Locul fetelor Nou-Venite (10)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

iar nu mai pot scrie pe forum si intru fff greu si mi-au disparut capatanele galbenoasenoroc ca stiu unde sunt pozitionate si dau click pe ele
Trutzifaptul ca eu am mai ramas inainte, nu ma bucura deloc daca nu m-am putut bucura de sarcina, acum insa trag mari sperante sa fii ramas avand in vedere activitatea sexuala pe care o am si sotul meu e fff fericit din cauza asta, aseara imi spunea :"hai sa ii punem piciorul si o ureche la baiat"
nu iti pierde speranta

Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

iar nu mai pot scrie pe forum si intru fff greu si mi-au disparut capatanele galbenoasenoroc ca stiu unde sunt pozitionate si dau click pe ele
Trutzifaptul ca eu am mai ramas inainte, nu ma bucura deloc daca nu m-am putut bucura de sarcina, acum insa trag mari sperante sa fii ramas avand in vedere activitatea sexuala pe care o am si sotul meu e fff fericit din cauza asta, aseara imi spunea :"hai sa ii punem piciorul si o ureche la baiat"
nu iti pierde speranta

foarte tare sotul tau

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

nu iti pierde speranta

M-ai facut sa rad

Multumesc fetelor pentru incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetelor va las id d mess ca azi nu ma pot intelege cu voi pe forum. Jesia cred ca ti-am tr um msg de 1000 d ori, sorry nu am vrut, sau nici nu cred ca a ajuns.
id: piticutza_piticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Am facut capitol nou (scuze mvb) am vrut sa vad cum se face
11

Mergi la inceput