Mamici fericite cu mai multi copilasi (12)
Raspunsuri - Pagina 20
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miraklucker spune:
Miha, da cel putin noi suntem in vacanta. Ieri am aterizat. Cateva zile mai suntem in Timisoara apoi plecam in colindat spre Maramures........ cu o oprire scurta in Arad, apoi Felix si apoi mai vedem
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Si noi copilasii sunt in vacanta, eu mai am inca 2 saptamini si apoi ne intoarcem in Franta, o sa stam la munte si apoi la mare.
Vacanta placute la toate mamici si copii !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
Noi inca suntem acasa. Abia in sept plecam si noi o sapt la mare. E asa de cald aici ca efectiv nui reusesti sa respiri. Se doarme putin din cauza asta. Copiii destul de nervosi mai ales Mattia. Cum va mai descurcati? Mamicile cu mai mult de 2 copii....cum ati reusit si cum reusiti sa va descurcati? Cum reusiti sa va impartiti intre cei 3 copilasi, intre facut mancare si curatenie? Intre a va ocupa putin de voi si de sot? Care e secretul?
Mami
![](al9leacer.gif)
![](treintje.gif)
Pozici cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
Ahhh iar v-am pierdut mare e forumul asta fetelor!Eu nu va vad niciodata!!Numai cind imi sare in ochi reusesc sa scriu doua vorbe!!
Am vazut ca ma intrebati de fete,ehe,cucuiete ca de obicei!Pitica merge si ea la gradi!Toata gasca e dusa pe undeva toata ziua!
Deocamdata inca mergem la scoala,mai avem pina la vacanta asa ca mai asteptam.
Whatever happens don`t let go of my hand!
![](images/user_woman.png)
mcrmiki spune:
Mira, bine ati venit pe meleaguri banatene! Cat stati prin tara? Noi plecam la sf de sapt la o nunta in Craiova, poate ne vedem cand va intoarceti. Vacanta placuta!
Mik, vacanta placuta si voua! Asteptam poze.
Danangie si la noi este foarte cald. Noi avem noroc,avem un bazin in curte si se mai balacesc copii. Cat despre descurcat, ne descurcam destul de bine. Am o tanti care sta cu copii, cu care se intelege extraordinar, ea mai face si curatenie, calca, mai fac si eu cand apuc, iar mancarea in general o fac seara. Au fost plecati o saptamana copii mici, am ramas doar cu Bogdan si atunci am facut maraton la curatenie, M-am bagat in toate colturile si de atunci sunt numai cu gura pe ei sa fie ordonati. Cred ca secretul este sa-ti stabilesti prioritatile, nu este cel mai important sa fie luna bec in casa, copii, sotul primeaza. Eu si sotul meu mai stam seara la povesti dupa ce culcam copii, cat despre mine doar la pensat, epilat si vopsit, ca nu le stiu face singura. Timp nu prea este, dar tre sa ti-l faci. Momentan este mai greu la voi pt ca bebe este mic, mai putin si creste si va fi mai usor putin.
Hannen, ma bucur ca sunteti bine, acum pleaca toti de acasa si la voi. Asa m-am bucurat si eu cand a inceput si Alexandru gradi. Acum avem alta problema, de la toamna incepe si Vlad scoala si Alexandru vrea si el.
Eu acum tot caut pe net secrete cum sa fac sa-i apropii cat mai mult pe copii, sa nu se mai certe, sa nu se mai bata atat. Vroiam sa va mai intreb pe cele cu copii mai marisori cum faceti in vacanta cu temele, noi am primit de la scoala si de citit si un caiet special. Nu mai stiu cum sa procedez cu Bogdan care citeste doar obligat si atunci imi cere carti cu poze multe, le refuza pe cele de la scoala. Aveti vreun secret sa-l fac sa adore cititul?
Sambata a fost botezul nepoatei mele, a fost tare bine, a plans la biserica, dar apoi a fost tare cumintica la restaurant. A fost prima data cand am luat si copii cu noi, au fost destul de agitati, dar per total a fost ok. Mai nasol a fost cu parintii care au un singur copil si care probabil se uitau la copii mei si se gandeau ce copii "rai" sunt, probabil ei nu vor intelege niciodata ce diferenta este intre unul, doi si trei copii.