Locul fetelor Nou-Venite (10)
Raspunsuri - Pagina 21
aleesicoo spune:
iar nu mai pot scrie pe forum si intru fff greu si mi-au disparut capatanele galbenoase
noroc ca stiu unde sunt pozitionate si dau click pe ele![]()
Trutzifaptul ca eu am mai ramas inainte, nu ma bucura deloc daca nu m-am putut bucura de sarcina, acum insa trag mari sperante sa fii ramas avand in vedere activitatea sexuala pe care o am si sotul meu e fff fericit din cauza asta, aseara imi spunea :"hai sa ii punem piciorul si o ureche la baiat"
nu iti pierde speranta
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo iar nu mai pot scrie pe forum si intru fff greu si mi-au disparut capatanele galbenoase noroc ca stiu unde sunt pozitionate si dau click pe eleTrutzifaptul ca eu am mai ramas inainte, nu ma bucura deloc daca nu m-am putut bucura de sarcina, acum insa trag mari sperante sa fii ramas avand in vedere activitatea sexuala pe care o am si sotul meu e fff fericit din cauza asta, aseara imi spunea :"hai sa ii punem piciorul si o ureche la baiat" ![]() nu iti pierde speranta ![]() Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) |
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo iar nu mai pot scrie pe forum si intru fff greu si mi-au disparut capatanele galbenoase noroc ca stiu unde sunt pozitionate si dau click pe eleTrutzifaptul ca eu am mai ramas inainte, nu ma bucura deloc daca nu m-am putut bucura de sarcina, acum insa trag mari sperante sa fii ramas avand in vedere activitatea sexuala pe care o am si sotul meu e fff fericit din cauza asta, aseara imi spunea :"hai sa ii punem piciorul si o ureche la baiat" ![]() nu iti pierde speranta ![]() Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) |
M-ai facut sa rad
Multumesc fetelor pentru incurajari
aleesicoo spune:
fetelor va las id d mess ca azi nu ma pot intelege cu voi pe forum. Jesia cred ca ti-am tr um msg de 1000 d ori, sorry nu am vrut, sau nici nu cred ca a ajuns.
id: piticutza_piticutza
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)