca e ok cu 3, asa ma intrebam si eu, cit de greu o fi, dar orice ti-ar zice cineva, daca il vrei din tot sufletul , il faci. Parerea mea e ca cea mai mare diferenta se simte de la 1 copil la 2. Cu 3 ai nevoie de putin mai multa organizare si evident rabdare nelimitata....dar la mine cel putin, rabdarea a crescut proportional cu nr copiilor

-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda

..........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput