Locul fetelor Nou-Venite (10)
Raspunsuri - Pagina 20
aleesicoo spune:

eu pana acum am suferit ca nu puteam scrie deloc pe forum, nu imi apareau nici capatanile astea galbenoase, am fost ff trista ,ca ma gandeam k azi nu va mai "stresez"![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui trutzi Salutare fetelor! ![]() Am aparut si eu |
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
trutzi spune:
citat din mesajul lui aleesicoo![]() eu pana acum am suferit ca nu puteam scrie deloc pe forum, nu imi apareau nici capatanile astea galbenoase, am fost ff trista ,ca ma gandeam k azi nu va mai "stresez" Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) |
Trebuie sa recuperezi ziua de ieri
si sa faci 2000 de mesaje
jesia spune:
Sa va spun o poveste: am o colega care a ramas gravida foarte repede si la fel zicea ca nu a fost deloc stresata si ca ea a ramas gravida pe masina de spalat
...aveau musafiri si tocmai atunci li s-a facut chef de
si s-au dus in baie ...cu musafirii in casa
....si gata
..asta a fost tot ![]()
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
da ieri am fost tare pleostita
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Trebuie sa recuperezi ziua de ieri si sa faci 2000 de mesaje |
trutzi spune:
| citat din mesajul lui jesia Sa va spun o poveste: am o colega care a ramas gravida foarte repede si la fel zicea ca nu a fost deloc stresata si ca ea a ramas gravida pe masina de spalat ...aveau musafiri si tocmai atunci li s-a facut chef de si s-au dus in baie ...cu musafirii in casa ....si gata ..asta a fost tot Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |
Astea sunt cazuri destul de rare, ma bucur pentru ei

Oricum povestea e super tare
aleesicoo spune:
iar eu am ramas prima data in
si se zice k in apa mor 
| citat din mesajul lui jesia Sa va spun o poveste: am o colega care a ramas gravida foarte repede si la fel zicea ca nu a fost deloc stresata si ca ea a ramas gravida pe masina de spalat ...aveau musafiri si tocmai atunci li s-a facut chef de si s-au dus in baie ...cu musafirii in casa ....si gata ..asta a fost tot Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |
trutzi spune:
Eu nu am ramas niciodata

Imi pare atat de rau ca am luat atatia ani AC si ne-am protejat. Mi-e frica ca acum nu o sa mai pot fece 
jesia spune:
| citat din mesajul lui trutzi Eu nu am ramas niciodata ![]() Imi pare atat de rau ca am luat atatia ani AC si ne-am protejat. Mi-e frica ca acum nu o sa mai pot fece ![]() |
iubita fii optimista totul o sa fie bine...

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
pianna spune:
trutzi ce vorbe-s astea? Nici eu n-am ramas pana acum niciodata si tocmai de aia, o sa vezi ca le-o luam noi inainte![]()