Mamici fericite cu mai multi copilasi (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Felicitari Adita!!! Sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati toti de noul membru al familiei!
Mira am vazut pozele, superbe. ma bucur ca ati prins timp de plaja si ca v-ati distrat. Am vazut ca ati si colindat, cum s-au comportat copii? Au avut rabdare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

multumim de felicitari, imi pare rau ca n-am intrat sa va anunt, am avut ceva peripetii cu bebe si am fost tare prinsi si agitati. acum suntem bine, ne luptam sa facem destul laptic

mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Citat:
citat din mesajul lui adita

multumim de felicitari, imi pare rau ca n-am intrat sa va anunt, am avut ceva peripetii cu bebe si am fost tare prinsi si agitati. acum suntem bine, ne luptam sa facem destul laptic

mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Felicitari! Sa va traiasca piticotul, sa fie sanatos si mincacios! Tu cum te simti? Cum au primit copiii noua "papusica"?
Ce repede trece timpul, ca ieri zisashi ca e un nou bb pe drum!
La mine cred ca s-a oprit "instalatia", dupa pataniile cu ultima sarcina pierduta la 15 sapt, parca mi-e teama, caut sa ma feresc. Dar nu ma pling, stie DD ce face, cei 3 zapaciti imi umplu timpul de parca ar fi 100!

Inca o data, sa fiti sanatosi si complimente, esti o mama exceptionala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu ma simt bine, doar ma enerveaza ca nu am destul lapte, suge asta mic aproape non stop si nu se satura, abia picura lapte din san
copiii sunt tare incantati de bebe, ar sta gramada pe el toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari, Adita!!! Sa fie sanatos si norocos.

Ai incercat sa stimulezi lactatia cu ceai, cu pompa? Ma gandesc ca asa, pana la urma o sa inceapa sa vina laptic mai mult...

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felcitiari Adita! Bebe sa creasca mare si sanatos! Sa va bucurati unii de altii!

Eu ma bucur de ultima saptamana de concediu, stau cat pot cu Vladimir in brate, ca din noiembrie ma intorc la serviciu. Mai mult din obligatie decat din convingere, dar asta e.

Mergi la inceput

Ce mai faceti fetelor?
Cornelia cine va sta ci bebe Vladimir cat timp vei fi la lucru? Cate ore vei lucra? Cum se mai inteleg copii?
Hai sa va povestesc, am gasit o metoda care merge destul de bine vis a vis de teme. I-am facut un program lui Bogdan de cand ajunge acasa pana venim si noi: cat timp are pentru masa de pranz, cat pentru teme si vad ca functioneaza destul de bine, i-am lasat max. 2 ore pt teme. Acum vrea si recompense, a venit cu ideea sa organizeze Halloween la noi acasa cu cativa copii si este tare incantat. O sa va pove cum s-a desfasurat, daca va organiza pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Noi suntem bine... am trecut peste o raceala, fara medicamente
Elena a fost ceva mai rau, dar vad ca isi revine si ea
De la gradi ne-au anuntat ca este un caz de meningita Sper sa nu ajunga si la grupa noastra... Asta imi lipsea...
Baietii incep sa vorbeasca, sa repete tot mai multe... sunt asa haiosi cand stalcesc cuvintele
Am sarbatorit-o pe Elena in we. A fost foarte incantata pt. ca a primit o gramada de cadouri... si baietii, pe langa ea... sa nu se supere prea tare...

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Eliana, La Multi Ani pentru Elena ! Cind au trecut 5 ani ???? Parca acum se nasteau....

Adita , Felicitari pentru bebe Nicolae!! Cum te descurci cu toti, cum sint fratiorii? Esti o mamica eroina prin rabdarea si dedicatia ta !!

Fetelor, voi cititi? Ca pe mine ma apuca rusinea, ori sint lenesa, ori sint dezorganizata ori am uitat cum e sa stai cu o carte in mina.....Citeam de curind la clubul cititoarelor unde sint si mamici cu 2-3 copii ( eu nu stiu cidn citesc ele, noaptea ??), si mi s-a facut o pofta de carti bune la ce frumos vorbeau ele acolo....ca mi-am si comandat citeva. Imi doresc sa mergem in vacanta undeva, sa mearga sotul cu copiii la schi si eu sa ramin acasa cu nasul in carti

-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda

..........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Marimar si mie mi se face pofta sa mai citesc cate ceva pentru sufletul meu, pentru ca de obicei citesc articole legate de copii, ma tot intreb cand sa mai si citesc. Ma bucur pentru cei care reusesc, am pe noptiera doua carti pregatite ca sa le citesc, dar ba sunt prea obosita si ma dor ochii si nu pot citii, ba este prea tarziu. Am o prietena care si-a impus sa nu se culce pana nu citeste un anumit numar de pagini din carte si poate asa ar merge si am reusi si noi sa citim ceva. Ce carti ti-ai comandat?
Eliana ce mai faceti? Cum sunt copii?
Eu sunt cam necajita pentru ca Alexandru a facut oreion, forma usoara, doar i s-a umflat putin obrazul, dar il doare. Febra nu a facut deloc si in rest nu are nici un simptom, am sunat si la dr unde i-am facut vaccinurile si mi-a zis ca-i vaccinat. Asa ca acum tre sa stea in casa pana ii trece, saracutul de el este cam necajit ca nu poate iesi afara cu fratiorii, mai ales ca au vacanta.

Mergi la inceput